Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmm Allah razı olsun valla unutmuyosun Salı günü test günü o gune kadar da test yapmayi dusunmuyorum bişey kalmadi zaten belirti olarakta gogus acisi harici hic birsey yok o da belirti sayilmaz zatem bakalim hayirlisi olsun insallahhh guzel haberleri alirimda burda sizlerle paylasirim senin nasil gidiyo bebişler nasıl bulantin falan basladi miSevm57 canım nasılsın ? Nasıl geçiyor süreç
Aklımdasın unutmadım ondan , güzel haberlerini de alırız inşallahCanimmm Allah razı olsun valla unutmuyosun Salı günü test günü o gune kadar da test yapmayi dusunmuyorum bişey kalmadi zaten belirti olarakta gogus acisi harici hic birsey yok o da belirti sayilmaz zatem bakalim hayirlisi olsun insallahhh guzel haberleri alirimda burda sizlerle paylasirim senin nasil gidiyo bebişler nasıl bulantin falan basladi mi
Valla beklemenin en guzel yani bu heralde cekilen her çile hic sorun olmuyo gordugum kadariyla bulantıya bile şükr debiliyorAklımdasın unutmadım ondan , güzel haberlerini de alırız inşallah
İyi düşünmüşsün erken test yapma kafanda hangi gün belirlediysen o güne kadar bekle , Ekim uğurlu gelsin inşallah
Benim de iyi gidiyor diyelim çok şükür , bulantılarım 6.hafta itibariyle başlamıştı çok yoğun , doktor sağolsun ilaç verdi onun sayesinde geçti. Halsizlik çok var idare ediyorum onu da şükür halimize Çok bekledik emek verdik olsun o kadar , bu tatlı yorgunluklar dileyen herkese nasip olsun inşallah
Size ilk testinizde de var demiştim. Maşallah bayağı belirginleşmiş. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYaptım beybi mavi Ovulasyon diğeri gebelik
Amin saolun ama işte insan çeşitli endişeler taşımaya devam ediyor bitmiyor ki endişeSize ilk testinizde de var demiştim. Maşallah bayağı belirginleşmiş. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yumurtlama biteli çok oldu canım ya. Şu anda da açık pembe lekelenme oluyor. O kdar bunaldım ki belirsizlikten hayırlısı inşallah yerleşmedirDaha öncede dedim ben yumurtlama olduğunu düşünüyorum
O endişe hiç bitmiyor ki doğurunca da devam ediyor. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinAmin saolun ama işte insan çeşitli endişeler taşımaya devam ediyor bitmiyor ki endişe
Amin çok güzel demişsiniz sağolunO endişe hiç bitmiyor ki doğurunca da devam ediyor. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Merhaba kızlar.
Gebelik için kan testini nerde veriyorsunuz İsyerim ve hastane birbirine çok uzak
Gitmeden sağlık ocağına mi uğrasam bilemedim. Aile hekimimiz bu konularda biraz hassas.
Bir gün geçmesi halinde kabul eder mi bilemedim bazen zorlanıyorum iletişim kurarken.
Bu da bu akşam saat 20.00 da yaptığım test
Eylül geçti Ekim ayını bekleyenler listesi yok mu
Saat sekiz de ve bu kadar nett ayyy hayırlı olsun balım darısı bize inşallahMerhaba kızlar.
Gebelik için kan testini nerde veriyorsunuz İsyerim ve hastane birbirine çok uzak
Gitmeden sağlık ocağına mi uğrasam bilemedim. Aile hekimimiz bu konularda biraz hassas.
Bir gün geçmesi halinde kabul eder mi bilemedim bazen zorlanıyorum iletişim kurarken.
Bu da bu akşam saat 20.00 da yaptığım test
Hayırlı olsun balım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDünkü verdiğim beta hcg testi 380 çıktı kızlar