Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bana 1 buçuk saat demişti, hemen duş alma sakın en az 3 . 4 saat gecsin3Kızlar ilişkiden sonra ne zaman duş alıyorsunuz eğer sabah olduysa
Bacakları ne kadar kaldırıyorsunuz
5 ay oldu bakalım canım inşallah bu ay olur 2 gün geciktim yarın test yapacağım bende inşallah canımCok gecmis olsun. Ama kimyasal sonrasi gebelik daha kolay olur diyorlar. İnsallah bu ay olur enteresan sekilde adet tarihi gelmeden inanilmaz belirtiler yasadim. İnsallah gercek bir hamileliktir.
Kaç çıkmıştı bugün yarın pazartesi günü olur canım eğer iyi ve sağlıklı gebelik ise bir gün içinde bile baya artış oluyorEn son 31 agustos ta vermistim. Simdi artik ne zaman vermek gerekir?
Canim bat 2 eyluldu. 31 agustos ta kan verdim 28 cikti sonuc. Yani testin ustunden 3 gun gecti.Kaç çıkmıştı bugün yarın pazartesi günü olur canım eğer iyi ve sağlıklı gebelik ise bir gün içinde bile baya artış oluyor
Bu ay bende kullandım kızlar bende çok memnun kaldım 2 gün de gecikme varEbru hanım bana da ayrıntılı cevaplar yazdı yetişemediğinde ses kayıtları gönderdi ilgisine ben de şahidim .
Jelden memnunsun canım yani, şimdi aklım karıştı peki uygulaması kolay mı ? tüpü sıkmak için vajinaya yerleştirmek lazım ya, ben vajinal muayenede bile hassasım çok , fitil filan da zor kullananlardanım o yüzden kullanımı da korkutuyor beni
Yaaa canım görünce çok sevindim inşallah sağlıklı gebeliktirQUOTE="mehrunnisa, post: 72667272, member: 1081796"]
Evet cok haklisiniz. Keske daha gec ogrenmis olsaydim diyorum ama cok fazla belirtim vardi hamilelige dair. İnsallah saglikli bir gebeliktir. Bugun kan testi yaptiracagim
Pazartesi gününe baştan ver istersenCanim bat 2 eyluldu. 31 agustos ta kan verdim 28 cikti sonuc. Yani testin ustunden 3 gun gecti.
Ya su idrar testinin silik cikmasi icimi huzursuz etti. Normalde kese gorundugu vakte kadar kan vermicem diyordum ama bugun vermeyi dusunuyorum en azinfan idrar testi dogru mu cikmis onu da teyit etmis olurum icim rahatlar ya da kotu ihtimal gercekle yuzlesmis olurum artikPazartesi gününe baştan ver istersen
Memnun kalmadim ben canim, tabi kisiden kisiye degisiyordur belki.Ben de o jeli önümüzdeki ay alsam mı diye düşünüyordum memnun değil misin canım almayayım boş yere, pahalı zaten. Bir de benim galiba bu sabah yumurtlamam oldu test pik gösterdi şu an bi heyecanlandım ,çalışmalar başlasın
Valla almak zorunda kaldım canım cünkü bugün 41 gün meryem suresine başlayacağımDoktor bana 1 buçuk saat demişti, hemen duş alma sakın en az 3 . 4 saat gecsin3
Sevindim adina canim, demekki kisiden kisiye fark ediyor. Bende hemen akti nedenseValla ben seviyorum Ebru hanımı testlerimi ondan almadigim halde yardim etti yorumladi jeli bende aldim ben memnun kaldim gercekten hic akitmadi bende normalde sabah bile wcye ciktigimda akardi o gun 30 dk sonra kalktim denemek icin tik yoktu
Acaba jeli cok iceri skmadiniz mi ki bide gelen jel miydi yoksa sperm miydi fark edebildiniz mi az da olsa jel akabiliyomus daSevindim adina canim, demekki kisiden kisiye fark ediyor. Bende hemen akti nedense
Oldukca iceri sıktık canim. Spermdi gelen, cunku beyazimsi bi renkti..Acaba jeli cok iceri skmadiniz mi ki bide gelen jel miydi yoksa sperm miydi fark edebildiniz mi az da olsa jel akabiliyomus da
İlk idrarla olmaması çok etkiler canım bence ondan dolayı silik çıkmıştır birde son testi yaparken su alımına dikkat ettin mi? Daha çok yeni olduğu için silik çıkması çok normal. Bence kendini bu kadar yıpratma bebeğim bir kan testi ver artışa bakılsın sende rahat bir nefes alArkadaslar az once idrar testi yaptim 3.defa. 31 agustos’ta cok silikti, 2 eylul de yaptim o bayaa netlesmeye baslamisti. Bu ikisini de hemen hemen ilk idrarla yapmistim. Az oncekini ilk idrarla yapmadim. Yine silikti. Bu kimyasal midir? Dune gore bayaa siliklesmis
Soyle soyleyeyim 4 su bardagina yakin su icmistim. Zaten afedersin ama lavaboya da cok sikisarak gittim oyle test yaptim. Canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsun guzel kalbinden gecenler icin. İnsallah guzel bir sonuc alirim birazdan kan testi vericemİlk idrarla olmaması çok etkiler canım bence ondan dolayı silik çıkmıştır birde son testi yaparken su alımına dikkat ettin mi? Daha çok yeni olduğu için silik çıkması çok normal. Bence kendini bu kadar yıpratma bebeğim bir kan testi ver artışa bakılsın sende rahat bir nefes al
Aaaa canım boşuna üzülmüşsün 4 su bardağı ne demek valla o kadar silik çıktığına şaşırmak lazım normalde 3-4 saat sıvı alımını kesmek lazım testten önce. Rica ederim canım benim sen hiç moralini bozma bak birazdan sonuçlar çıkınca göreceksinSoyle soyleyeyim 4 su bardagina yakin su icmistim. Zaten afedersin ama lavaboya da cok sikisarak gittim oyle test yaptim. Canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsun guzel kalbinden gecenler icin. İnsallah guzel bir sonuc alirim birazdan kan testi vericem
İnşallah canim benim. Geçen ay kimyasal geçirdim ama inancımı yitirmiyorum Allah çok büyükBenim de 13 eylül, siz buraya pozitif kan testlerinizi gönderdikten ertesi günü de ben paylaşıcam öyle hayal ettim şu an