- 27 Ağustos 2021
- 66
- 36
- 27
Ben Eylül ayının 3 ünde regl oldum 8 inde bitiyor bittikren sonra ovülasyon testi yapıcam galiba benim gebelik ekim ayına kalıyor değil miCanim yanlis olmus biraz beklenen adet hangisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Eylül ayının 3 ünde regl oldum 8 inde bitiyor bittikren sonra ovülasyon testi yapıcam galiba benim gebelik ekim ayına kalıyor değil miCanim yanlis olmus biraz beklenen adet hangisi
Cok gecmis olsun canim benim insallah bir an once yavruna saglikla kavusursun evet kesinlikle cok haklisin ben de pimpirikleniyorum simdi biraz sordum o yuzden dr a.Gelmez ibşallah canım eski kan kahverengi olur diyodu doktorum. Ben 12 haftada düşük yaptım. Çok geç başladık düşük önleyici iğnelere çok pişmanlık var içimde o yüzden bu tarz durumlarda direk gitme taraftarıyım o yüzden
Cakisir suyunun zararlarini biliyor musunuz ? Baska takviyeler kullansaniz.Eşim de varikosel çıkmıştı(biri 2.5 diğeri 2.7) sperm testi de sayı iyi hız ve yapısında bozukluk var. Bu ay vitamine başladı ve çakşır suyuna(çok ağladım bu ay ondan başladı) bakalım sonucu merak ediyorum
Oooo hadi bakalım :) rast geleBenimki de 10
Aynıyız
Biz bugün başladık çalışmaya.
Ben yaptım negatif çıktı ama regl olmadım hala
Ne kadar var benim 3 4 gündür göğüslerim sis bugün tam bir hafta kaldı her ay böyle olduğu için bende benim pek hamilelik belirtisi olarak gördüğüm yok ama normalde öyle değilse bence bu senin için belirti canımHanımlar benim yine gögüslerim şişmeye başladı ve damarlarım da belirginleşti. Umutluyum bu ay sanırım beklentiye girdiğim için böyle oluyor(9 ay da 2 ayı düşünmedim o zman rahattı vucüdum.) adetime de daha var.
16 EylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Bende aldım test ama daha yapmadım elimde 1 adet var belki aksm yaparım 1 adet idrarda yaptm geçen hafta carsmbaydi negatif cuma kolumdan hastaneye gttm kanda bakıldı negatifti hala Bi umut varBenim de bata daha üç gün var ama test yaptım negatif yine bir testim kaldı elimde gecikmesini bekleyeceğim artık
Canim beklenen adet günün ne zaman ise, ondan 14 gün geriye sayın diyor doktorlar.Kızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz ben de pcos var ama 3 4 gün gecikiyor maks regl günü, ovulasyon testi de pcos dan dolayı ya hep silik ya hep çift çıkıyor hiç emin olamıyorum hatta acaba yumurtlamıyor muyum diye düşünmeye başladım
Valla seni o kadar iyi anlıyorum bu gebelik psikolojiden olsa kendimi günde yüz kere gebe etmiştimBende aldım test ama daha yapmadım elimde 1 adet var belki aksm yaparım 1 adet idrarda yaptm geçen hafta carsmbaydi negatif cuma kolumdan hastaneye gttm kanda bakıldı negatifti hala Bi umut var
Ama yilmiyoruz regl olursak sonraki ay devammBende aldım test ama daha yapmadım elimde 1 adet var belki aksm yaparım 1 adet idrarda yaptm geçen hafta carsmbaydi negatif cuma kolumdan hastaneye gttm kanda bakıldı negatifti hala Bi umut var
Bat ne zamandi kuzumBenim de kasık ağrım var kaç gündür geçmiyor neye yorsam karar veremiyorum ve beklemekte zorlanıyorum
10 Eylül canım ama birkaç aydır düzensizlik var gecikebilir de bilmiyorumBat ne zamandi kuzum