Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. Gündeyim canım femara kullandım inşallah ikimiz de güzel haberler alırızAy inşallah tutar Senin döngünün kaçıcı günündesin hangi ilaçla bu boyutlara ulaştın 6-7 çok iyi inşallah içlerinden biri tam boyutuna ulaşır
Ben de 14.gündeyim canım femara kullandım. İnşallah isteyen herkesle bu güzel haberi beraber yaşarız hepimize nasip olur14. Gündeyim canım femara kullandım inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Evet ya az kaldı canım inşallah müjdeli bir haber veririm canım ama olumlu olumsuz kesin yazarımİnşallah canımm
Ayyy beş gün mü çok az kalmış. Mutlaka haber ver müjdeyle gelirsin inşallah
Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
22 EylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Daha cok erken test icin bence yumurtlama ne zamandi? Evet ya zaman asla gecmiyo neye sarcagimi sasirdim hahahAynen benimde bat 12 Eylül dün gittim kan verdim birşey çıkmadı ama çok erken zaman geçmiyor
Bende 5 yıllk evliyim canım bende daha önce istemedim 5 aydır istiyoruz negatif sonuç. Hormon falan baktırdım bu hafta. Hakkımızda hayırlısı inşallahİnşallah ben 7 8 aydın korunmuyorum 6 yıllık evliyim daha önce istemedim bebek
Eşim de varikosel başlangıcı ve sperm kalitesinde sorun var onun için ona yazdı. Bana da genel vitamin yazmıştı kadın dogumNe vitamini kullandin cnm doktor mu yazdi
Yumurtlama ne zamandı bilemiyorum çünkü testlerim hiç koyulaşmadı 22 Ağustosta rahim filmi çekildim o günden bu yana gün aşırı deniyorum sanırım daha 10 gün oldu ama bir haftadan sonra varsa kanda çıkar dediler bende merakla gittim kan verdim 0,100 çıktı ama ben hamile olduğumu düşünüyorum belirtim çok fazla en erken ne zaman tekrar kan vereyim sizce ?Daha cok erken test icin bence yumurtlama ne zamandi? Evet ya zaman asla gecmiyo neye sarcagimi sasirdim hahah
Anladım canım ilk çizgi kadar koyu değildi ikinci çizgi adet tarihimde normalde 8 i ama yumurtam geç çatladı 21. Gün buda adetimi geçiktirir dimiKoyulaşma yumurtlama dönemi dışında regle yakın dönemde oluyorsa evet canım ama hamilelik diyebilmek için baya koyu olması lazımmış sanırım. İlk çizgiden bile koyu olmalı ikinci çizgi diyorlar.
Evet geciktirir benim de bu ay erken yumurtlama oldu erken tarihi hesaba katıp hemen ay regl olmadım bak diyesim var ama uygulamadaki tarihi beklicem diye de kendime söz veriyorum durmadanAnladım canım ilk çizgi kadar koyu değildi ikinci çizgi adet tarihimde normalde 8 i ama yumurtam geç çatladı 21. Gün buda adetimi geçiktirir dimi
Yaa aynı anda bekliyoruz benim yumurtam geç çatlıyormuş bu ay geç olgunlaştı bir de bakalım hayırlısıBen de 14.gündeyim canım femara kullandım. İnşallah isteyen herkesle bu güzel haberi beraber yaşarız hepimize nasip olur
Bekle canım yoksa insanda daha çok hayal kırıklıgı oluyo ama inşAllah bu geçikmenin sebebi güzel haberler olurEvet geciktirir benim de bu ay erken yumurtlama oldu erken tarihi hesaba katıp hemen ay regl olmadım bak diyesim var ama uygulamadaki tarihi beklicem diye de kendime söz veriyorum durmadan
İnşallah canım ya bu ay nedense bende bir sakinlik var normalde çok stres olurum ama bu ay niyeyse hiç stresim yok güzel değerlendirdim elimden geleni yaptım artık kısmet kafasındayım bı olgunluk geldi gibi bakalım inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ayBekle canım yoksa insanda daha çok hayal kırıklıgı oluyo ama inşAllah bu geçikmenin sebebi güzel haberler olur
Öyle diyorlar canım ama ben onu bir kere sormuştum doktora her zaman öyle olacak diye bir şey yok demişti yani illa yumurtlamadan sonra 14 gün diye. Bazen stres vs olur hormonal mevsimsel bir şey olur zamanında yumurtlasan bile geç ya da erken olabilirsin demişti ama bu sanırım biraz daha nadiren olabilen bir şey.Anladım canım ilk çizgi kadar koyu değildi ikinci çizgi adet tarihimde normalde 8 i ama yumurtam geç çatladı 21. Gün buda adetimi geçiktirir dimi
Haha birebir aynı durumdayız. Yumurtlamaya göre bat 14 ü, uygulamaya göre 17 si hatta 18 i, umarım durabilirim test yapmadan, tabii regl gelmezse önden öndenEvet geciktirir benim de bu ay erken yumurtlama oldu erken tarihi hesaba katıp hemen ay regl olmadım bak diyesim var ama uygulamadaki tarihi beklicem diye de kendime söz veriyorum durmadan
Ben hala deneme şekli düşünüyorumKızlar Eylül geldi çattı ne durumdasınız :)
Ben de aynı değerlendirme yapıyorum 2 günde bir bu ay olsun istiyorum artıkBen hala deneme şekli düşünüyorum
Akşama adet bitiyor
Geçen ay bu şekilde denememiştim ve maalesef tutmadıBen de aynı değerlendirme yapıyorum 2 günde bir bu ay olsun istiyorum artık
Erken gebelik testinde çok hafif bir çizgi çıktı ama yarın tekrarlayacağım inşallah bu sefer olmuşturKızlar Eylül geldi çattı ne durumdasınız :)