- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Canim valla ayni devam 11. Döngü gunumdeyim dün cok agrim vardi sanirim yumurtlama oldu. Degerlendirdik. Bisey yaptigim yok beklemekten baska. Testinde silik cizgi var insallah bebektir
artımed canımKuzum testin markasi ne
inşallah olur kuzum :) Allah gönlüne göre versinCanim valla ayni devam 11. Döngü gunumdeyim dün cok agrim vardi sanirim yumurtlama oldu. Degerlendirdik. Bisey yaptigim yok beklemekten baska. Testinde silik cizgi var insallah bebektirbata kac gun var gecti mi yoksa
İlk ay klomen kullandim doktorumdan randevu alip gidemedim başka doktora gittim 2 olgun yumurtam vardi. Ve 2 gun boyunca testlerim pikti. Gebelik olmadi. Sonrasinda letu verdi doktor 2 ay sonra kullandim yani gecen ay klomenden daha iyi dedi ama benim tek yumurtam olustu yine gebelik olmadi ve pik bile göremedim dogru düzgünKızlar ya benim reglime 2 gün var ama adet olacakmışım hissi ve sancıları geldi bugün. Çok korkuyorum, gidip gelip kontrol ediyorum henüz bir şey yok. Hamile kalan arkadaşlar siz de bu hissi yaşadınız mı? Bu ay klomen kullandım, ümitliyim o yüzden
Pek yanilma olmuyor kuzu ondaartımed canım
Farkettim canım. Valla dibimdeki eczanede satılıyormuş bilsem öncekileri de bundan alırdım neyse artık şükür inşallah güzel sonuc da alırsam :)Pek yanilma olmuyor kuzu onda
Yarin tekrarla benide etiketle olurmuFarkettim canım. Valla dibimdeki eczanede satılıyormuş bilsem öncekileri de bundan alırdım neyse artık şükür inşallah güzel sonuc da alırsam :)
Bize her türlü uyarM Mavimiresl kan testi vericem öğlen, yarım saate ögrenirsin dediler. yine de o testleri yapar yapar atarım size
Hadi inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini benim de sanrm yumurtlama 30 u gbi bende sabırsızlıkla hafta sonu olsn diye bekliyormM Mavimiresl kan testi vericem öğlen, yarım saate ögrenirsin dediler. yine de o testleri yapar yapar atarım size
Bana da öyle geldi çünkü bende pco var yumurtam büyümüyordu büyüse bile çatlamıyordu klomen kullandığım bu ay hem yumurta büyüdü hem de çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi kendine çatladı. O 3 günü de değerlendirdik, sonrasında da gün aşırı değerlendirdik. İnşallah tutmuştur. İnşallah senin de vardır da bu ay güzel haberleri alırızİlk ay klomen kullandim doktorumdan randevu alip gidemedim başka doktora gittim 2 olgun yumurtam vardi. Ve 2 gun boyunca testlerim pikti. Gebelik olmadi. Sonrasinda letu verdi doktor 2 ay sonra kullandim yani gecen ay klomenden daha iyi dedi ama benim tek yumurtam olustu yine gebelik olmadi ve pik bile göremedim dogru düzgünBu ay yine letu dün pik gordum aksam saatlerinde gece testi tekrarladim yine silinmis. Bence klomen daha cok yariyor letudan ve insallah bebisin vardir
Bat 7 Eylül kan testim 169 pozitif ciktiEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Tebrik ederim canımBat 7 Eylül kan testim 169 pozitif cikti
Bat 7 Eylül bugün ku kan sonucum 169 çıktı pozitifEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Amin canım darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallahTebrik ederim canımbize de dua et
Hadi gozunuz aydın inşallah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin AllahBat 7 Eylül kan testim 169 pozitif cikti
Amın cümlemizin inşallah canım darısı tüm bekleyenlere olsun sizlerden güzel haberler almak umuduyla insallahHadi gozunuz aydın inşallah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin Allah
İnsallah canim ya Rabbim gönlümüze göre nasip etsnBana da öyle geldi çünkü bende pco var yumurtam büyümüyordu büyüse bile çatlamıyordu klomen kullandığım bu ay hem yumurta büyüdü hem de çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi kendine çatladı. O 3 günü de değerlendirdik, sonrasında da gün aşırı değerlendirdik. İnşallah tutmuştur. İnşallah senin de vardır da bu ay güzel haberleri alırız