EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

inşallah, bende bu ay klomen kullandım inşallah benimde tutar. Ayın 20-25 ınde bellı dıye tahmın edıyorum.

Bearhug pozitifbiri Ginnys Kızlar buyurun bakalım ben hiçbir şey göremedim ama sizin var dediklerinizde de göremediğim için kendime güvenmiyorum şu anda

Eklentiler

• FEA9AF16-6B4B-424B-BAA1-314288C1E1B2.jpeg
    146,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 823D207D-3775-4C45-8CEB-F0FA8B89AF83.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 69
Bearhug pozitifbiri Ginnys Kızlar buyurun bakalım ben hiçbir şey göremedim ama sizin var dediklerinizde de göremediğim için kendime güvenmiyorum şu anda

Yaaa senin test attığını görmek bile içimi kıpır kıpır etti beeeee oyyyy

Ben sağ taraftakinde baya silik görüyorum kuzu ama testin kendi çizgisi mi emin olamadım belki geç döllenmedir, kırmızılar gelmediği sürece daha da koyulaşabilir. Belirti durumların nasıl

belirti olarak davul gibi şişim valla hatta şöyle diyebirim "her taraflarım şiş şiş " hafif sancı da var ben kırmızıların yolunu bekleyerek yanıma ped tampon vs aldım çıktım evden

Bir dee ben bu testi sabah ilk idrarla yapmadım dayanamadım akşam yaptım bana direkt negatif gibi gelince bi de sabah işe geç kalıyordum nerdeyse bi daha test yapamadım

Kızlar yumurta takibi için bugün doktora gittim 15 mm olmuş pazar veya pazartesi çatlama dedi çarşamba yeniden gidecem ama nisandan beri hep sağ da yumurta oluşuyor solda hiç oluşmuyor acaba böyle bir şey yaşayan var mı bu durum gebelik ihtimalimi düşüyor mudur

Hiç öyle düşünme canım neden düşürsün

Kızlar günaydın
Size bi sorum olacak;
Normalde adetim 13 eylül olacaktı ama bu ay geç yumurtlama oldu. 3-4 eylül pik gördüm testlerde. Yumurtlamadan 14 gün sonra regly tarihi deniliyor bu durumda beklemem gereken gün 17 eylüle mi sarkmış olacak?

Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum ya ben de 26sında pik gördüm bugün 14.gun uygulama 13ü gösteriyor regli hangisine göre hareket etmek lazım bilmiyorum hem test yapmak istiyorum hem de 13üyse erken diyip beklemek

Kızlar bugün bat günü . Geçen aylarda çok kasık ağrıları yaşadım bu ay akıntı dışında bir belirti yok.
Eşim 3 ay burda olmayacak hamile değilsem 3 ay sonraya kalacak off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…