- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiiinnnRabbım inşallah tüm çocuk isteyenlere hayırlı tez vakitte çocuk nasip etsin sağlıcakla gelsinler
Henüz yumurtlama olmamış canım yarın fln olur testi yaparken sıvı alımına dikkat etKızlar günaydın,
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Dün doktoruma da göründüm iki adet yumurtan oluşmuş iki üç güne yumurtlama olur dedi şu an 16-17 cm boyutlarındaymış.
Bu sabah yaptığım testten emin olamadım (en sondaki) henüz yumurtlama değil dimi?Eki Görüntüle 3121559
Hayır canım ben âdetime bir hafta kalasi yumurtlama gördüm uygulamaya güvenmeKızlar bir şey sorcam bat her zaman çatlama gününden 14 gün sonra mi oluyor uygulamaya göre bat 13ü ama çatlamaya göre ayın 10u sizce hangisini baz almak daha doğru olur
Peki sonra bir hafta sonunda mı regl oldun yoksa reglin gecikti mi uygulamaya göreHayır canım ben âdetime bir hafta kalasi yumurtlama gördüm uygulamaya güvenme
Reglim gecikti neden gecikti geç yumurtlama olduğu için yumurtlamanın üstünden 17 gün geçince test yapacağım inşallah bebek vardır hayırlısıylaPeki sonra bir hafta sonunda mı regl oldun yoksa reglin gecikti mi uygulamaya göre
İnşallah bebek vardırReglim gecikti neden gecikti geç yumurtlama olduğu için yumurtlamanın üstünden 17 gün geçince test yapacağım inşallah bebek vardır hayırlısıyla
Amminnn inşallahİnşallah bebek vardır
Hadi inşallah güzel haberini alırız bize de moral olsunReglim gecikti neden gecikti geç yumurtlama olduğu için yumurtlamanın üstünden 17 gün geçince test yapacağım inşallah bebek vardır hayırlısıyla
Bugün de olmadı canım artık yarını bekliyorum bakalımHenüz yumurtlama olmamış canım yarın fln olur testi yaparken sıvı alımına dikkat et
Bazen geç olabiliyor canınızı sıkacak bir şey yok bence bunda hatta bazı aylar hiç olmayabiliyormuş bu da normalmişOvulasyon testimde bugün de pik olmadı kızlar
Aslında önceki denemelerimde hep 13-14. Günler olurdu , ilk kez bu ay bugün adetin 15. Günü olmasına rağmen henüz pik yapmadı.
Bu ay normalde 4-5 gün süren reglym de ilk kez 1.5 gün sürdü bir terslik mi var nedir anlamadım
Canım testime bir bakabilir misin ilk üstteki pazartesiydi sen daha koyu olmamış demiştin üçüncü gün daha koyu. Hepsi mi pik günü yoksa bugün mü ? Ya da üç gün yumurtlama sürer mi ? Neden çatlamadı diye kafamda deli sorular oluşmaya başladıKuzum bu test daha pik degil ikisi ayni koyulukta olmali veya test cizgisi daha koyu olmalı akşam veya yarın sabah yumurtlama olur bence benim oyle oluyordu genelde akşam da su icimine dikkat edip test yapabilirsin veya en garantisi yarin
Canim bugunki pik ikiside ayni koyulukta nerdeyse yarin catlar buyuk ihtimalle ama yine koyu cikarsa havuc ye 3 4 tane catlamasini kolaylastiriyor havuc yumurtlama 3 gun surebilir ama benim bilgidim ogrendigim kadariyla senin yumurtlaman bugunki testte gorunuyor oncekilerde ayni koyuluk yok daha acik rengiCanım testime bir bakabilir misin ilk üstteki pazartesiydi sen daha koyu olmamış demiştin üçüncü gün daha koyu. Hepsi mi pik günü yoksa bugün mü ? Ya da üç gün yumurtlama sürer mi ? Neden çatlamadı diye kafamda deli sorular oluşmaya başladı
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sağol çok kafam karışmıştıCanim bugunki pik ikiside ayni koyulukta nerdeyse yarin catlar buyuk ihtimalle ama yine koyu cikarsa havuc ye 3 4 tane catlamasini kolaylastiriyor havuc yumurtlama 3 gun surebilir ama benim bilgidim ogrendigim kadariyla senin yumurtlaman bugunki testte gorunuyor oncekilerde ayni koyuluk yok daha acik rengi
Amminn amin inşallah canım benim inşallah dua et benim için ne olur pazar günü test yapacağım 5,5 yaşında kızım 5 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay hayırlı haberlerle alırımHadi inşallah güzel haberini alırız bize de moral olsun
Benim de 17 Eylül acaba çatlatmayı ne zaman yaptınız Bu arada amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınBat 17 eylül ekler misin canım ben de bu ay çatlatma deneyeceğim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın