Bende seninle aynı durumdayım umarım bende olmam bugün ve yarın için bekliyorum umitlenmekte istemiyorum bakalım hayırlısı:)Kızlar ben de varım. Beklenen adet tarihim 21 ya da 23 Eylül. İnşallah gelmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seninle aynı durumdayım umarım bende olmam bugün ve yarın için bekliyorum umitlenmekte istemiyorum bakalım hayırlısı:)Kızlar ben de varım. Beklenen adet tarihim 21 ya da 23 Eylül. İnşallah gelmez.
Ovulasyon ikiside aynı renktiBu test sonrada kızardı mi
Yumurtlama varsa 2-3 günde yani 3. testi yapınca silikleştiğini görürsünüz ama sizin bat a çok az kalmış, ovulasyon testleri en düşük hcg değerini bile algıladığında ikinci çizgi hep koyu çıkıyor. Bugünde testte ikinci çizgiyi görürseniz bir gebelik testi yapın.Arkadaşlar merhaba 26 ağustos sat beklenen adeti pkostan dolayı bilmiyorum ovulasyon testi yaptım 2 gündür kopkoyu ne zaman silikleşir kist oluşmuş olabilir mi birde bu ayın 6sında 10 mm yumurtam vardı doktor kaybolmuş dedi
Dün değerlendirdin umarım bugün mutlaka ilişki olmalıOvulasyon ikiside aynı renkti
Benim kahverengi şuan kırmızya döndü benim de olmadı tam bugünü bekliyordum geç yumurtlama olduğu için. Daha yoğun bir reglim yok ama geliyor :)Bak yumurtlama gününe göre adet hesaplanır bekle tabiki daha iyi sağlıklı gebelik elde edersin ama seni hep bir gebe zannettim inşallah öyledir diyorum diliyorum beni etiketle haberin olunca olur mu
Canim bugün nasıl çıktı ?Arkadaşlar merhaba 26 ağustos sat beklenen adeti pkostan dolayı bilmiyorum ovulasyon testi yaptım 2 gündür kopkoyu ne zaman silikleşir kist oluşmuş olabilir mi birde bu ayın 6sında 10 mm yumurtam vardı doktor kaybolmuş dedi
Kaç gün geç yumurtladiniz ?Benim kahverengi şuan kırmızya döndü benim de olmadı tam bugünü bekliyordum geç yumurtlama olduğu için. Daha yoğun bir reglim yok ama geliyor :)
Ne güzel aciklayici yazmışsınızUnutmadan şunu da söyleyim sende pco varsa zaten sorun büyük küçük yumurta oluypr kimşnde gelişmiyor kiminde çok oluyor türlü türlü nedenler işte oraya girmeyeceğim özet olsun diye 10mm olan muhtemelen erken çatlamıştır ama değerlendirdiğiniz aralığa geldiyse yada bilemezsin bir anda fırlaya biliyor büyüdü erişkin olup çatladıysa ozaman kaybolmuştur doktorun onu demesi çatlamış olması iki ihtimal var erişkinlerin çatladıysa bu testin gebe olduğunuzda işaret eder ama yok olgunlaşmadan çatladıysa yeni bir yumurta var demektir sen sabah varsa bir de gebelik testi yap at.ilaveten havucu her halükarda ye gebede olsan zararı yok faydası var betakaroten içeriyor çok iyi miktarda..karmaşık mı oldu bilmiyorum ama senin yerine heyecanlandım.toparlayın 6sondaki büyümüş çatlamışsa ve değerlendirme gününe gelmişse döllenmiş olabilir o nedenle gebeysen Ovulasyon testinde pik çıkabilir o nedenle gebelik testi yapıp önce bundan emin ol test negatif çıkarsa havuç ye ye ye çatlat ve ilişkiye devam et olacak bu sefer
Geçmiş olsun o halde ben sende gebelik çıkacak çok bekledin halen daha içimde tam sökülmedikçe bir umut varya hayırlısı olsunBenim kahverengi şuan kırmızya döndü benim de olmadı tam bugünü bekliyordum geç yumurtlama olduğu için. Daha yoğun bir reglim yok ama geliyor :)
İncir çok etkiliyor o arada kalabilirdi de bende 15-16 arasında ilken incir yedim kırmızı pancar tükettim brokoli tüketttim keten tohumu avakado 22-23 oldu şimdi bekliyorum değerlendirmeler bitti yoruldumda açıkçası dinlenmeye geçtik benimde max 16-17 arası kalırdı öyle oluncada tutmuyor yeterli boyut değil…Tabi incirin şu faydasıda var boş yumurta ihtimalini azaltıyor tabi çok dikkatli tüketmek gerekli prolaktin yükseliyor yüksek prolaktin gebeliğe engel olur bu nedenle abartmadan günlük doz halinde tükettik hayırlısı olsun artıkNe güzel aciklayici yazmışsınız
Ben bu ay her gün incir kurusu yedim.
