EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Canim valla ayni devam 11. Döngü gunumdeyim dün cok agrim vardi sanirim yumurtlama oldu. Degerlendirdik. Bisey yaptigim yok beklemekten baska. Testinde silik cizgi var insallah bebektir bata kac gun var gecti mi yoksa
inşallah olur kuzum :) Allah gönlüne göre versin

İlk ay klomen kullandim doktorumdan randevu alip gidemedim başka doktora gittim 2 olgun yumurtam vardi. Ve 2 gun boyunca testlerim pikti. Gebelik olmadi. Sonrasinda letu verdi doktor 2 ay sonra kullandim yani gecen ay klomenden daha iyi dedi ama benim tek yumurtam olustu yine gebelik olmadi ve pik bile göremedim dogru düzgün Bu ay yine letu dün pik gordum aksam saatlerinde gece testi tekrarladim yine silinmis. Bence klomen daha cok yariyor letudan ve insallah bebisin vardir

Bana da öyle geldi çünkü bende pco var yumurtam büyümüyordu büyüse bile çatlamıyordu klomen kullandığım bu ay hem yumurta büyüdü hem de çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi kendine çatladı. O 3 günü de değerlendirdik, sonrasında da gün aşırı değerlendirdik. İnşallah tutmuştur. İnşallah senin de vardır da bu ay güzel haberleri alırız

Bat 7 Eylül kan testim 169 pozitif cikti

Bat 7 Eylül bugün ku kan sonucum 169 çıktı pozitif

İnsallah canim ya Rabbim gönlümüze göre nasip etsn

Kızlar günaydın ben duphaston kullanıyorum adetim düzenli gelsin diye normalde ilacı içerken göğüslerim şişer acırdı yada ilaç bittiği gibi acırdı. 2 günü geçti ilaç biteli ama bi acıma sızlama söz konusu değil. Göğüs hassasiyeti olmadan gebe olduğunu öğrenen var mı aranızda yada çevrenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…