EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Hanımlar gorebildiklerimin hepsini ekledim dun islerim vardi ilgilenemedim bu sabahtan hepinizi ekledim 🤩 gozden kacirdigim varsa yazabilir misiniz 💕

Kızlar bir şey sorcam bat her zaman çatlama gününden 14 gün sonra mi oluyor uygulamaya göre bat 13ü ama çatlamaya göre ayın 10u sizce hangisini baz almak daha doğru olur

Kızlar günaydın,
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Dün doktoruma da göründüm iki adet yumurtan oluşmuş iki üç güne yumurtlama olur dedi şu an 16-17 cm boyutlarındaymış.
Bu sabah yaptığım testten emin olamadım (en sondaki) henüz yumurtlama değil dimi?Eki Görüntüle 3121559
Henüz yumurtlama olmamış canım yarın fln olur testi yaparken sıvı alımına dikkat et

Ovulasyon testimde bugün de pik olmadı kızlar🙄

Aslında önceki denemelerimde hep 13-14. Günler olurdu , ilk kez bu ay bugün adetin 15. Günü olmasına rağmen henüz pik yapmadı.
Bu ay normalde 4-5 gün süren reglym de ilk kez 1.5 gün sürdü bir terslik mi var nedir anlamadım😏

Ovulasyon testimde bugün de pik olmadı kızlar🙄

Aslında önceki denemelerimde hep 13-14. Günler olurdu , ilk kez bu ay bugün adetin 15. Günü olmasına rağmen henüz pik yapmadı.
Bu ay normalde 4-5 gün süren reglym de ilk kez 1.5 gün sürdü bir terslik mi var nedir anlamadım😏
Bazen geç olabiliyor canınızı sıkacak bir şey yok bence bunda hatta bazı aylar hiç olmayabiliyormuş bu da normalmiş

Merhaba arkadaşlar acaba 1 Eylül batı olan arkadaşlardan test yapan oldu mu? Ya da erken test yapanlar 😀 hadi test yapın, fotoğraf atın biz de yorumlayalım💞💞

Kuzum bu test daha pik degil ikisi ayni koyulukta olmali veya test cizgisi daha koyu olmalı 😊 akşam veya yarın sabah yumurtlama olur bence benim oyle oluyordu genelde akşam da su icimine dikkat edip test yapabilirsin veya en garantisi yarin 🤩
Canım testime bir bakabilir misin ilk üstteki pazartesiydi sen daha koyu olmamış demiştin üçüncü gün daha koyu. Hepsi mi pik günü yoksa bugün mü ? Ya da üç gün yumurtlama sürer mi ? Neden çatlamadı diye kafamda deli sorular oluşmaya başladı🤔

Eklentiler

• 6E6D280D-468F-441A-9038-44E8BA35B063.jpeg
    6E6D280D-468F-441A-9038-44E8BA35B063.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 80
Canım testime bir bakabilir misin ilk üstteki pazartesiydi sen daha koyu olmamış demiştin üçüncü gün daha koyu. Hepsi mi pik günü yoksa bugün mü ? Ya da üç gün yumurtlama sürer mi ? Neden çatlamadı diye kafamda deli sorular oluşmaya başladı🤔
Canim bugunki pik ikiside ayni koyulukta nerdeyse yarin catlar buyuk ihtimalle ama yine koyu cikarsa havuc ye 3 4 tane catlamasini kolaylastiriyor havuc 😍 yumurtlama 3 gun surebilir ama benim bilgidim ogrendigim kadariyla senin yumurtlaman bugunki testte gorunuyor oncekilerde ayni koyuluk yok daha acik rengi

Canim bugunki pik ikiside ayni koyulukta nerdeyse yarin catlar buyuk ihtimalle ama yine koyu cikarsa havuc ye 3 4 tane catlamasini kolaylastiriyor havuc 😍 yumurtlama 3 gun surebilir ama benim bilgidim ogrendigim kadariyla senin yumurtlaman bugunki testte gorunuyor oncekilerde ayni koyuluk yok daha acik rengi
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sağol 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🥰 çok kafam karışmıştı ☺️

Hadi inşallah güzel haberini alırız bize de moral olsun🌸
Amminn amin inşallah canım benim inşallah dua et benim için ne olur pazar günü test yapacağım 🤲🏻🤲🏻 5,5 yaşında kızım 5 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay hayırlı haberlerle alırım

X