EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Cok gecmis olsun canim benim insallah bir an once yavruna saglikla kavusursun evet kesinlikle cok haklisin ben de pimpirikleniyorum simdi biraz sordum o yuzden dr a.

Hanımlar benim yine gögüslerim şişmeye başladı ve damarlarım da belirginleşti. Umutluyum bu ay sanırım beklentiye girdiğim için böyle oluyor(9 ay da 2 ayı düşünmedim o zman rahattı vucüdum.) adetime de daha var.

Eşim de varikosel çıkmıştı(biri 2.5 diğeri 2.7) sperm testi de sayı iyi hız ve yapısında bozukluk var. Bu ay vitamine başladı ve çakşır suyuna(çok ağladım bu ay ondan başladı) bakalım sonucu merak ediyorum

Cakisir suyunun zararlarini biliyor musunuz ? Baska takviyeler kullansaniz.

Ne kadar var benim 3 4 gündür göğüslerim sis bugün tam bir hafta kaldı her ay böyle olduğu için bende benim pek hamilelik belirtisi olarak gördüğüm yok ama normalde öyle değilse bence bu senin için belirti canım

16 Eylül

Kızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz ben de pcos var ama 3 4 gün gecikiyor maks regl günü, ovulasyon testi de pcos dan dolayı ya hep silik ya hep çift çıkıyor hiç emin olamıyorum hatta acaba yumurtlamıyor muyum diye düşünmeye başladım

Benim de bata daha üç gün var ama test yaptım negatif yine bir testim kaldı elimde gecikmesini bekleyeceğim artık

Benim de bata daha üç gün var ama test yaptım negatif yine bir testim kaldı elimde gecikmesini bekleyeceğim artık
Bende aldım test ama daha yapmadım elimde 1 adet var belki aksm yaparım 1 adet idrarda yaptm geçen hafta carsmbaydi negatif cuma kolumdan hastaneye gttm kanda bakıldı negatifti hala Bi umut var

Canim beklenen adet günün ne zaman ise, ondan 14 gün geriye sayın diyor doktorlar.

Ama bana göre en iyi yöntem 2 günde bir ilişki yaşamak. Yani bir geceyi dolu bir geceyi boş geçirmek.

Bende aldım test ama daha yapmadım elimde 1 adet var belki aksm yaparım 1 adet idrarda yaptm geçen hafta carsmbaydi negatif cuma kolumdan hastaneye gttm kanda bakıldı negatifti hala Bi umut var
Valla seni o kadar iyi anlıyorum bu gebelik psikolojiden olsa kendimi günde yüz kere gebe etmiştim

Benim de kasık ağrım var kaç gündür geçmiyor neye yorsam karar veremiyorum ve beklemekte zorlanıyorum

Benim tek şüphem göğüs uçları yumurtlamadan sonra başladı ağrımaya hala da öyle bide ara ara anı kalktığımda ve hapsurdugumda batma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…