- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Tamam canim insallahh dedigin gibi saglikli sonuc alirim. Bel agrim da bugun bayaa hafifledi sanki ya da deminden beri uzaniyorum ondan. İns sagliklidir rabbim sana da nasip etsin enn tez vakitteAaaa canım boşuna üzülmüşsün4 su bardağı ne demek valla o kadar silik çıktığına şaşırmak lazım normalde 3-4 saat sıvı alımını kesmek lazım testten önce. Rica ederim canım benim sen hiç moralini bozma bak birazdan sonuçlar çıkınca göreceksin
Ayy hadi inşallah alalım güzel haberlerini, gaza geldim şimdi jel siparişi veriyorum:)Bu ay bende kullandım kızlar bende çok memnun kaldım 2 gün de gecikme var
Sağol canım iyi dileklerin içinMemnun kalmadim ben canim, tabi kisiden kisiye degisiyordur belki.
Ay bi an bende heyecanlandim vallaInsallah gebelik olusur bu sefer, kacinci gunun bugun?
En çok sen inanmalısın vücut kendini hazırlamış demek ki, kimyasalın arkası hızlıca sağlıklı gebelik derler hep ,inşallah gelir güzel haberinİnşallah canim benim. Geçen ay kimyasal geçirdim ama inancımı yitirmiyorum Allah çok büyük
Alcaksın alcaksınTamam canim insallahh dedigin gibi saglikli sonuc alirim. Bel agrim da bugun bayaa hafifledi sanki ya da deminden beri uzaniyorum ondan. İns sagliklidir rabbim sana da nasip etsin enn tez vakitte
Hic test yapmadin mi yaaaaBu ay bende kullandım kızlar bende çok memnun kaldım 2 gün de gecikme var
Hiç bilmiyorum ilk defa böyle bişey başıma geldi. Daha önce de femara+ovitrelle kullandım geç olgunlaşma falan olmamıştı. İğneye göre adet olunuyor diye biliyorum değişebilir de. Bekleyip göreceğimGeç olgunlaşınca adet günün değişicek mi peki
Gercekten miattigim resimlere bakabildiniz mi? Cunku cok belirgin bir fark da var. Zaten korkuyordum kimyasal gebelikten basima geldi iste dedim testi de gorunce
İnsallah canimm allah razi olsunBaktım canım evet hiç korkma şu aşamada farklı farklı çıkabilir testler çok yeni çünkü aklına kötü ihtimal getirme kandan güzel sonuç alırsın inşallah bekliyoruz güzel haberi
Merhaba kullandığım ilk 5 gün boyunca yoğun oldu şu an yokKlomen kullanış akıntısı olmayanlar var mı aranızda kızlar ?
13+5 di anomali ve omfosel vardı bebeğimde çok teşekkür ederimGeçmiş olsun kaç haftalıktı ve sebebi varmıydı?
Yok yapmadım canımHic test yapmadin mi yaaaa
Canım bat 13 Eylül olarak değiştirir misin beni? Yazmıştım ama görmedin sanırımHic test yapmadin mi yaaaa
Yok normal 5 liralık idrar testiyle pozitif çıkmıştı 1 gün sonra kan testim negatif çıktı 1 gün sonra tekrar yaptım idrar testi bu sefer erken gebelik testi aldım negatif çıktı.Erken gebelik testi mi yaptın peki bazen yanıltıyor banada olmuştu silik çıktı ama sonuç negatifti
Hayırlısı canımYok normal 5 liralık idrar testiyle pozitif çıkmıştı 1 gün sonra kan testim negatif çıktı 1 gün sonra tekrar yaptım idrar testi bu sefer erken gebelik testi aldım negatif çıktı.
Bu testler adamın dengesini bozuyor. Ben de dayanamayıp yapıyordum ama bıraktım artık kesinlikle strese sokuyor. Yok pik oldu pik olmadı bir daha oldu bir daha olmadı derken beyin stres altına giriyor yumurtlayacaksak da olmuyor. Gün aşırı ilişki yapıp geçeceksin aslında. Nasıl olsa yakalayacağı varsa yakalıyor ben artık böyle düşünüyorum gerçekten ilk gebeliğimde özellikle yıllarca bu testlerle uğraştım. Kendimi baskı stres altında hissettim.ne zaman kaldırdım kenara attım olursa olur bu ay olmazsa iğne tedavi başlayacağız nasılsa dedim saldım o ay hamile kaldım.İkinci gebeliğim için uğraşırıyorum şimdi. Birkaç defa yaptım yine bunlardam baktım yine strese sokuyor bıraktım artık bırakmamız lazım gerçektenKızlar allah aşkına bana yardım edin. 23 unde ovu testıyle pık gordum 25 ı catladı. 1 eylulde tekrar pık gordum dun gece sılıklestı bugun yıne kızarıyor ıkıncı cızgı. Ne oluyor boyle ? 1 ınde gebelık yaptım negatıf cıktı. Bat 6 eyluldu ben tekrar mı yımurtluyorum yumurtluyosam dun gece sılıktı bugun yıne nıye kızarıyor yardım edın nolurbaşka bır topıge daha yazdım dönün bana lütfen