- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
Ya blu tv de saklı diye bir diziHangi dizi kıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya blu tv de saklı diye bir diziHangi dizi kıs
Ay ne hoş kaynanan varmış evden çalışmak da zor ya valla bütün iş evin içinde olunca insan belli bir zaman sonra usaniyor valla tebrik ederim ama seni ben çok eringenim galibaaCanim ben evden çalısıyorum 5 senedir, o yuzden benım iş hiç bitmiyor sureklı evde olunca hiç bişi yapmıyormusum gibi görünüyor ama valla kargolarla ugras, musterıyle ugras, evın işi, yemek çamasır bulasık oğlanı okula götur getur yemın olsun kendıme zmn kalmıyor çok şükür kirlenen evde hayat var der kaynanam işten kaçmak için bende öle dıom artık
Ayy bende üşengeçimde bakma gaza gelınce 1 saate ev pırıl pırıl ama o gaz gelmedı dahaAy ne hoş kaynanan varmış evden çalışmak da zor ya valla bütün iş evin içinde olunca insan belli bir zaman sonra usaniyor valla tebrik ederim ama seni ben çok eringenim galibaa
Sabah vereyim sana o gazı şimdi senin gecen olsun içinden geleni yap sonra insan pisman oluyo neden zamanında yapmadım etmedim diyeAyy bende üşengeçimde bakma gaza gelınce 1 saate ev pırıl pırıl ama o gaz gelmedı daha
Valla hazır oğlanı buyutmusum derdı tasası uykusu kakası çişi maması kalmamısken yemınle kendıme iş arıyorum olmazsa bu ay ben vazgecenzi valla kendıme zaman ayırcamSabah vereyim sana o gazı şimdi senin gecen olsun içinden geleni yap sonra insan pisman oluyo neden zamanında yapmadım etmedim diye
Bende anlamadım hormon testi bile yapmıyorlar bir senedir ne çektim Türkiye’ye geldim de yaptırdim yeni döndüm.çok saçma ama bu da bir kural kanda gebelik bakmamaları nedenini bilmiyorum ama zaten neden sorgulamakta yasak.şöyle bir durum var yasak yasaktır sorgulanmaz.böyle işte anacığım çekiyoruz mecbur.iyi doktor bulayımda diyorum gerisini sallamıyorumO nasıl iş ya güya yurtdışı daha iyidir derler
Mılletın neden ordan buraya tedavıye geldıgı bellı oldu ayy o biçim şey öyle ben deli olurdımBende anlamadım hormon testi bile yapmıyorlar bir senedir ne çektim Türkiye’ye geldim de yaptırdim yeni döndüm.çok saçma ama bu da bir kural kanda gebelik bakmamaları nedenini bilmiyorum ama zaten neden sorgulamakta yasak.şöyle bir durum var yasak yasaktır sorgulanmaz.böyle işte anacığım çekiyoruz mecbur.iyi doktor bulayımda diyorum gerisini sallamıyorum
Valla önce sen mutlu ol ki ev ahalisi de mutlu olsun insan kendine zaman ayirmayinca çöküyor ayolValla hazır oğlanı buyutmusum derdı tasası uykusu kakası çişi maması kalmamısken yemınle kendıme iş arıyorum olmazsa bu ay ben vazgecenzi valla kendıme zaman ayırcam
O nasıl bir kural kız neden kanda gebelik bakma yasağı var ki ay hiç düşünemiyorum öyle bir yasağı Türkiye deBende anlamadım hormon testi bile yapmıyorlar bir senedir ne çektim Türkiye’ye geldim de yaptırdim yeni döndüm.çok saçma ama bu da bir kural kanda gebelik bakmamaları nedenini bilmiyorum ama zaten neden sorgulamakta yasak.şöyle bir durum var yasak yasaktır sorgulanmaz.böyle işte anacığım çekiyoruz mecbur.iyi doktor bulayımda diyorum gerisini sallamıyorum
Aynen o yuzden haftaya dıyetısyen randevumuda aldım inşallah su kılolarımı vereyım bırValla önce sen mutlu ol ki ev ahalisi de mutlu olsun insan kendine zaman ayirmayinca çöküyor ayol
Ben de alsaydım iyi olacaktıAynen o yuzden haftaya dıyetısyen randevumuda aldım inşallah su kılolarımı vereyım bır
Sadece kadın doğum değil ki randevu bulmak çok sıkıntı almanyada ölsrn bakmazlar.ortopedi işim vardı 4 ay bekledim kadın doğum Dr değiştireyim dedim yenisi bir sene sonraya gün verdi yeni hasta için.öyle böyle zor değil gıcık stresli bir durum bu nedendir ki adetlerim bozuldu fln …amannn boşver sinir oluyorum valla doktor bulamıyorsun.bulduğun bakmıyorMılletın neden ordan buraya tedavıye geldıgı bellı oldu ayy o biçim şey öyle ben deli olurdım
Öyle bir sistem mi olur ya resmen sağlığı arka plana atmış bir ülkeSadece kadın doğum değil ki randevu bulmak çok sıkıntı almanyada ölsrn bakmazlar.ortopedi işim vardı 4 ay bekledim kadın doğum Dr değiştireyim dedim yenisi bir sene sonraya gün verdi yeni hasta için.öyle böyle zor değil gıcık stresli bir durum bu nedendir ki adetlerim bozuldu fln …amannn boşver sinir oluyorum valla doktor bulamıyorsun.bulduğun bakmıyor
Nedeni bilmiyorum bakılmıyor almanyada bir şey yasaksa sorgulanmaz ki yasak sorgulanmaz diye bir şey var yazdım ya bu öylesine söz değil ben bir yıldır dersaneye gidiyorum oryantasyon kursuna kurallar haklar dil eğitimi alıyorum orada öğrendim yasak sorgulanmaz uyulur kendilerinde bilmiyor hocam Alman ama bende bilmiyorum bizde böyle öğrendik diyor.üstelik 1,5 yıl evli kalmamışsan hormon tahlilide yapmıyor ve burda devlette doktora gidiyorsun ultrason İle muayene yok eğer onu istersen ücretini kendi cebinden vermek durumundasın.özel hastane yok özel doktor var ama aynı doktora ya özel yada devlet güvencen ile gidiyorsun falanO nasıl bir kural kız neden kanda gebelik bakma yasağı var ki ay hiç düşünemiyorum öyle bir yasağı Türkiye de
Hmm garip bir eğitim sistemiymis iyi bir özel doktor bulman lazım o haldeNedeni bilmiyorum bakılmıyor almanyada bir şey yasaksa sorgulanmaz ki yasak sorgulanmaz diye bir şey var yazdım ya bu öylesine söz değil ben bir yıldır dersaneye gidiyorum oryantasyon kursuna kurallar haklar dil eğitimi alıyorum orada öğrendim yasak sorgulanmaz uyulur kendilerinde bilmiyor hocam Alman ama bende bilmiyorum bizde böyle öğrendik diyor.üstelik 1,5 yıl evli kalmamışsan hormon tahlilide yapmıyor ve burda devlette doktora gidiyorsun ultrason İle muayene yok eğer onu istersen ücretini kendi cebinden vermek durumundasın.özel hastane yok özel doktor var ama aynı doktora ya özel yada devlet güvencen ile gidiyorsun falan
Sağlık diye bir sistemleri yok ki hala reçete için kağıt kullanıyorlar mesela bir branş doktoruna gideceksen önce aile hekimine gidiyorsun sevk yazıyor 25sene önce vardı Türkiye’de o şekilde gidiyorsun.direk gidersin ama sevk ile gidince 4-5 aya randevu veriyorlar öyle direk arayınca doluyuz diyip kapatıyorlarÖyle bir sistem mi olur ya resmen sağlığı arka plana atmış bir ülke
Yazdım dikkatinizi çekmemiş özel doktor var ama aynı doktora özelde gidersin devlet güvencen ile de.. farkeden hiç bir şey yok benim doktorum var görümcem ona özel gidiyor ben devlet güvencem ile.burada sigortalar farklı devlet sigortan varsa devlet ile gidersin yada devlet sigortası yaptırmaz özel yaptırırsın onunla gidersinHmm garip bir eğitim sistemiymis iyi bir özel doktor bulman lazım o halde
Amin herkese nasip etsin inşaAllah evet olana kadar var umutRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Adet olana kadar umut var demektir.
Benimki de 10Anam benım de dongu 10 :) sen yumurtlamayı bitirmişsin az kalmış dur bakalım belirti olacak diye de bişi olmaz diyolar