EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben Ağustosta regl olcaktım ama yumurtlama günüm 22 si olduğu için büyük ihtimal eylüle sarkcak 5 eylül beni de yazın mademse. Gerçi bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bir umut işte bekleyeceğim 5 eylülü

Yaz beni de canım bat 1 eylül
Merhaba 28 Eylül olarak etiketler misiniz

Merhaba, 23 eylül benide yazar mısın bugün testleri yaptırmaya başladım bakalım ne neymiş eylüle hayırlı haberler alalım inşallah

Kızlar günaydın,
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Dün doktoruma da göründüm iki adet yumurtan oluşmuş iki üç güne yumurtlama olur dedi şu an 16-17 cm boyutlarındaymış.
Bu sabah yaptığım testten emin olamadım (en sondaki) henüz yumurtlama değil dimi?

Tam olarak pik olmamış daha

Benimde 21 Eylül bat

Yok canım yumurtlama olsa iki çizgi aynı koyulukta oluyor sen takibe devam et

Kızlar bugün doktora gittim sağ kasığımda kist vardı adetin 5. Günü gel bakalım demişti gittim baktı çok şükür kist gitmiş. Bana gebelik düşünüyor musun diye sordu bende evet dedim bana aspirin ve folik asit verdi. Aspirini biraz araştırdım hamilelik öncesi kullanılabiliyormuş. Hatta faydasını görenler bile varmış. Aranızda kullanan veya duyan var mı? Bakın doktorun biri de bunları yazmış.

Aspirin kanı sulandırıyor kan akışı hızlanıyor kan pıhtılaşması olanlarada tavsiye ediliyor kullanan çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…