Yalniz kac dakika sonra cikti bu kuruma gibi duruyorTamam etiketlerim canım ama beceremezsem etiketi yapmayı günaydın diyip atıyorum ztn yarın yapma ertesi gün yap dediler ya bn kesinlikle dayanamam eşim başka marka alsın akşam yaparım sabah ilk idrarla yaparım ertesi günde bugün yaptığım markayı yaparım.ateşim yükseliyor yine akşam oluyor burada halsizlik çöktü.dün akşamkini atayım birde sabahkini aradaki farka bak insan duramıyor yapası geliyor bn korona olunca bolca test yapmıştım hayatımdaki tek pozitif testim diyegebelik olunca konu hiç duramıyorum
Git arkadaşım nokur nolmaz doktor progesteron başlar belki önlemini erkenden al. Gebeliğin ilk 3 ayı kahve akıntı görülebilir ama hekim kontrolünde olması önemliArkadaslar merhaba. Yine size bir sey sorucam Bende az once 50 kurus boyutunda bir akinti seklinde bordo sey gordum camasirda. Cok korkuyorum sizce neden olabilir? Bu arada su an 4+2 deyiz. Normalde bugun adetin 3.gunuydu
Cikar gec dollenme degilse3 gün var regle kizlarr test yapsam silik de olsa çıkar mı ki
4 damla diyor ben 3 damlattım sayfa bana 15 dk sonunda bak demişti ama çabuk çıktı dünkü ve sabah ki olduğu için foto anında çekmedim saatler sonra çekmek aklıma geldiYalniz kac dakika sonra cikti bu kuruma gibi duruyorilk 5 dk cikan seklde atar misin ya da idrarini cok damlatiyor olabilir misin?
Sabah ilk idrarla yapayım o zamanın inşallah çıkar yaCikar gec dollenme degilse
O zaman var gibi kan ver bence4 damla diyor ben 3 damlattım sayfa bana 15 dk sonunda bak demişti ama çabuk çıktı dünkü ve sabah ki olduğu için foto anında çekmedim saatler sonra çekmek aklıma geldiinsan öyle heyecan oluyor ki
İnsallahhSabah ilk idrarla yapayım o zamanın inşallah çıkar ya
Kan veremiyoruz almanyada kandan gebelik bakmıyorlar eski usül idrar onuda 6 haftalık olunca ancak Avrupa’da insanlar böyle gebelik testi yaparak takibe alıyor çok sıkıntılı yaniO zaman var gibi kan ver bence
Sen değerlendir cnm bos gecirmeBen erken atmisim sanirim 5 dk sonraki hali bu
Dr a sordum normal oldugunu soyledi zaten cok sukur daha da gelmedi bir seyGit arkadaşım nokur nolmaz doktor progesteron başlar belki önlemini erkenden al. Gebeliğin ilk 3 ayı kahve akıntı görülebilir ama hekim kontrolünde olması önemli
Gelmez ibşallah canım eski kan kahverengi olur diyodu doktorum. Ben 12 haftada düşük yaptım. Çok geç başladık düşük önleyici iğnelere çok pişmanlık var içimde o yüzden bu tarz durumlarda direk gitme taraftarıyım o yüzdenDr a sordum normal oldugunu soyledi zaten cok sukur daha da gelmedi bir sey
Amşn canım benımBu aydan çok umutluyum niyeyse çok inanıyorum ama Her şeyin hayırlısı diyelimhakkımızda en iyisi ne ise o olsun canım
Valla tık yok canm utanmasa ilk çizgi bile çıkmayacak
O nasıl iş ya güya yurtdışı daha iyidir derlerKan veremiyoruz almanyada kandan gebelik bakmıyorlar eski usül idrar onuda 6 haftalık olunca ancak Avrupa’da insanlar böyle gebelik testi yaparak takibe alıyor çok sıkıntılı yani
Dizi izliyorum vallaKizceler nabiyonuz nasılsınız sohbet edelim az
Dizi izliyorum vallaütü benı bekler çamasır beni bekler amannn napım beklerse beklesin
Hangi dizi kısDizi izliyorum vallaütü benı bekler çamasır beni bekler amannn napım beklerse beklesin
Canim ben evden çalısıyorum 5 senedir, o yuzden benım iş hiç bitmiyorKız harbi insan bazen amaaan işler de bugün beklesin canımın istediginj yapayım diyo beklesin kız sabah yaparsın