EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Oyle tabi uygulamalar hic dogruyu gostermiyo her ay farkli valla yumurtlama günü 😁😍 hadi yumurtlamayı gordün darisi gebelik testinde pozitife 😍
Öyleymiş valla. Ben reglim çok düzenli diye yumurtlamam da uygulamadaki gibi sanıyordum. Geçen ay 3 gün gecikmem olunca yapayım dedim canım 😊 inşallah birlikte görürüz pozitifi.❤

Merhabalar 😇 ben de akıntı takibi yaparak ne zaman adet olacağımı kestiriyorum. Şimdilik tahmini bat 19 Eylül. Bir farklılık olursa yine yazarım 🥰 inşallah bu ay hepimiz için en hayırlısı olur. Bu ay mfk deneyeceğiz eşimle. Eş paketi artı adendo sipariş ettim. Bugün adetimin 5. Günü.

Beni de yaz canısı 18 eylül bat.. Ağustostan elendik 😚

Oh masallah 🤩 yukurtlama icin bisey dediler mi tekrar gidicek misin
Hayır canım gitmicem doktor çatlatma iğnesi vermedi kendinin çatlamasını beklicez dedi bu hafta bizim için çok önemli 1 gün arayla ilişki önerdi sonra adet olmayı bekliceksin eğer adet olursan 3. Veya 4. Gün gel klomenin dozunu artırıcam dedi olmazsanda test yap öyle gel dedi ama bakalım hayırlısı eylül 8 i beklicez 🙊

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@crazydalya1 EYLÜL
@Gecekusum9992 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
K kubrahanm 8 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
L Lotuss9335 12 EYLÜL
Polenimbenimle Polenimbenimle 13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
1fafeyla 1fafeyla 15 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL