- 19 Şubat 2020
- 5.326
- 2.891
- 40
hayrlısı olsun canım umarım vardır,bende aynı kasık ve bel ağrım var,gögüs ağrımda var hemşire ilaçlardan dedi o yüzden çok takılmıyorum ağrılara,ama 10 ğün cıkanlarda olmuş test sonucu istersen idrar yapKasık ağrım yok ama bel ağrım var göğüslerimde de bayadır hassasiyet var uçlarına dokununca acıyor. Başka bir belirtim yok sanırım şu an bazen su içmediğimde de sık idrara çıkıyorum ama her zaman olmuyor
Doktorum aslında yarın çağırdı gel bakalım dedi ama bana da erken geldi. İğne etkisiyle pozitif görüp sonra negatife dönmesinden korkuyorum. Peki hangi testten yapayım 14te. Pazartesi yapacağım o zaman.14 ğün yap canım bende bekliyorum 6.günüm ağrın varmı?
Evet ilaçların etkisiyle de oluyor bu belirtiler ben de umutlanmıyorum o yüzden hayırlısıyla olsun inşallah bekliyoruz bakalımhayrlısı olsun canım umarım vardır,bende aynı kasık ve bel ağrım var,gögüs ağrımda var hemşire ilaçlardan dedi o yüzden çok takılmıyorum ağrılara,ama 10 ğün cıkanlarda olmuş test sonucu istersen idrar yap
erken gebelik yap bence canımDoktorum aslında yarın çağırdı gel bakalım dedi ama bana da erken geldi. İğne etkisiyle pozitif görüp sonra negatife dönmesinden korkuyorum. Peki hangi testten yapayım 14te. Pazartesi yapacağım o zaman.
tüp bebeekte 6 ğün belli olmuştu hazır embriyo olduğu için:) ama bu iğne gerçekten heyacan yapıyor takmamaya çalışıyorum ama iş yerinde kendimi sürekli sitede buluyorum,evet canım haftaya cuma yaparım cumartesi şimin dogum günü inşallah çıkarda ona hediye ederim test sonucumu.:)Evet ilaçların etkisiyle de oluyor bu belirtiler ben de umutlanmıyorum o yüzden hayırlısıyla olsun inşallah bekliyoruz bakalımUmarım bebişlerimiz gelir bu ay. Belki dayanamayıp erken gebelik testi yaparım haftasonu. Sen haftaya mı test yapacaksın?
Ben de aynı şekilde iş yerindeyim ama kafam sürekli buraya kayıyor sürekli gün hesabı yapıyorum :) inşallah pozitifi görürsüntüp bebeekte 6 ğün belli olmuştu hazır embriyo olduğu için:) ama bu iğne gerçekten heyacan yapıyor takmamaya çalışıyorum ama iş yerinde kendimi sürekli sitede buluyorum,evet canım haftaya cuma yaparım cumartesi şimin dogum günü inşallah çıkarda ona hediye ederim test sonucumu.:)
Aferin sana düşür testleri sonra bekleyecekse sonra soyleyecem de deCanım aşkom ben öyle gün içindeki ateşlerden anlamam :) Sabah yükseldiği günün gecesi fiki fiki olacak :) düşünce yumurta çatlamış oluyor çünkülüm. ama öyle elde termometre ile gezilmez ki
ben sabahın köründe yaptıgımdan eşim osura osura uyuyor oluyor o saatlerde ama ben o kadar beceriksizim ki saklayamam işte cebimden test düşürürüm
Aynı gölge bırdada var gibiSabah ki test negatif
ben neden umutlanamıyorum ateş düşse kaçarı yok da neyse...Aynı gölge bırdada var gibi
Sen bekle kendi yönetimini testlere belli olmaz diyen sen değilmisin ve 5 ten küçük değer eğer gelişirse bir kaç güne çıkar eğer çıkmazsa kimyasaldur yinede senin ki doğru bir döllenme var kuzumGinnys bacım bu arada sabahki testim negatif , ama ateş hala 36.8 sabahki. ne olacaksa bilmem kasık agrılarım da devam ediyor. 2 saatte bir acıkıyorum. Eğer böyle anladıysam gebeysem var ya kendimi alnımdan öpecem
Sabah ilk idrarınsa yap canım ama betan düşükse negatif çıkarsa üzülme silik çizgide çıkabilir yap at bakalımKızlar adetime 6 gün var gebelik testi yapsam cıkar mı göğüslerim berbat durumda
inşallah canım ya .3.düşüğümü yaşadığım için çok ta sevinemiyor artıkBen de aynı şekilde iş yerindeyim ama kafam sürekli buraya kayıyor sürekli gün hesabı yapıyorum :) inşallah pozitifi görürsünÇok güzel bir doğum günü hediyesi olur miniş
Göremedim ben de ama sıvı alımına dikkat ettin mi
cnm ilk idrarla yaptımGöremedim ben de ama sıvı alımına dikkat ettin mi