EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Canım benimkininde önüne çarpı koya bilirsin maalesef dun hastaneye gittim polikistik over çıktı bende

Cok gecmis olsun. Ama kimyasal sonrasi gebelik daha kolay olur diyorlar. İnsallah bu ay olur 💕 enteresan sekilde adet tarihi gelmeden inanilmaz belirtiler yasadim. İnsallah gercek bir hamileliktir.
5 ay oldu bakalım canım inşallah bu ay olur 2 gün geciktim yarın test yapacağım bende inşallah canım

QUOTE="mehrunnisa, post: 72667272, member: 1081796"]
Evet cok haklisiniz. Keske daha gec ogrenmis olsaydim diyorum ama cok fazla belirtim vardi hamilelige dair. İnsallah saglikli bir gebeliktir. Bugun kan testi yaptiracagim 😞
[/QUOTE]
Yaaa canım görünce çok sevindim inşallah sağlıklı gebeliktir

Ebru hanım bana da ayrıntılı cevaplar yazdı yetişemediğinde ses kayıtları gönderdi ilgisine ben de şahidim .
Jelden memnunsun canım yani, şimdi aklım karıştı 🙄 peki uygulaması kolay mı ? tüpü sıkmak için vajinaya yerleştirmek lazım ya, ben vajinal muayenede bile hassasım çok , fitil filan da zor kullananlardanım o yüzden kullanımı da korkutuyor beni
Bu ay bende kullandım kızlar bende çok memnun kaldım 2 gün de gecikme var 🤲🤲🤲🤲

QUOTE="mehrunnisa, post: 72667272, member: 1081796"]
Evet cok haklisiniz. Keske daha gec ogrenmis olsaydim diyorum ama cok fazla belirtim vardi hamilelige dair. İnsallah saglikli bir gebeliktir. Bugun kan testi yaptiracagim 😞
Yaaa canım görünce çok sevindim inşallah sağlıklı gebeliktir
[/QUOTE]
Aminn insallah canim allah razi olsun sana da isteyen herkese de nasip etsin rabbim saglikli sihhatli uzun omurlu ins❤️

Pazartesi gününe baştan ver istersen
Ya su idrar testinin silik cikmasi icimi huzursuz etti. Normalde kese gorundugu vakte kadar kan vermicem diyordum ama bugun vermeyi dusunuyorum en azinfan idrar testi dogru mu cikmis onu da teyit etmis olurum icim rahatlar ya da kotu ihtimal gercekle yuzlesmis olurum artik😔

Ben de o jeli önümüzdeki ay alsam mı diye düşünüyordum memnun değil misin canım almayayım boş yere, pahalı zaten. Bir de benim galiba bu sabah yumurtlamam oldu test pik gösterdi şu an bi heyecanlandım ,çalışmalar başlasın😂
Memnun kalmadim ben canim, tabi kisiden kisiye degisiyordur belki.
Ay bi an bende heyecanlandim valla😅❤️ Insallah gebelik olusur bu sefer, kacinci gunun bugun?

Valla ben seviyorum Ebru hanımı testlerimi ondan almadigim halde yardim etti yorumladi 😄 jeli bende aldim ben memnun kaldim gercekten hic akitmadi bende normalde sabah bile wcye ciktigimda akardi o gun 30 dk sonra kalktim denemek icin tik yoktu 😄
Sevindim adina canim, demekki kisiden kisiye fark ediyor. Bende hemen akti nedense🤷‍♀️

Kızlar benimde 6 günüm kaldı bat a . ama hiçbir belirtim yok ne kasik agrisi ne gogus ağrısı hiçbir şey. Geçen ay belirtilerin hepsini yaşamıştım ama negatifti.yumurtlamalari değerlendirdik bu ay bakalım sonuç ne olur . belirti yaşamadan gebe olduğunu öğrenen var mi acaba ?

Arkadaslar az once idrar testi yaptim 3.defa. 31 agustos’ta cok silikti, 2 eylul de yaptim o bayaa netlesmeye baslamisti. Bu ikisini de hemen hemen ilk idrarla yapmistim. Az oncekini ilk idrarla yapmadim. Yine silikti. Bu kimyasal midir? Dune gore bayaa siliklesmis😞
İlk idrarla olmaması çok etkiler canım bence ondan dolayı silik çıkmıştır birde son testi yaparken su alımına dikkat ettin mi? Daha çok yeni olduğu için silik çıkması çok normal. Bence kendini bu kadar yıpratma bebeğim bir kan testi ver artışa bakılsın sende rahat bir nefes al 🌸

İlk idrarla olmaması çok etkiler canım bence ondan dolayı silik çıkmıştır birde son testi yaparken su alımına dikkat ettin mi? Daha çok yeni olduğu için silik çıkması çok normal. Bence kendini bu kadar yıpratma bebeğim bir kan testi ver artışa bakılsın sende rahat bir nefes al 🌸
Soyle soyleyeyim 4 su bardagina yakin su icmistim. Zaten afedersin ama lavaboya da cok sikisarak gittim oyle test yaptim. Canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsun guzel kalbinden gecenler icin. İnsallah guzel bir sonuc alirim birazdan kan testi vericem💕

Soyle soyleyeyim 4 su bardagina yakin su icmistim. Zaten afedersin ama lavaboya da cok sikisarak gittim oyle test yaptim. Canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsun guzel kalbinden gecenler icin. İnsallah guzel bir sonuc alirim birazdan kan testi vericem💕
Aaaa canım boşuna üzülmüşsün 😘 4 su bardağı ne demek valla o kadar silik çıktığına şaşırmak lazım 😍 normalde 3-4 saat sıvı alımını kesmek lazım testten önce. Rica ederim canım benim sen hiç moralini bozma bak birazdan sonuçlar çıkınca göreceksin ❤️🌸😘

X