- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
Hayır sende mi benim gibi yandın
Evet bu levelide geçemedimHayır sende mi benim gibi yandın
Yaz beni de canım bat 1 eylül
Merhaba 28 Eylül olarak etiketler misinizEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Ben de 2 3 aya olur sanmıştım 8 ay oldu tık yokİnşallah cnm arayi acmaman iyi olmus ben islerin yogun diye actim 6 yil kadar ve hemen olur pit diye sanmistim.
Ya olanin oluyor cnm bazilari istedigi ay şıp diye kaliyor o zaman istedikleri gibi ayarliyorlar iste tarihi bu da şans benceBen de 2 3 aya olur sanmıştım 8 ay oldu tık yok
Benimde degisik geldi dün silinirken dedimki yerlesme kanamasidir. Yani regl olduguma inanamadim ilk başCanım bende tahminen 26 Eylül ama 27 olarak yazdırdım listeye
Bende bugün sökülüp adet oldum
Dün yerleşmedir diye düşünüyordum
Tam olarak pik olmamış dahaKızlar günaydın,
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Dün doktoruma da göründüm iki adet yumurtan oluşmuş iki üç güne yumurtlama olur dedi şu an 16-17 cm boyutlarındaymış.
Bu sabah yaptığım testten emin olamadım (en sondaki) henüz yumurtlama değil dimi?Eki Görüntüle 3121559
Benimde 21 Eylül batEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Canım benim sağ yumurtalıkta sadece bitane 15 mm yumurta oluşmuş
Merhaba Benimde 21 Eylül bat eklermisinn
Yok canım yumurtlama olsa iki çizgi aynı koyulukta oluyor sen takibe devam etKızlar günaydın,
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Dün doktoruma da göründüm iki adet yumurtan oluşmuş iki üç güne yumurtlama olur dedi şu an 16-17 cm boyutlarındaymış.
Bu sabah yaptığım testten emin olamadım (en sondaki) henüz yumurtlama değil dimi?Eki Görüntüle 3121559
Aspirin kanı sulandırıyor kan akışı hızlanıyor kan pıhtılaşması olanlarada tavsiye ediliyor kullanan çok kişi varKızlar bugün doktora gittim sağ kasığımda kist vardı adetin 5. Günü gel bakalım demişti gittim baktı çok şükür kist gitmiş. Bana gebelik düşünüyor musun diye sordu bende evet dedim bana aspirin ve folik asit verdi. Aspirini biraz araştırdım hamilelik öncesi kullanılabiliyormuş. Hatta faydasını görenler bile varmış. Aranızda kullanan veya duyan var mı? Bakın doktorun biri de bunları yazmış.Eki Görüntüle 3121611