- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
Herşeyin hayırlısı canım bakalım inşallah miniğin seninledirKızlar bugün bat günü . Geçen aylarda çok kasık ağrıları yaşadım bu ay akıntı dışında bir belirti yok.
Eşim 3 ay burda olmayacak . Yani hamile değilsem 3 ay sonraya kalacak off
Bu hayalet çizgileri ben hiç göremiyorum gözlerim mi bozuk nedirBence var cok cok miniktir
İnşallah canım geçtiğimiz aylarda stresten hep psikolojik belirtiler yaşadım. Bu ay biraz saldım akıntı dışında bir şey hissetmiyorumHerşeyin hayırlısı canım bakalım inşallah miniğin seninledir
Sözde bu ay ben de salmıştım ama gün yaklaşınca yine kendimi belirti uydururken bulmaya başladımİnşallah canım geçtiğimiz aylarda stresten hep psikolojik belirtiler yaşadım. Bu ay biraz saldım akıntı dışında bir şey hissetmiyorum
belirti olarak davul gibi şişim vallahatta şöyle diyebirim "her taraflarım şiş şiş " hafif sancı da var ben kırmızıların yolunu bekleyerek yanıma ped tampon vs aldım çıktım evden
Bir dee ben bu testi sabah ilk idrarla yapmadım dayanamadım akşam yaptımbana direkt negatif gibi gelince bi de sabah işe geç kalıyordum nerdeyse bi daha test yapamadım
Bizim Elf gözlerimiz var ondanBu hayalet çizgileri ben hiç göremiyorum gözlerim mi bozuk nedir
Senin bat ne zamanSözde bu ay ben de salmıştım ama gün yaklaşınca yine kendimi belirti uydururken bulmaya başladım
ahahaaha ay hadi inşallahYaa o zaman bugün de gelmezlerse yarın sabah ilk idrarla bir daha dene kuzumAllah'ım inşallah gelmesinler ve test de domatiz gibi kızarsın sonra da kandan el sallasın bize
Hadi ya ben burda eklenen testlerde hiç ikinci çizgiyi göremedimBizim Elf gözlerimiz var ondan
Ben burada testlere baka baka görmeye başladım valla genelde de tutuyor
Ben de göremiyorum, ama benim gözler bozukBu hayalet çizgileri ben hiç göremiyorum gözlerim mi bozuk nedir
İnşallah denemesine başlayacağız bakalımNe güzel detaylı araştırmışsınız sonucu çok merak ettim işe yarayacak mı bana da bilgi verin lütfen :) umarım tüp e gerek kalmadan sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Mutlaka belkide öncesi için demek istedi bilemeyiz ki sonuç olarak avakado candırBelki doğru rahim duvarını kalınlaştırıyordur. Gebelik olduğu zaman yenilmemeli senin de doktor demişse onun da vardır bir bildiği.
ahahaaha ay hadi inşallahpsikopat gibi oldum her ıslaklıkta wcye koşuyorum sadece akıntı var
Mutlaka yazarım ama içimden bir ses olumlu olacağını söylüyor ama bu kısa vadede değil çünkü küçük yumurtalar olmalı ve o yumurtalar büyümeli yaklaşık 2 haftada büyüyor yumurta dediğin bakalım neler olacakNe güzel detaylı araştırmışsınız sonucu çok merak ettim işe yarayacak mı bana da bilgi verin lütfen :) umarım tüp e gerek kalmadan sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
gecikme bi tarafa 2 aydır erken bile geliyoduNormalde gecikmen olur mu hiç peki kuzum hep gününde olanlardan mısın?
Cnm bizde merak ettik valla içinden geçeni yap sen nasıl hazır hissediyorsan öyle davranofiste de yalnız olacağım bi kaç saat şeytan diyo git bi test daha al, ben kendimden çok emindim kafam karıştı siz var gibi diyince
Hadi ya ben burda eklenen testlerde hiç ikinci çizgiyi göremedim
Yumurtlamanın 14.gunu uygulama 13ü gösteriyo hangisini baz alcam bilmiyorumSenin bat ne zamanbide adetim düzenlidir ilk defa geçen ay 7 gün geç oldu. Gecikmeler başlayınca gebelik yakın diyorlar ama hep bi umut işte
Haydi yap yap yap....ofiste de yalnız olacağım bi kaç saat şeytan diyo git bi test daha al, ben kendimden çok emindim kafam karıştı siz var gibi diyince