EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Yalniz kac dakika sonra cikti bu kuruma gibi duruyor ilk 5 dk cikan seklde atar misin ya da idrarini cok damlatiyor olabilir misin?

Arkadaslar merhaba. Yine size bir sey sorucam Bende az once 50 kurus boyutunda bir akinti seklinde bordo sey gordum camasirda. Cok korkuyorum sizce neden olabilir? Bu arada su an 4+2 deyiz. Normalde bugun adetin 3.gunuydu
Git arkadaşım nokur nolmaz doktor progesteron başlar belki önlemini erkenden al. Gebeliğin ilk 3 ayı kahve akıntı görülebilir ama hekim kontrolünde olması önemli

Yalniz kac dakika sonra cikti bu kuruma gibi duruyor ilk 5 dk cikan seklde atar misin ya da idrarini cok damlatiyor olabilir misin?
4 damla diyor ben 3 damlattım sayfa bana 15 dk sonunda bak demişti ama çabuk çıktı dünkü ve sabah ki olduğu için foto anında çekmedim saatler sonra çekmek aklıma geldi insan öyle heyecan oluyor ki

4 damla diyor ben 3 damlattım sayfa bana 15 dk sonunda bak demişti ama çabuk çıktı dünkü ve sabah ki olduğu için foto anında çekmedim saatler sonra çekmek aklıma geldi insan öyle heyecan oluyor ki
O zaman var gibi kan ver bence

Dr a sordum normal oldugunu soyledi zaten cok sukur daha da gelmedi bir sey
Gelmez ibşallah canım eski kan kahverengi olur diyodu doktorum. Ben 12 haftada düşük yaptım. Çok geç başladık düşük önleyici iğnelere çok pişmanlık var içimde o yüzden bu tarz durumlarda direk gitme taraftarıyım o yüzden

Kız harbi insan bazen amaaan işler de bugün beklesin canımın istediginj yapayım diyo beklesin kız sabah yaparsın
Canim ben evden çalısıyorum 5 senedir, o yuzden benım iş hiç bitmiyor sureklı evde olunca hiç bişi yapmıyormusum gibi görünüyor ama valla kargolarla ugras, musterıyle ugras, evın işi, yemek çamasır bulasık oğlanı okula götur getur yemın olsun kendıme zmn kalmıyor çok şükür kirlenen evde hayat var der kaynanam işten kaçmak için bende öle dıom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…