EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Sustu yine Allah’ın belası
Hislerim çok karışık sende
Benim durum karışık ondandır 15 gün önce pozitif veren testler belirtiler ben bile karışığım yine gidip test alacağım bugünde o çizgileri görürsem eğer tamam diyeceğim artık

Daha pazar günü yumurtladım yani akıntıdan öyle anladım okudukça benim bile test yapasım geliyo

Ben bi erken gebelik bi de kaset test yaptım ikisi de bembeyaz
Bir sonraki aya daha iyi hazırlanırız bizdeama insanda farklı Bi moral bozukluğu oluyor biz 3 aydır deniyoruz ben doktora göründüm 3 ay önce Bi sıkıntın yok demişti. Şimdi deniyoruz olmayınca acaba eşimde mi Bi sıkıntı var ya da başka bisey mi .bir sürü sorular dolanıyor aklımda

Allah seni yaa mesaja hangi emojiyi koyacağımı şaşırdım. Üzüldüm ama öyle bir yazmışsın ki güldüm de
Kısmet kuzum zaten bu ay öylesine gibi olmuştu sizin Ekim de artık plan program kılıç ve kalkan ile saldırırsın

Ay evet şimdi sıra benim bat ı beklemekte ama bat öncesi yapacağım test, haftaya belli olur akıbetim benim de büyük ihtimalle Ekim ayına peşinden geleceğim çünkü hiç şaşmaz yaklaşık bir hafta varken cenemde minik sivilce çıkar regl öncesi. Sabah kalktığımda bana aynadan hello diyordu meymenetsizzzzz

Evde test yok olsa yine yapcam ya kafayı yedim sanırım
Test alma sakın o halde ben diyorum ya 20 Li alıyorum onun dışında 6 tane clear blue alıyorum yanında başka markalar döne döne hepsini yapıyorum hepsi fısss amaaaa şöyle bir şey var gebe olunca bir tane yapıyorsun yık çıkıyor

Gerçekten var galiba ağrım yoktu kasılma yoktu iki iş yaptım evi topladım kasıklarım çekiliyor sanki belimde de hafif başladı hem iyi hem korkulu hissediyorum şuan ya

Benide listeye ekleyin bat 23 Eylül

Gerçekten var galiba ağrım yoktu kasılma yoktu iki iş yaptım evi topladım kasıklarım çekiliyor sanki belimde de hafif başladı hem iyi hem korkulu hissediyorum şuan ya
Öyle oluyor çok garip bir his benimde dün akşam ilk defa belim ağrıdı ama zannetmiyorum hcg kafası diye bir şey var sarhoş gibi ediyor ondan olana kadar bekliyorum oto boka ağlamalarım çoğalırsa gebeyim derim ypksa adete gider bu durum ama bakalım benim adet gelmeye de bilir işin kötü tarafı ben sizler gibi tam bir adette bekleyemiyorım öyle takılacağız artık

Ben hamile değilken de ağlıyorum aksiyon filminde bile ağlıyorum normalde bende o seçenek geçerli değil işte

Sen biliyormusun gebelik testinin kandan bakılanı da satılıyor kan damlatıyorsun çiş yerine korkmasam ondan alıcam da çok korkuyorum ondan

Ben hamile değilken de ağlıyorum aksiyon filminde bile ağlıyorum normalde bende o seçenek geçerli değil işte
bende öyleyim ama bu öyle böyle değil adımı söylerken ağlıyorum ilk düşükte kısır giyemeyecekmişim ben bu evde diye ağlamıştımbağıra bağıra o nedenle diyorum kafası farklı diye

Sen biliyormusun gebelik testinin kandan bakılanı da satılıyor kan damlatıyorsun çiş yerine korkmasam ondan alıcam da çok korkuyorum ondan
AA yok bilmiyordum.. Şimdi iki kaset aldım eğer aynı olursa ondan alayım hemen hastanede yaptırmak istemiyorum ya sigorta yaptırmam lazım

AA yok bilmiyordum.. Şimdi iki kaset aldım eğer aynı olursa ondan alayım hemen hastanede yaptırmak istemiyorum ya sigorta yaptırmam lazım
Hastane deki daha iyi çünkü değerine bakıyor bu teste kanı damlatıyorsun kandan bakıyor ama yine çizgiyle bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…