EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Iyi iste kuzum benim daha dusuk ogrenenler bile var 😍 onemli olan artis
Artisi da takip etmek istemiyorum hic. Kollarim acidi kan vermekten. Dr progesteron da baktirdi. Bir de kan verip beklerkenki o stresi yasamak hic istemiyorum. Eger saglikliysa o zaten bir sekilde tutunacak devam edecek gebelik. Direkt keseyi gormeye giderim diye dusunuyorum. Dr a soyledim dayanamayacak kadar bel agrim var falan belirtileri. Kimyasal olabilir bekleyip gorucez dedi iyice moralim bozuldu😞

Rabbim sana da tum isteyenlere de nasip etsin en hayirli ve tez vakitte insallah❤️ Cok yiratici bir sey olduguna eminim kimyasalin. Ben de su an asiri bir stres altindayim. Tam sevinemedim bile. Bir de cok erken ogrendigim icin daha cok beklemem gerekiyor
Amin inşallah sitres etme bol bol dua et ağır birşeyler kaldırma yüksek yerlere uzanma dinlenmeye bak ara ara kan ver değerlerin kontrol halinde olsun

Artisi da takip etmek istemiyorum hic. Kollarim acidi kan vermekten. Dr progesteron da baktirdi. Bir de kan verip beklerkenki o stresi yasamak hic istemiyorum. Eger saglikliysa o zaten bir sekilde tutunacak devam edecek gebelik. Direkt keseyi gormeye giderim diye dusunuyorum. Dr a soyledim dayanamayacak kadar bel agrim var falan belirtileri. Kimyasal olabilir bekleyip gorucez dedi iyice moralim bozuldu😞
Benim kimyasal de hiç bir belirti yokdu 4 +3 öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu

Benim kimyasal de hiç bir belirti yokdu 4 +3 öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu
Cok gecmis olsun. Ama kimyasal sonrasi gebelik daha kolay olur diyorlar. İnsallah bu ay olur 💕 enteresan sekilde adet tarihi gelmeden inanilmaz belirtiler yasadim. İnsallah gercek bir hamileliktir.

Oyle mi? Sagliksiz olmasindan dolayi korkuyorum gercekten. Belirtileriniz nelerdi?
Adet belirtisi gibi sol kasigim agriyordu sirtima vuruyordu birde sivilce olmustu yuzum cok benim bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum ama bunun betayla ilgisi oldugun dusunmuyorum cunku es zamanli korona gecirmistim o donem bence kendinizi strese sokmayin doktorunuzu degistirin

Merhaba. Telefonum bozulmustu buraya pek bakamadim. Test yaptirmistim pozitif cikti. Su anda 4+1 olarak gorunuyor. Ama cok korkuyorum kimyasal veya sagliksiz bir gebelik olmasindan😞😭
Kuzum ben seni Bayadır görüyorum hep forumda çok çok sevindim senin adına inşallah sağlıklıdır. Olumsuz aklına bile getirme. Kendini o bebeği buyiturken hayal et. Hayırlı olsun. 😊

Adet belirtisi gibi sol kasigim agriyordu sirtima vuruyordu birde sivilce olmustu yuzum cok benim bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum ama bunun betayla ilgisi oldugun dusunmuyorum cunku es zamanli korona gecirmistim o donem bence kendinizi strese sokmayin doktorunuzu degistirin
Cok gecmis olsun. Evet sizinki normal bir dusuk olmus. Benim de adet tarihi gelmeden once belirtilerim vardi. Hatta yumurtlamadan 4 gun sonrasi falan bel agrim basladi. Ve ben kendimi idrar yolu enfeksiyonu oldum sandim inanilmaz bir baski hissediyorum rahim kisminda. Su anda da sanki adet olacakmisim gibi haller var ustumde. Kasiklarimdan ziyade bel agrisi cok ve afedersiniz vajina kramplari oluyor cok fazla

Kuzum ben seni Bayadır görüyorum hep forumda çok çok sevindim senin adına inşallah sağlıklıdır. Olumsuz aklına bile getirme. Kendini o bebeği buyiturken hayal et. Hayırlı olsun. 😊
Allah razi olsun canim❤️ Evet olumlu dusunmem lazim ama dusunemiyorum 😞

Kızlar selam. Dün gece saat 2de uykumda bi nöbet geçirdim. Acillik oldum. Tabi emar tomografi kan vs derken doktor hamile miyim diye sordu ben de şu an öyle bi durum yok ama ihtimal olabilir dedim o zaman test yapmadan seni tomografiye sokamam dedi ve beta hcg testi de istedi. Sonuç; hamile değilim. Bat 10 eylüldü ama bugün sabah öğrenmiş oldum. Bu ay da olmadı. Napalım nasip kısmet Allah'ın takdiri bi şey diyemem. Vermediyse vardır bi bildiği vardır bi hayır. Umarım diğer kalan arkadaşlarım için güzel haberler dolu bi ay olur.
Daha cok var aslinda insallah gec dollenme falan olurda bu aydan yuzunuz guler 🤲😊

Cok tesekkur ederim canim💕 insallah oyledir. Bat oncesinden baslayan bir bel agrim var. Su an had safhada ve her an adet olacakmis gibi kramplar agrilar var. O yuzden korkuyorum. Sevincimi bile tam yasayamadim😞
Aynı adet ağrılarını yaşayanlar var canım kötü düşünme ve kendine bu süreçte biraz daha dikkat et Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz ❤️🌸

X