EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Günaydın kızlar mfk devam :) bugun dongu günü 10 Cu günü ve sımddıen sumuk gibi akıntılar geliyor athena iyi geldi canolar
Yumurtlama akı gibiyse yumurtlama yakın demektir değerlendir canım inşallah. Ben de hep normalde 20 lerde görürüm o akıntı geç olur tabi ama bu ay mfk başladım mucize gibi bir şey oldu 12-13 te gördüm o akıntıyı ilk kez erken yumurtluyorum

Merhaba bugün döngümün 17. Günü hala daha yumurtlama olmadı ovülasyon testlerim iki gündür böyle yarın falan olur herhalde sizce ?

Eklentiler

• CE8E5EFC-B911-42C0-A4FC-8CA83C2B5EE6.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 85
  • image.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 72
Gunaydin kizlar benimde bat yarindı bu sabah test yaptim negatif bu ay da olmadi darisi ekim ayina insallaaahhh

Merhaba bugün döngümün 17. Günü hala daha yumurtlama olmadı ovülasyon testlerim iki gündür böyle yarın falan olur herhalde sizce ?
Geç Yumurtlama olabilir canım döngünün 21.gününe kadar testi yap. Birde her ay yumurtlama olmuyor belki bu ay olmayacaktır sen 21. 22.güne kadar yap bu arada yine de gün aşırı değerlendir

Benim adetlerim sanırım düzene giriyor admin reglim muhtemelen yarın gelecek yani 5 eylül güncel bat, zaten muhtemelen yarın kırmızıları görürüm gibi... regl agrılarım başladı Sevm57

Sevm57 canım bana çarpı koyabilirsin regl oldum bugün
benimde gelmek uzere neyse insallah diger ay guzel haberler aliriz
Benim adetlerim sanırım düzene giriyor admin reglim muhtemelen yarın gelecek yani 5 eylül güncel bat, zaten muhtemelen yarın kırmızıları görürüm gibi... regl agrılarım başladı Sevm57
Hayirlisi olsun kuzum benim insallah diger ay'a
4 gündür gecikme var ara ara bel ağrım var ara sıra kaşık ağrım su gibi beyaz leke var test yaptım negatif çıktı ama velakim ilk defa 40 günlük döngüm oldu bilmiyorum ne oluyor böyle
Ooof insallah gec dollenmedir yaa
Kısa aralıklarla adet görmenin en güzel yanı, yarın adet olsam güncel bat 30 eylül olacak yani yine bu sayfadan takipte olurum
hemeeen ışınlıyorum 30 eylule
Sevm57 ben elendim kizlar yolunuz açık olsun.
darısı diğer ay'a insallaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…