EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Arkadaslar az once idrar testi yaptim 3.defa. 31 agustos’ta cok silikti, 2 eylul de yaptim o bayaa netlesmeye baslamisti. Bu ikisini de hemen hemen ilk idrarla yapmistim. Az oncekini ilk idrarla yapmadim. Yine silikti. Bu kimyasal midir? Dune gore bayaa siliklesmis

Canım bu ay nasıl bir değerlendirme yaptınız neler kullandınız belirtilerin nelerdi sürecini anlatır mısın
Yumurtlama gunu ve ertesi iki gun oldu kuzum. Hicbir sey kullanmadik. Ben de hic beklemiyordum acikcasi cok sasirdim. Ama simdi de sanki kimyasala donecek gibi

Canim beta hcg idrarda dalgali olur ilk zamanlarin ozellikle en net fikri kan verir aslinda net birsey diyemeyiz bide testler ayni marka miydi ? Fotograflari varsa at istersen bakalim

Canim beta hcg idrarda dalgali olur ilk zamanlarin ozellikle en net fikri kan verir aslinda net birsey diyemeyiz bide testler ayni marka miydi ? Fotograflari varsa at istersen bakalim
Evet canim artimed

Eklentiler

• 9423A1CE-8ACD-40C5-AC84-6D0C79859131.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 93
  • 91ECF4C6-8793-47A3-8318-672217D11B6D.jpeg
    224,4 KB · Görüntüleme: 93
  • DD5EFD1F-DCD4-4346-B7AC-599155B1480B.jpeg
    229,1 KB · Görüntüleme: 94
Ben de o jeli önümüzdeki ay alsam mı diye düşünüyordum memnun değil misin canım almayayım boş yere, pahalı zaten. Bir de benim galiba bu sabah yumurtlamam oldu test pik gösterdi şu an bi heyecanlandım ,çalışmalar başlasın

Eklentiler

• 0351020C-B698-4E65-9153-48DF007A910A.jpeg
    171,4 KB · Görüntüleme: 95
Valla ben seviyorum Ebru hanımı testlerimi ondan almadigim halde yardim etti yorumladi jeli bende aldim ben memnun kaldim gercekten hic akitmadi bende normalde sabah bile wcye ciktigimda akardi o gun 30 dk sonra kalktim denemek icin tik yoktu

Valla ben seviyorum Ebru hanımı testlerimi ondan almadigim halde yardim etti yorumladi jeli bende aldim ben memnun kaldim gercekten hic akitmadi bende normalde sabah bile wcye ciktigimda akardi o gun 30 dk sonra kalktim denemek icin tik yoktu
Yani evet azalma var cizgide ama bu testlere gore de kimyasal demek dogru degil kuzum bence sen bugunde kan ver ona gore fikrin olur Insallah sagliklidir ilerler canim benim

Ebru hanım bana da ayrıntılı cevaplar yazdı yetişemediğinde ses kayıtları gönderdi ilgisine ben de şahidim .
Jelden memnunsun canım yani, şimdi aklım karıştı peki uygulaması kolay mı ? tüpü sıkmak için vajinaya yerleştirmek lazım ya, ben vajinal muayenede bile hassasım çok , fitil filan da zor kullananlardanım o yüzden kullanımı da korkutuyor beni

Valla ben jeli sevdim bu ay aşılamam oldu ebru ablaya sordum aşılamadada kullan dedi bu ay 2 defa kullandim geri gelme olmadi hic tutmazsa bidahaki ay 3 gun kullanicam sıkmakta hicbisey yok ucu ince zaten rahat oluyor vajinal muaynenin ceyregi bile degil yani hic onu takma kafana

Böyle yapıp kendinizi strese sokuyorsunuz vücut bebeği zararlı bir madde gibi algılamasın olumlu düşünün lütfen bende kimyasal yaşadım 352 den düştü değerim kan verin artışınıza bakın doktorunuzla görüşün şuan kimyasal yada değil die biz diyemeyiz inşallah sağlıkla artar değeriniz

Evet cok haklisiniz. Keske daha gec ogrenmis olsaydim diyorum ama cok fazla belirtim vardi hamilelige dair. İnsallah saglikli bir gebeliktir. Bugun kan testi yaptiracagim

Beni de ekler misin canım klomende ikinci ayım 3 gün sonra yumurt takibi için doktora gidecem bat 21 Eylül

mehrunnisa canım henüz çok yeni kaset testlerde dalgalanma olması çok çok normal canını sıkma eminim her şey yolundadır güzel haberler ver bize

mehrunnisa canım henüz çok yeni kaset testlerde dalgalanma olması çok çok normal canını sıkma eminim her şey yolundadır güzel haberler ver bize
Gercekten mi attigim resimlere bakabildiniz mi? Cunku cok belirgin bir fark da var. Zaten korkuyordum kimyasal gebelikten basima geldi iste dedim testi de gorunce

Kızlar ilişkiden sonra ne zaman duş alıyorsunuz eğer sabah olduysa
Bacakları ne kadar kaldırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…