EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar tekrar merhaba 👋 birşey soracağım size
Adetime iki gün kala yaşamıştım test yapınca Fotoda belli olmayan ışıkta baktığında az belli olan karanlık Bi gölge gibi pozitif çizgi.. Evet hamileydim ama Kimyasaldı benim.. Aradan üç ay geçti üç ayda kaç tane yaptıysam test o hayaleti bile görmedim ama bu ay yani dördüncü ay henüz daha 8 gün geçmişken adet bitiminden ve birliktelikten bugün içimden geldi test yaptım ama şöyle bazı belirtiler yaşıyorum hani aslında negatifti görüp rahatlamak ve belirtilerden kurtulmak için yaptım ama... O hayalet çizgiyi gördüm bu seferki daha hafifti ama vardı eminim o kadar negatif tecrübem oldu hiç birinde gölge bile görmedim... Bir haftalık gebelik idrarda çıkmaz bundan da eminim... Belkide öyle gölge hep çıkar biz bilmiyoruz... Ve belirtiler hala devam ediyor... Belirtileri sıralıyorum
Göğüs ucu acısı bel ağrısı kasık ağrısı.. Üç gün öncede gece sanki hasta olacakmışım gibi ağrı çektim.. Tüylerimde hızlı uzama var dört günde yirmi günlük gibi uzadı epilasyon yapmama rağmen hemde.
Kızlar peki sizce psikolojik mi yoksa gerçekten hamile olabilir miyim??

Aynen değerlendirdim canım. 23 de pikti sanırım çift yumurtladım. Benim de geldi aklıma ikiz ama ailede de yok hiç bilemedim kısmet😊
Ailede olan ikiz durumu tek yumurta ikizinin olma durumu çift yumurta ikizleri kişinin revervine yumurta büyümesine falan bağlı o nedenleeeee mutlaka etiketle ama 1500 betaları görmeden yine kese kalp atılı kısmına geçmeden belli olmaz heyecanlı bekleyiş sürüyor haaa pardon beli beta yükselmesinden bazı Dr lar tahmin ediyor

Kızlar tekrar merhaba 👋 birşey soracağım size
Adetime iki gün kala yaşamıştım test yapınca Fotoda belli olmayan ışıkta baktığında az belli olan karanlık Bi gölge gibi pozitif çizgi.. Evet hamileydim ama Kimyasaldı benim.. Aradan üç ay geçti üç ayda kaç tane yaptıysam test o hayaleti bile görmedim ama bu ay yani dördüncü ay henüz daha 8 gün geçmişken adet bitiminden ve birliktelikten bugün içimden geldi test yaptım ama şöyle bazı belirtiler yaşıyorum hani aslında negatifti görüp rahatlamak ve belirtilerden kurtulmak için yaptım ama... O hayalet çizgiyi gördüm bu seferki daha hafifti ama vardı eminim o kadar negatif tecrübem oldu hiç birinde gölge bile görmedim... Bir haftalık gebelik idrarda çıkmaz bundan da eminim... Belkide öyle gölge hep çıkar biz bilmiyoruz... Ve belirtiler hala devam ediyor... Belirtileri sıralıyorum
Göğüs ucu acısı bel ağrısı kasık ağrısı.. Üç gün öncede gece sanki hasta olacakmışım gibi ağrı çektim.. Tüylerimde hızlı uzama var dört günde yirmi günlük gibi uzadı epilasyon yapmama rağmen hemde.
Kızlar peki sizce psikolojik mi yoksa gerçekten hamile olabilir miyim??
Yumurtlamadan 10gün sonra test yapılmalı diye biliyorum ama sen erken yapıp çizgi var diyorsan inşallahta vardır inşallah hamilesindir. Belirtiler gebelik gibi ama biz kadınlar psikolojikmen de çok belirti yaşıyoruz 2 gün sonra testi tekrarla

Evet avalado çok faydalı ben gebe değilim şimdilik canım. Bende ilk defa duymuştum ısrarla söyledi narı
Ozaman okey tutunma için rahim kalınlaşmalı avakado zararsız onu bilirim narı da doktorum demişti rahim kalınlaşsın hergün iç demişti bende gebe değilim bu arada.. neyse burada konuşa konuşa öğreniyoruz bir şeylerbirbirimizden de.

