- 1 Nisan 2022
- 12.485
- 15.353
Sağol canım.Bir ay gözleyerem sonrada Allah kerimdi..Çox çətindi həqiqətən, Allah bol səbr versin darıxma,bu ay keçsin bədənin dincəlsin sonra yenidən başlayarsan takviyelərə
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.Bir ay gözleyerem sonrada Allah kerimdi..Çox çətindi həqiqətən, Allah bol səbr versin darıxma,bu ay keçsin bədənin dincəlsin sonra yenidən başlayarsan takviyelərə
Yaxşı olacaq inşaallahSağol canım.Bir ay gözleyerem sonrada Allah kerimdi..
İn şa AllahYaxşı olacaq inşaallah
yumurtalarınız erken oluşmuş,peki son adet tarihiniz ne zamandı?Hayır adet olduktan itibaren sayıyorsunuz ya yum günü 10 gün
Mən çox yazmıram,ancaq oxuyuram burdakıları.Çox sağol.Hee men heç tanimiram amma..belkede unutmusam.Cox hekimim oldu menim.3dene hekime getdim men.
He bildimMən çox yazmıram,ancaq oxuyuram burdakıları.
Salam,şəxsidə yazıram indiSalam can necəsən? vəziyyət?nəsə xeyir xəbər var?
1 agustos sat yum ise 11 agustos herkesin aynı değil ben 1 gün önce birliktelik yaşadım 1 gün ara vererekyumurtalarınız erken oluşmuş,peki son adet tarihiniz ne zamandı?
Evet kuzum gebelik yok adette gelmedi bı turlu kanda gebelik yok nasılsa adet olcam eylüle kaldı işhayırlısı olsun ne diyimBurada mı kalacaksın canım
aynı olmadığını biliyorum,kendi yumurtlama zamanıma göre testde ne zaman çıka bilir diye tahmin yürütmek istiyorum.O yüzden sizinkini öğrenmek istedim.Bende sat 29 temmuz,19-26 ağustos arası bende yumurtlama zamanı oldu,hala da adet olmadım.Dün testde silik çizgi hemen değil,5 ile 10 dakika arasında çıktı,ben de arafta kaldım.Bilgisi olanlar yaza bilirmi bir de ne zaman test yapsam testte net sonuç çıkar?1 agustos sat yum ise 11 agustos herkesin aynı değil ben 1 gün önce birliktelik yaşadım 1 gün ara vererek
Tahmini yumyrtlama mı olduğunu düşünüyorsun testi atarsan daha iyi olur varsayımla olmaz bat en çok 5 gün kala çıkıyor oda silik bişi yani 7 gün önce gören var ama bence kasmaya gerek yok ben 5 4 gün kala yaptım o bile sipsilikti kör oluyor yani gözükmüyor bile bekletiyorsn bide ben erken gebelikle yaptım istersen erken gebelikle yapaynı olmadığını biliyorum,kendi yumurtlama zamanıma göre testde ne zaman çıka bilir diye tahmin yürütmek istiyorum.O yüzden sizinkini öğrenmek istedim.Bende sat 29 temmuz,19-26 ağustos arası bende yumurtlama zamanı oldu,hala da adet olmadım.Dün testde silik çizgi hemen değil,5 ile 10 dakika arasında çıktı,ben de arafta kaldım.Bilgisi olanlar yaza bilirmi bir de ne zaman test yapsam testte net sonuç çıkar?
ovulasyon testiyle takip yapmadım,akıntı artışına göre yumurtlamamı izliyorum.Bende hep geç yumurtlama oluyor.Martda kimyasal geçirdim onda da geç yumurtlamaydı.Ben Azerbaycandayım,burada erken gebelik olmuyor,olsa da her eczanede olmuyor.Tahmini yumyrtlama mı olduğunu düşünüyorsun testi atarsan daha iyi olur varsayımla olmaz bat en çok 5 gün kala çıkıyor oda silik bişi yani 7 gün önce gören var ama bence kasmaya gerek yok ben 5 4 gün kala yaptım o bile sipsilikti kör oluyor yani gözükmüyor bile bekletiyorsn bide ben erken gebelikle yaptım istersen erken gebelikle yap
İnternet sipariş ver istersenovulasyon testiyle takip yapmadım,akıntı artışına göre yumurtlamamı izliyorum.Bende hep geç yumurtlama oluyor.Martda kimyasal geçirdim onda da geç yumurtlamaydı.Ben Azerbaycandayım,burada erken gebelik olmuyor,olsa da her eczanede olmuyor.
İki kutu bitirdim ben hamileliği kolaylastırdıgı söylüyorlar ama bende öyle olmadıDaha önce inofolic combi kullanan var mı yada duyan ?
Tamamdir sizi en sona ekledim gün belli olunca yazarsinizSelamün aleyküm arkadaşlar henüz adet olmadım için bat veremiyorum kanda negatifi gördüm benide ekler misiniz listeye gün belli olunca bildiririm size
Benim akıntım yok denecek kadar az bende başlarda akıntı çok olmadı şuan bile çok az ona göre kesinleştirme istersen ben burda oluşan çoğu belirtiyi bile yaşamıyorumovulasyon testiyle takip yapmadım,akıntı artışına göre yumurtlamamı izliyorum.Bende hep geç yumurtlama oluyor.Martda kimyasal geçirdim onda da geç yumurtlamaydı.Ben Azerbaycandayım,burada erken gebelik olmuyor,olsa da her eczanede olmuyor.
Kuzum olur oyle seyler erkekler bizim hissettiklerimizi bilmedikleri icin boyle zamanlarda hassas davranmiyorlar bizde çatacak yer ariyoruz o hepimizde var merak etme23 Eylül canim. Bugün hormon baktırdım hersey normaldi. Ama regl oldum diye çok psikolojim bozuldu eşime çok kötü davrandim pişmanım
Amh ozel olarak soylemen gerekiyor yanlis bilmiyorsam birde buyuk hastaneler bakiyor ben egitim ve arastirma hastanesinde baktirmistim tabi ozellerde de bakiyorlar ama biraz tuzluymusYa ben 2 oldu hormon baktiriyorum ama amh bakmiyorlar niyeyse
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun Rabbim onun ömrünü sonradan gelenlere eklesin inşallaahh@miresl Merhaba canım.Malesef ben bu gün kürtaj oldum.Eylül ayını boş bırakıcam.Sonraki aylara bakarım artık.Sende nasıl durumlar?
Çəkdiyin şəkli screen elə sonra göndər,screen az yer tutur)))resim gelmiyor,büyük diyor
Insallah guzel seylerin habercisidir o agrı acı belirti bence cunku kimyasal gebelik gecirdigimde gogus ucu acisiyla ogrenmistimAy kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?
Tamamdir sizide en sona ekledim gun verdiginizde guncellerimBenide yazar mısını reglim 4 gün geçti test yapınca tekrar yazıcam inşallah