inşallah, bende bu ay klomen kullandım inşallah benimde tutar. Ayın 20-25 ınde bellı dıye tahmın edıyorum.Bana da öyle geldi çünkü bende pco var yumurtam büyümüyordu büyüse bile çatlamıyordu klomen kullandığım bu ay hem yumurta büyüdü hem de çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi kendine çatladı. O 3 günü de değerlendirdik, sonrasında da gün aşırı değerlendirdik. İnşallah tutmuştur. İnşallah senin de vardır da bu ay güzel haberleri alırız
Ay ben ikizlerim ama testi atarım şimdi bana bi şey yok gibi geldiBu arada kızlar aranızda ikizler kova ve terazi burcu olanlar var mı? Bu burçlarda bu hafta için bebek haberi yazıyordu
Tebrık ederım saglıklı buyusun ınsallahhhhBat 7 Eylül kan testim 169 pozitif cikti
Ben kovayım eşimde kovaBu arada kızlar aranızda ikizler kova ve terazi burcu olanlar var mı? Bu burçlarda bu hafta için bebek haberi yazıyordu
Çok çok hafif gördüm sankiBearhug pozitifbiri Ginnys Kızlar buyurun bakalım ben hiçbir şey göremedim ama sizin var dediklerinizde de göremediğim için kendime güvenmiyorum şu anda
Amin inşallah darısı sizlere canimTebrik ederim canımbize de dua et
Bearhug pozitifbiri Ginnys Kızlar buyurun bakalım ben hiçbir şey göremedim ama sizin var dediklerinizde de göremediğim için kendime güvenmiyorum şu anda
Çok çok hafif gördüm sanki
belirti olarak davul gibi şişim vallaYaaa senin test attığını görmek bile içimi kıpır kıpır etti beeeee oyyyy
Ben sağ taraftakinde baya silik görüyorum kuzu ama testin kendi çizgisi mi emin olamadım belki geç döllenmedir, kırmızılar gelmediği sürece daha da koyulaşabilir. Belirti durumların nasıl
İlk resimde bana var gibi geldi açıkçası hadi insallahBearhug pozitifbiri Ginnys Kızlar buyurun bakalım ben hiçbir şey göremedim ama sizin var dediklerinizde de göremediğim için kendime güvenmiyorum şu anda
Bence var cok cok miniktirSevm57 Seeviiiim koş koşşşşş valla 12 gibi kan vericem çıkar çıkmaz yazıcam size. Erken çıkacak ama tanıdım yer buldum :)
Hiç öyle düşünme canım neden düşürsünKızlar yumurta takibi için bugün doktora gittim 15 mm olmuş pazar veya pazartesi çatlama dedi çarşamba yeniden gidecem ama nisandan beri hep sağ da yumurta oluşuyor solda hiç oluşmuyor acaba böyle bir şey yaşayan var mı bu durum gebelik ihtimalimi düşüyor mudur
Evet canım 3. Çocuk için hazırlanıyorum ama 1 senedir olmuyor hayırlısı artikCanim 3. Bebek icinmi hazirlaniyorsun.
Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum ya ben de 26sında pik gördüm bugün 14.gun uygulama 13ü gösteriyor regli hangisine göre hareket etmek lazım bilmiyorum hem test yapmak istiyorum hem de 13üyse erken diyip beklemekKızlar günaydın
Size bi sorum olacak;
Normalde adetim 13 eylül olacaktı ama bu ay geç yumurtlama oldu. 3-4 eylül pik gördüm testlerde. Yumurtlamadan 14 gün sonra regly tarihi deniliyor bu durumda beklemem gereken gün 17 eylüle mi sarkmış olacak?
Canim hayalet var sankiiiBearhug pozitifbiri Ginnys Kızlar buyurun bakalım ben hiçbir şey göremedim ama sizin var dediklerinizde de göremediğim için kendime güvenmiyorum şu anda