EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Yaa o zaman bugün de gelmezlerse yarın sabah ilk idrarla bir daha dene kuzum Allah'ım inşallah gelmesinler ve test de domatiz gibi kızarsın sonra da kandan el sallasın bize

Yaa o zaman bugün de gelmezlerse yarın sabah ilk idrarla bir daha dene kuzum Allah'ım inşallah gelmesinler ve test de domatiz gibi kızarsın sonra da kandan el sallasın bize
ahahaaha ay hadi inşallah psikopat gibi oldum her ıslaklıkta wcye koşuyorum sadece akıntı var

Ne güzel detaylı araştırmışsınız sonucu çok merak ettim işe yarayacak mı bana da bilgi verin lütfen :) umarım tüp e gerek kalmadan sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
İnşallah denemesine başlayacağız bakalım

Ne güzel detaylı araştırmışsınız sonucu çok merak ettim işe yarayacak mı bana da bilgi verin lütfen :) umarım tüp e gerek kalmadan sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Mutlaka yazarım ama içimden bir ses olumlu olacağını söylüyor ama bu kısa vadede değil çünkü küçük yumurtalar olmalı ve o yumurtalar büyümeli yaklaşık 2 haftada büyüyor yumurta dediğin bakalım neler olacak

ofiste de yalnız olacağım bi kaç saat şeytan diyo git bi test daha al, ben kendimden çok emindim kafam karıştı siz var gibi diyince

Hadi ya ben burda eklenen testlerde hiç ikinci çizgiyi göremedim

Ben de göremiyordum başlarda çizgi gerçekten hayalet bir bana göstermiyor kendini heralde diyordum zamanla gelişen bir yetenek oldu benim için. Yüce KK'nin bana kattıkları

Bu arada gecikme olunca hamilelik yakın olayını yeni duydum seneler sonra ilk defa geçen ay gecikti dört gün benimki normalde heeeep ya gününde ya da erken gelir. Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…