EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

1 agustos sat yum ise 11 agustos herkesin aynı değil ben 1 gün önce birliktelik yaşadım 1 gün ara vererek
aynı olmadığını biliyorum,kendi yumurtlama zamanıma göre testde ne zaman çıka bilir diye tahmin yürütmek istiyorum.O yüzden sizinkini öğrenmek istedim.Bende sat 29 temmuz,19-26 ağustos arası bende yumurtlama zamanı oldu,hala da adet olmadım.Dün testde silik çizgi hemen değil,5 ile 10 dakika arasında çıktı,ben de arafta kaldım.Bilgisi olanlar yaza bilirmi bir de ne zaman test yapsam testte net sonuç çıkar?

aynı olmadığını biliyorum,kendi yumurtlama zamanıma göre testde ne zaman çıka bilir diye tahmin yürütmek istiyorum.O yüzden sizinkini öğrenmek istedim.Bende sat 29 temmuz,19-26 ağustos arası bende yumurtlama zamanı oldu,hala da adet olmadım.Dün testde silik çizgi hemen değil,5 ile 10 dakika arasında çıktı,ben de arafta kaldım.Bilgisi olanlar yaza bilirmi bir de ne zaman test yapsam testte net sonuç çıkar?
Tahmini yumyrtlama mı olduğunu düşünüyorsun testi atarsan daha iyi olur varsayımla olmaz bat en çok 5 gün kala çıkıyor oda silik bişi yani 7 gün önce gören var ama bence kasmaya gerek yok ben 5 4 gün kala yaptım o bile sipsilikti kör oluyor yani gözükmüyor bile bekletiyorsn bide ben erken gebelikle yaptım istersen erken gebelikle yap

Tahmini yumyrtlama mı olduğunu düşünüyorsun testi atarsan daha iyi olur varsayımla olmaz bat en çok 5 gün kala çıkıyor oda silik bişi yani 7 gün önce gören var ama bence kasmaya gerek yok ben 5 4 gün kala yaptım o bile sipsilikti kör oluyor yani gözükmüyor bile bekletiyorsn bide ben erken gebelikle yaptım istersen erken gebelikle yap
ovulasyon testiyle takip yapmadım,akıntı artışına göre yumurtlamamı izliyorum.Bende hep geç yumurtlama oluyor.Martda kimyasal geçirdim onda da geç yumurtlamaydı.Ben Azerbaycandayım,burada erken gebelik olmuyor,olsa da her eczanede olmuyor.

ovulasyon testiyle takip yapmadım,akıntı artışına göre yumurtlamamı izliyorum.Bende hep geç yumurtlama oluyor.Martda kimyasal geçirdim onda da geç yumurtlamaydı.Ben Azerbaycandayım,burada erken gebelik olmuyor,olsa da her eczanede olmuyor.
İnternet sipariş ver istersen

Benim akıntım yok denecek kadar az bende başlarda akıntı çok olmadı şuan bile çok az ona göre kesinleştirme istersen ben burda oluşan çoğu belirtiyi bile yaşamıyorum

23 Eylül canim. Bugün hormon baktırdım hersey normaldi. Ama regl oldum diye çok psikolojim bozuldu eşime çok kötü davrandim pişmanım
Kuzum olur oyle seyler erkekler bizim hissettiklerimizi bilmedikleri icin boyle zamanlarda hassas davranmiyorlar bizde çatacak yer ariyoruz o hepimizde var merak etme 😍
Ya ben 2 oldu hormon baktiriyorum ama amh bakmiyorlar niyeyse
Amh ozel olarak soylemen gerekiyor yanlis bilmiyorsam birde buyuk hastaneler bakiyor ben egitim ve arastirma hastanesinde baktirmistim tabi ozellerde de bakiyorlar ama biraz tuzluymus
@miresl Merhaba canım.Malesef ben bu gün kürtaj oldum.Eylül ayını boş bırakıcam.Sonraki aylara bakarım artık.Sende nasıl durumlar?
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun 😔 Rabbim onun ömrünü sonradan gelenlere eklesin inşallaahh 🤲

Ay kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?
Insallah guzel seylerin habercisidir o agrı acı 😍 belirti bence cunku kimyasal gebelik gecirdigimde gogus ucu acisiyla ogrenmistim😄
Benide yazar mısını reglim 4 gün geçti test yapınca tekrar yazıcam inşallah🌺
Tamamdir sizide en sona ekledim gun verdiginizde guncellerim🌸

X