EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

2 güne pik olur canim

Bebe aspirini mi

Kızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktı ya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amh kozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus

Ben adet oldum malesefff bidahaki bat 30 eylül, iki kere denk geliyo eylül ayına.. artik hic ümidim yok ama hayirlisi..

Kızlar merhaba ovulasyon testine başladım pik olmuş mu yardımcı olabilir misiniz?bir de hangi günleri değerlendirmem gerekiyor
24 pikmiş 24-25-26 27 değerlendir sperm hareket düşükse bir gün değerlendir bir gün bekle.. zamanı geçmiştir yazalı çok olmuş ama başka okuyan olursa örnek olsun diye cevap vereyim dedim bende bildiğimi

Merhaba benide eklermisiniz beklenen bat 17 Eylül inş hepimiz güzel haber alırız

Hayranım onlara valla benim istediğim ay olsaydı şimdi karnım burnumdaydı
Aynen öyle cnm ben de guya yaz tatilimi denk getirecek şekilde baslamistim çalışmalara zannediyordum ki cok cok bir ay sonra tutar ama gel gor ki kac zaman gecti.. kul kurar kader gulermis iste vardir rabbimin bir tasarrufu. Gorelim nedir.

ayyy hamilesin sandım inşallah böyle gebelik haberini de alırız sürecin güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…