Yumurtlamadan 10gün sonra test yapılmalı diye biliyorum ama sen erken yapıp çizgi var diyorsan inşallahta vardır inşallah hamilesindir. Belirtiler gebelik gibi ama biz kadınlar psikolojikmen de çok belirti yaşıyoruz 2 gün sonra testi tekrarla
İnşallah psikolojik değildir ya inşallaahhhh 🤭🤭

Ben hiç kullanmadım canım ama burada o markayı kullanıp atanların genelde doğruydu sonuçları. En çok bozuk ya da yanlış çıkan bebe time sanırım. Ben bu zamana dek hep laboquick ve predictor kullandım, ilk defa erken gebelik olarak comfort days aldım bu ay umarım yanıltmaz 😄
Ayyy yarın çok heyecanlı yaaa bir an önce yarın olsun LeucotheaThemis LeucotheaThemis ile ikinizin testlerini bekliyorum merakla 😍😍😍
Çok iyi yapmışsınız bence kuzum devlet hastanelerinin durumu ortada gerçekten bizim kendi özel sağlık sigortalarimiz var o yüzden senelerdir sigorta işlerimizle ilgilinen sigortacımıza bahsettik bebek düşüncemizden ama o az çok bizim gittiğimiz hastaneleri bildiği için o hastaneleri kapsayan bir sigorta olmadığını söyledi sadece doğum için. Doğum paketlerine bakarsınız sigorta yapmayalım dedi biz de tamam dedik ama şu an bile yani Nisan dan bu yana doğum paketleri feci yükseldi, Nisan ayında sigorta yapsak hamilelik durumunda kardaydik valla şimdiden 🤣🤣🤣 kısmet artık
Ayy hele o günler gelsin buraları linklere bile boğarım 🤣🤣🤣🤣
İşlerle boğulmaktan buralara bakamadım🙈🙈🙈 ayy Nisan ayındaysa doğum teminatı yapmadığınız iyi olmuş ama bi taraftan çünkü teminat geçmiş olacaktı kapsayan bi yer olsa bile. Boşver iyi olmuş.
Bi de aslında o gün gelince sen sıkıntıya girsen aileler seferber olur zaten ama insan garantiye almak istiyo işte. Bazen “neyine güvendin de Sigorta yaptırdın millet senelerce bekliyo da olmuyo çocuk”dicek oluyorum ama piyango gibi işte kısmet🙄🙄 ben olumlu düşüneyim olumlu olsun🙏🏻🙏🏻 İnşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay bebişler yola çıkcak 🥰🥰🥰

Yarın kırmızılar gelmemiş olursa yapacağım sabah testi uyku da tutmaz şimdi🙄🙄😬😬😬😬

Ginnys Ginnys Bearhug Bearhug ve su an yazamadigim tüm kızlar 🤭 sabah ki testini atıyorum ve ateşim düşmedi. Kasık ağrım devam

Eklentiler

• IMG_20220908_052134.jpg
    IMG_20220908_052134.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20220908_052503.jpg
    IMG_20220908_052503.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar benim bugun çok değişik kasık ağrım var ya sizin de böyle oluyo mu bı anda bıçak batması gibi ama aralıklı oluyo birkaç saniye sonra bir daha bir daha. Dün gerinme hareketi yaparken bıçak batması oldu sabahtan beri de böyle normal mi bu

Sevm57 Sevm57 Seeviiiim koş koşşşşş :KK70: valla 12 gibi kan vericem çıkar çıkmaz yazıcam size. Erken çıkacak ama tanıdım yer buldum :)

Bende aynı hisse kapılıyordum da şöyle bir matematik yaptım kendimi anlatayım sende kendi hormon tahlilinden yola çıkarak değerlendir pco denilince lh fsh dan büyük oluyor burada benim fsh çok aşırı düşük kimi insanda fsh acaip yüksek lh ondanda yüksek oluyor hatta bunlara prolaktin eşlik ediyor normalde görülen bu bende aynı oran var ama rakamlar düşğk bende de yumurtalar gelişmiyor bende incire başlayacağım ama şöyle bir riski var kist yapar çatlamazsa yumurta onu da havuçla dengeleyeceğim çünkü havuçta lh yükseltiyor böylece yumurtan çıtlıyor.ama tabi bu kadar İle kalmamalı yemeyi iyi düzenlemek lazım ben böyle bir dengeleme deneyeceğim bakalım regli mi olacağım olmaz mı onu da tabiki pco dolayısıyla bilemiyorum bat tarihim yok kafasına göre 😅 Türk bebeğe kadar bende böyle bir durum yapacağım
Ne güzel detaylı araştırmışsınız sonucu çok merak ettim işe yarayacak mı bana da bilgi verin lütfen :) umarım tüp e gerek kalmadan sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Ozaman okey tutunma için rahim kalınlaşmalı avakado zararsız onu bilirim narı da doktorum demişti rahim kalınlaşsın hergün iç demişti bende gebe değilim bu arada.. neyse burada konuşa konuşa öğreniyoruz bir şeylerbirbirimizden de.
Belki doğru rahim duvarını kalınlaştırıyordur. Gebelik olduğu zaman yenilmemeli senin de doktor demişse onun da vardır bir bildiği.

X