EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Nasıl oluyor ki canım Buraya sipariş
Bide benim denemelerim daha 1 seneyi geçmedi
Sence mantıklı mı mfk kullanmak
Bildiyim kadar Almanyada yaşiyorsun öylemi? Azərbaycanda kargo şirketleri var Türkiyeden ve bazı ülkelerden sipariş getirte biliyoruz
Almanyada varmi öyle kargo falan?Mfk sipariş verirdin

🤣🤣🤣Ahh bide sigarayi ata bilsen, Türkiyeden sipariş yapa biliyormusun? Mfk Antox ya atlas sigara için çok etkiliymiş
Sence mantıklı mı mfk b
Bildiyim kadar Almanyada yaşiyorsun öylemi? Azərbaycanda kargo şirketleri var Türkiyeden ve bazı ülkelerden sipariş getirte biliyoruz
Almanyada varmi öyle kargo falan?Mfk sipariş verirdin
valla canım ben mfk uzun süre olmayınca kullanılıyor diye biliyorum
Ama bi araştırmak lazım
Ben şuan sadece doktorum verdiği folik asiti kullanıyorum
Evet Almanya canım

Sence mantıklı mı mfk b

valla canım ben mfk uzun süre olmayınca kullanılıyor diye biliyorum
Ama bi araştırmak lazım
Ben şuan sadece doktorum verdiği folik asiti kullanıyorum
Evet Almanya canım
Tatlim eş paketini söylemiyorum ki
Sigara bırakmak için doktorun takviyesi var onu al kullan

Ben de laboquick kullanıyordum, hep 14. Güne denk gelirdi yumurtlamam.Bu ay Bir gebenin günlüğünü deniyorum 17. Gün henüz olmadı diye üzülüyordum acaba testler mi sorunlu gerçekten de🙄
Bir de pazartesi doktora gitmiştim 16-17 mm yumurtan var iki üç güne yumurtlama gerçekleşir demişti ona rağmen testte hâlâ pik görmedim şüphelendim bak şimdi😏
Aynen canim, testler eskisi kadar hassas degil diye tahmin ediyorum. Benim 23.ncu gunum ve hala pik olmadi.
Bu ay bosa gitti diye uzuluyorum 🤦‍♀️🥺

Aynen canim, testler eskisi kadar hassas degil diye tahmin ediyorum. Benim 23.ncu gunum ve hala pik olmadi.
Bu ay bosa gitti diye uzuluyorum 🤦‍♀️🥺
Bu kadar kişide aynı ay yumurtlama olmaması da biraz imkansız geliyor , önümüzdeki ay başka markayla devam ederim sanırım.
Ama yine de üzülme canım hiç ,kaçırmış bile olsak vardır bi hayır demek ki. 3 ay önce sağlıksız bir gebelik yaşayıp kürtajla sonlandırılmış biri olarak söylüyorum sağlıksız gebeliktense böylesi daha hayırlı ve daha az üzücü

Canım hiç aklına kötü bir şey getirme yaa tam bu zamanlar işte mevsimsel olabiliyor ama bence bebiş o bebiş 😍😍😍💙🙏

Normalde 17 si bat canım ama ben 3 gün erken yumurtladım bu ay, yumurtlamaya göre sayarsam 14 Eylül oluyor.
Bugün akşam da yaptım test tamamen silinmiş gün boyu da kasik ağrım vardı o da geçti şimdi. Artık işe yarar mı bilmem ama yarın akşami da değerlendiririz diye düşünüyorum canım kısmet artık 💙🙏
Ay ağzından bal damlıyor canım inşallah bebiştir bakalım 5 güne belli olur 🤭😍 işe yarar tabi ki canım benim yumurta çatladıktan sonrada mutlaka değerlendirin diyor doktorlar hiç öyle düşünme iyi düşün kuzum 😍 inşallah daha fazla bekletmez bu bebeler hepimizi 🤣

Bu kadar kişide aynı ay yumurtlama olmaması da biraz imkansız geliyor , önümüzdeki ay başka markayla devam ederim sanırım.
Ama yine de üzülme canım hiç ,kaçırmış bile olsak vardır bi hayır demek ki. 3 ay önce sağlıksız bir gebelik yaşayıp kürtajla sonlandırılmış biri olarak söylüyorum sağlıksız gebeliktense böylesi daha hayırlı ve daha az üzücü
Aynen canim vardir bir hayir bunda da❤️ Sanirim cok kiside bu ay yumurtlama olmadi bu markayla, oyle mi🤔
Ben bu arada baska bir bayana (minnakkurabiyeler) diye bi sayfa daha var, bu testleri ona da gosterdim.. bana dedigi sey: ben bu testleri yorumlamiyorum, ozelliklede bu testin hassasligina guvenmedigim icin yorumlamiyorum. Baska testin varsa bakayim ama bunlara guvenmiyorum kusura bakma dedi.
Boyle soyleyince, dedim var bu testlerde birsey...

X