Yarın ilk idrar İle yap hatta beklet idararını işe git orada yap mümkünse tabi ama değilse evde fakat ilk idrar ayrıyeten soldakinde bende gördüm fakat testin çizgisimi gebelik belirtisimi onu ilk idrar testi verecek bize ama tabi bizim görmemizden önce senin görmen önemli fotoda çıplak gözden sonra görülür sende dikkatli bak inşallah güzel haberlerini alırız senindebelirti olarak davul gibi şişim vallahatta şöyle diyebirim "her taraflarım şiş şiş " hafif sancı da var ben kırmızıların yolunu bekleyerek yanıma ped tampon vs aldım çıktım evden
Bir dee ben bu testi sabah ilk idrarla yapmadım dayanamadım akşam yaptımbana direkt negatif gibi gelince bi de sabah işe geç kalıyordum nerdeyse bi daha test yapamadım
ahahahaha tamam eczaneye gidiyorum o zaman benHaydi yap yap yap....
Bende 3. İcin hazirlaniyorum ocak ayinda korunma ignesi olmustum bıraktık subattan bu yana deniyorum.Evet canım 3. Çocuk için hazırlanıyorum ama 1 senedir olmuyor hayırlısı artik
şimdi beklememiş idrarla yapmam da sonucu pek değiştirmeyecek aslında yarını beklemek daha kesin sonuç verir aslında doğru. Ben testte hiçbir şey görmedim ama kendi gözüme de pek güvenmiyorumYarın ilk idrar İle yap hatta beklet idararını işe git orada yap mümkünse tabi ama değilse evde fakat ilk idrar ayrıyeten soldakinde bende gördüm fakat testin çizgisimi gebelik belirtisimi onu ilk idrar testi verecek bize ama tabi bizim görmemizden önce senin görmen önemli fotoda çıplak gözden sonra görülür sende dikkatli bak inşallah güzel haberlerini alırız seninde
Buna kafan takılmasın normalde bir ay bir yumurtalık diğer ay diğer yumurtalık çalışır nadir durumlarda ikisi aynı anda yumurtlar vs.yani normal gidiyorsun.buna yoğunlaşma sana tavsiyem prolaktinin çok yüksek değilse günde iki incir ye.brokoli tüket bol bol kırmızı pancar iyice beslenyumurtayı şansını arttırKızlar yumurta takibi için bugün doktora gittim 15 mm olmuş pazar veya pazartesi çatlama dedi çarşamba yeniden gidecem ama nisandan beri hep sağ da yumurta oluşuyor solda hiç oluşmuyor acaba böyle bir şey yaşayan var mı bu durum gebelik ihtimalimi düşüyor mudur
Aynen canım sarkıyor ben bu sebeple 2-3 ay regli görmeden devam ettim çünkü pco yapıyor ve sürekli üretim var bu nedenle regli olamadan devam ettiriyor.bu bendeki ama seninkide buna benziyor zaten yumurta sonrasın14 gün regli gelir tabi arada yeniden yumurta ceececeeeee demediyseKızlar günaydın
Size bi sorum olacak;
Normalde adetim 13 eylül olacaktı ama bu ay geç yumurtlama oldu. 3-4 eylül pik gördüm testlerde. Yumurtlamadan 14 gün sonra regly tarihi deniliyor bu durumda beklemem gereken gün 17 eylüle mi sarkmış olacak?
Ayni kuzum döngü gunlerimiz bende 11 gundeyim dün kasik agrisi cektim ovulasyon pikti ama cabuk silindi anlamadimKızlar uzun zamandır Buraya girmedim
Gebelere hayırlısı olsun inşallah
Ben döngünün 11. Günündeyim ovulasyon tek bikere yaptım o da öylesine salı günü
Sanırım bugün piktir diye yine aynı saatte yapacağım
Bu ay ondan başka şeyler yapmadık
Her iki gün değerlendirme oluyor bazen de her gün oldu şimdiye kadar
Bakalım bugün yumurtlama olursa bat daha erken
Yok direk yarın yap senşimdi beklememiş idrarla yapmam da sonucu pek değiştirmeyecek aslında yarını beklemek daha kesin sonuç verir aslında doğru. Ben testte hiçbir şey görmedim ama kendi gözüme de pek güvenmiyorum
Ne güzel işte yumurtan çatlayabiliyor demektir bu iyi bir şeyAyni kuzum döngü gunlerimiz bende 11 gundeyim dün kasik agrisi cektim ovulasyon pikti ama cabuk silindi anlamadim
Aa ne güzel aslında bana diyorlar ne güzel bir oğlun bir kızın var ne yapacaksın çocuğu dıye ama ben küçük bebek kokusunu özledim birde küçük yaşta anne oldum 3. olursa aklı basında büyütelim dıyorum ama nasipten ötesi yokBende 3. İcin hazirlaniyorum ocak ayinda korunma ignesi olmustum bıraktık subattan bu yana deniyorum.
Ya nihayet bir döngü ikizi buldumAyni kuzum döngü gunlerimiz bende 11 gundeyim dün kasik agrisi cektim ovulasyon pikti ama cabuk silindi anlamadim
Birde şuan erken diyorsun ya bir gün bir gündür ani hormonların heyecanla etkilenmesin sende gör çizgini eğer bata 1 var desen 4 saat tut çişini yap derdim ama akşam 7 de tutmaya başlayacaksın11 -12 gibi yapacaksın ama sabahki kadar iyi sonuç vermez öyle bir denklemi var bı işin hormonlar işte ne zaman gösteriyor gün içi sabah akşam fark etmeden beta iyice yükselince bu da bilgi burda dursunşimdi beklememiş idrarla yapmam da sonucu pek değiştirmeyecek aslında yarını beklemek daha kesin sonuç verir aslında doğru. Ben testte hiçbir şey görmedim ama kendi gözüme de pek güvenmiyorum
bat bugün normalde benim. Her an kırmızılar da gelebilir yani. Bana kalsa ben sonucu direkt negatif der geçerdim açıkçasıBirde şuan erken diyorsun ya bir gün bir gündür ani hormonların heyecanla etkilenmesin sende gör çizgini eğer bata 1 var desen 4 saat tut çişini yap derdim ama akşam 7 de tutmaya başlayacaksın11 -12 gibi yapacaksın ama sabahki kadar iyi sonuç vermez öyle bir denklemi var bı işin hormonlar işte ne zaman gösteriyor gün içi sabah akşam fark etmeden beta iyice yükselince bu da bilgi burda dursun
Olsun yorma kendini heyecan stresi tetikler oda kortizonlu ki o hiç işimize yaramıyor.olsa bile düşüyor.o nedenle olabildiğince sakin kalalım olur mubat bugün normalde benim. Her an kırmızılar da gelebilir yani. Bana kalsa ben sonucu direkt negatif der geçerdim açıkçası
Normalde de akşam merak edip yaptım, sabaha regl olmamış olursam bi daha yaparım diyodum uyuya kalmışım apar topar hazırlanıp çıktım evden, öyle olunca beklemiş idrar boşa gitti yani
Canim klomen kullanirken uzun süre pik kaldi ama aksam pik gece silik gördüm ve cok agriliydi bu ay letu kullandimNe güzel işte yumurtan çatlayabiliyor demektir bu iyi bir şey
Benimkilerde büyüdü artik olsun bitane daha istiyoruz ama bekletiyolar minislerAa ne güzel aslında bana diyorlar ne güzel bir oğlun bir kızın var ne yapacaksın çocuğu dıye ama ben küçük bebek kokusunu özledim birde küçük yaşta anne oldum 3. olursa aklı basında büyütelim dıyorum ama nasipten ötesi yok
Hala silik görüyorum
Kan sonucunu bekliyorum on dört gözle şimdi de haydi bakalım oradan bize elle salla bebiş
Bence var cok cok miniktir