Ve yumurtlamam 13-15te olurken 21 de oldu.
Sizce bu ay öyle mi denk geldi, incirden mi olmustir acaba?
4 gün geç yumurtladım 4 gün gecikti reglim bugün geliyorKaç gün geç yumurtladiniz ?
olmadı maalesef tam 4 gün geç yumurtlama oldu ve yumurtlamadan 14 gün sonra bugün adet gördüm. Bana da bir çarpı ekime kaldıkGeçmiş olsun o halde ben sende gebelik çıkacak çok bekledin halen daha içimde tam sökülmedikçe bir umut varya hayırlısı olsun
Ekimin daha güzel olacağına İnan hazırlanmaya başla ekim için4 gün geç yumurtladım 4 gün gecikti reglim bugün geliyor
olmadı maalesef tam 4 gün geç yumurtlama oldu ve yumurtlamadan 14 gün sonra bugün adet gördüm. Bana da bir çarpı ekime kaldık
Bende günde 1tane tükettim.İncir çok etkiliyor o arada kalabilirdi de bende 15-16 arasında ilken incir yedim kırmızı pancar tükettim brokoli tüketttim keten tohumu avakado 22-23 oldu şimdi bekliyorum değerlendirmeler bitti yoruldumda açıkçası dinlenmeye geçtik benimde max 16-17 arası kalırdı öyle oluncada tutmuyor yeterli boyut değil…Tabi incirin şu faydasıda var boş yumurta ihtimalini azaltıyor tabi çok dikkatli tüketmek gerekli prolaktin yükseliyor yüksek prolaktin gebeliğe engel olur bu nedenle abartmadan günlük doz halinde tükettik hayırlısı olsun artık
Aynen şimdi valla hala yatıyorum bu nedenle sürekli başım ağrıyor atık kirpik diplerimde ağrır mı bilemiyorumBende günde 1tane tükettim.
Bu ay bende çok yoruldum. İlk başta 2 güne bir ilişki yaşadık, sonra yumurtlama 2 gün sürdü derken 4 gün de öyle ilişki yaşadık derken yoğun geçti
Öyle düşünüyorum kuzum rabbim en güzel zamanda en hayırlı sağlıkla nasip etsin inşallahEkimin daha güzel olacağına İnan hazırlanmaya başla ekim için
Amin canımÖyle düşünüyorum kuzum rabbim en güzel zamanda en hayırlı sağlıkla nasip etsin inşallah
Canim yunurtlamayi tkkip ettin mi ?Pardon resimler yüklenmemiş yarın bat kaset test bişey var mı sizce
yumurtlamadan 14 gün geçti ve böyle muhtemelen olmadı yine 15412 kezCanim yunurtlamayi tkkip ettin mi ?
Yumurtlamadan 10-12 gün sonra nck çıkıyor kaset testte