EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

hayrlısı olsun canım umarım vardır,bende aynı kasık ve bel ağrım var,gögüs ağrımda var hemşire ilaçlardan dedi o yüzden çok takılmıyorum ağrılara,ama 10 ğün cıkanlarda olmuş test sonucu istersen idrar yap

14 ğün yap canım bende bekliyorum 6.günüm ağrın varmı?
Doktorum aslında yarın çağırdı gel bakalım dedi ama bana da erken geldi. İğne etkisiyle pozitif görüp sonra negatife dönmesinden korkuyorum. Peki hangi testten yapayım 14te. Pazartesi yapacağım o zaman.

Evet ilaçların etkisiyle de oluyor bu belirtiler ben de umutlanmıyorum o yüzden hayırlısıyla olsun inşallah bekliyoruz bakalım Umarım bebişlerimiz gelir bu ay. Belki dayanamayıp erken gebelik testi yaparım haftasonu. Sen haftaya mı test yapacaksın?

tüp bebeekte 6 ğün belli olmuştu hazır embriyo olduğu için:) ama bu iğne gerçekten heyacan yapıyor takmamaya çalışıyorum ama iş yerinde kendimi sürekli sitede buluyorum,evet canım haftaya cuma yaparım cumartesi şimin dogum günü inşallah çıkarda ona hediye ederim test sonucumu.:)

Ben de aynı şekilde iş yerindeyim ama kafam sürekli buraya kayıyor sürekli gün hesabı yapıyorum :) inşallah pozitifi görürsün Çok güzel bir doğum günü hediyesi olur miniş

Sabah ki test negatif

Eklentiler

• IMG_20220909_073030.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 60
Aferin sana düşür testleri sonra bekleyecekse sonra soyleyecem de de

Kızlar adetime 6 gün var gebelik testi yapsam cıkar mı göğüslerim berbat durumda

Sen bekle kendi yönetimini testlere belli olmaz diyen sen değilmisin ve 5 ten küçük değer eğer gelişirse bir kaç güne çıkar eğer çıkmazsa kimyasaldur yinede senin ki doğru bir döllenme var kuzum

Ben de aynı şekilde iş yerindeyim ama kafam sürekli buraya kayıyor sürekli gün hesabı yapıyorum :) inşallah pozitifi görürsün Çok güzel bir doğum günü hediyesi olur miniş
inşallah canım ya .3.düşüğümü yaşadığım için çok ta sevinemiyor artık

Bir de filtreleyip atım bak bakım Ginnys

Eklentiler

• IMG_20220909_091917.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 55
Bat 10 Eylül olan kızlar ne durumdasınız. Bende zaten hiç belirti fln olmadı. Sabahtan beridir karın ağrım başladı regl olurken başlayan ağrı. Eylül den elenicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…