EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Eklentiler

• IMG_20220831_125207.jpg
    IMG_20220831_125207.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bir şey sorcam bat her zaman çatlama gününden 14 gün sonra mi oluyor uygulamaya göre bat 13ü ama çatlamaya göre ayın 10u sizce hangisini baz almak daha doğru olur
Ben catlamadan 16 gun sonra adet oluyorum o aslinda döngüye gorede degisiyor 14 gunu 28gunde bi adet olan birisine gore soyluyorlar ben 30 32 gunde bir adet oluyorum 😊

Canım testime bir bakabilir misin ilk üstteki pazartesiydi sen daha koyu olmamış demiştin üçüncü gün daha koyu. Hepsi mi pik günü yoksa bugün mü ? Ya da üç gün yumurtlama sürer mi ? Neden çatlamadı diye kafamda deli sorular oluşmaya başladı🤔
Canım bende bu markanın ovu testini kullandım, benimde seninki gibi çıkmıştı ertesi gün daha koyu çıkar dediler gerçekten de öyle senin pik günün bugün canım son testte aynı koyulukta 😍 büyük ihtimal yarın silikleşmeye başlar cuma günü tamamen silikleşir bende de öyle oldu canım bu günleri mutlaka değerlendirin 😘

Kızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktı 😂😂😂😂😂 ya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amh 😂😂😂😂😂😂😂 kozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus
Yaaa maşallAllaaah amh yukselmesine cok zor derlerdi demekki istedikten sonra hersey olabilir Rabbim en erken zamanda guzel haberler almayida nasip etsin insallaah💕
Ben adet oldum malesefff 😭😭 bidahaki bat 30 eylül, iki kere denk geliyo eylül ayına.. artik hic ümidim yok ama hayirlisi.
Seni direkt 30 Eylül e ışınladimmm 😍 Sakın pes etme her zorlugun sonunda guzellik vardir bizde ilerde colugumuzla cocugumuzla bu gunleri gulerek konusacagiz 💕

X