- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
2 güne pik olur canimKızlar günaydın,
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Dün doktoruma da göründüm iki adet yumurtan oluşmuş iki üç güne yumurtlama olur dedi şu an 16-17 cm boyutlarındaymış.
Bu sabah yaptığım testten emin olamadım (en sondaki) henüz yumurtlama değil dimi?Eki Görüntüle 3121559
Bebe aspirini miKızlar bugün doktora gittim sağ kasığımda kist vardı adetin 5. Günü gel bakalım demişti gittim baktı çok şükür kist gitmiş. Bana gebelik düşünüyor musun diye sordu bende evet dedim bana aspirin ve folik asit verdi. Aspirini biraz araştırdım hamilelik öncesi kullanılabiliyormuş. Hatta faydasını görenler bile varmış. Aranızda kullanan veya duyan var mı? Bakın doktorun biri de bunları yazmış.Eki Görüntüle 3121611
Evet 2.5 senedir 1 kimyasal gebelik oldu baska da yok bakalim insalah bu ay kismetsevalla oyle kazayla falan hamile kalanlara cok sasiriyorum zaten
Hahah cidden ne guzel olurdu aaa hiç beklemiyordum demeler faLnKazara olup sasirdiklarina belki bu ay biz de ekleniriz
İlk defa duydum inşallah işe yarar benim bir düşüğüm de var belki ondan dolayıda vermiş olabilirAspirin kanı sulandırıyor kan akışı hızlanıyor kan pıhtılaşması olanlarada tavsiye ediliyor kullanan çok kişi var
Evet canımBebe aspirini mi
Hayranım onlara valla benim istediğim ay olsaydı şimdi karnım burnumdaydıYa olanin oluyor cnm bazilari istedigi ay şıp diye kaliyor o zaman istedikleri gibi ayarliyorlar iste tarihi bu da şans bence
24 pikmiş 24-25-26 27 değerlendir sperm hareket düşükse bir gün değerlendir bir gün bekle.. zamanı geçmiştir yazalı çok olmuş ama başka okuyan olursa örnek olsun diye cevap vereyim dedim bende bildiğimiKızlar merhaba ovulasyon testine başladım pik olmuş mu yardımcı olabilir misiniz?bir de hangi günleri değerlendirmem gerekiyor
Aynen öyle cnm ben de guya yaz tatilimi denk getirecek şekilde baslamistim çalışmalara zannediyordum ki cok cok bir ay sonra tutar ama gel gor ki kac zaman gecti.. kul kurar kader gulermis iste vardir rabbimin bir tasarrufu. Gorelim nedir.Hayranım onlara valla benim istediğim ay olsaydı şimdi karnım burnumdaydı
Ne vitamini kullandin cnm doktor mu yazdiMerhaba beni de ekler misiniz adet günüm 15 eylül(aylardır deniyoruz ama bu sefer vitamin vs kullandık inş olur)
ayyy hamilesin sandımKızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktıya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amhkozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus
Cok guzel hem de kzum bugünlerime de şükür valllaayyy hamilesin sandıminşallah böyle gebelik haberini de alırız sürecin güzel gidiyor
Benimki doğmuştu da 9 aylık olmuştuHayranım onlara valla benim istediğim ay olsaydı şimdi karnım burnumdaydı