Çatlama 10 eylül olduysa yeni adetiniz 3 ekim olmaz 24 eylül olur ona göre test yapın ozamanBenim iki gün gecikti ama yumurtlama 9 Eylül çatlama 10 Eylül, çok sancım var 25 eylülü bekliyorum ben de
Hayırlısı artk geç olsun güç olmasın Allah in izniyleÇok erken çıkmaz testte
Erken gebelik testi yap canim belki cikarEşimin pazar günü ayın 25 Eylül doğum günü bat 3 Ekim acaba test yapsam çok erken dimi çok güzel sürpriz olurdu ama
Canik erken gebelik testi değilse cikmayabiliyorBata 2 gün var dayanamadım yaptım tabiiki negatif…
Ben üç ekim demedim diğer arkadaş ile karıştırdınız sanırım :)Çatlama 10 eylül olduysa yeni adetiniz 3 ekim olmaz 24 eylül olur ona göre test yapın ozaman
Siz mesajı alıntılayınca size cevap verdim sandım kusura bakmayınBen üç ekim demedim diğer arkadaş ile karıştırdınız sanırım :)
EstagfurullahSiz mesajı alıntılayınca size cevap verdim sandım kusura bakmayın
Ben yaşamadım da çevremde de kimseden duymadım. Çok yaygın bir belirti değil benceKızlar, az önce forumda bazı mesajlarda burun kuruluğu dikkatimi çekti. Hamileligin ilk ayında yada testten önce burun kuruluğu yaşayanlar olmuş. Tecrübeli arkadaşlar bir bakabilir mi? Ilk belirtiler arasında burun kuruluğu var mıydı?
Burun kuruluğunu ilk defa duyuyorum ama burun tıkanıklığı duymuştum bendeKızlar, az önce forumda bazı mesajlarda burun kuruluğu dikkatimi çekti. Hamileligin ilk ayında yada testten önce burun kuruluğu yaşayanlar olmuş. Tecrübeli arkadaşlar bir bakabilir mi? Ilk belirtiler arasında burun kuruluğu var mıydı?
Ben ilk gebeliğimde ( maalesef kalbi durduğu için kaybettim ) yaşamıştım inanılmaz burun kuruluğu ve hayatımda ilk defa burnum kanamıştı. Bu ay da gebelikten şüpheleniyorum ve yine burnum kupkuruKızlar, az önce forumda bazı mesajlarda burun kuruluğu dikkatimi çekti. Hamileligin ilk ayında yada testten önce burun kuruluğu yaşayanlar olmuş. Tecrübeli arkadaşlar bir bakabilir mi? Ilk belirtiler arasında burun kuruluğu var mıydı?
Umutlanmak istemiyorum bu ay doktora gidicem kızıma klomenle kalmıştım hayırlısı artıkCanik erken gebelik testi değilse cikmayabiliyor
Ben ilk gebeliğimde ( maalesef kalbi durduğu için kaybettim ) yaşamıştım inanılmaz burun kuruluğu ve hayatımda ilk defa burnum kanamıştı. Bu ay da gebelikten şüpheleniyorum ve yi
Klomenle ilk denemede mi kalmistiniz ?Umutlanmak istemiyorum bu ay doktora gidicem kızıma klomenle kalmıştım hayırlısı artık
Klomenle ilk denemede mi kalmistinizUmutlanmak istemiyorum bu ay doktora gidicem kızıma klomenle kalmıştım hayırlısı artık
Bunu bende merak ediyorum.Kızlar illa yumurtlamadan sonra 14. Gün mü adet olunur ? Yani 10-11-12. Gün olan yok mu ?
İlk kullandığımda çatlatma iğnesi vurulmuştum o ay hamile kalmadım ikinci denemede ilacı 4 gün içtim babannem vefat edince her şeyi unuttum o ay kaldım hatta öğrendiğimde beta üç binlerdeydi ben stresten adet olmadığımı düşünüyodum Allah bir yerden acı yaşatıyor başka yerden derman veriyor şükürler olsunKlomenle ilk denemede mi kalmistiniz ?
Yumurtlamanızı kesin olarak biliyorsanız 14 gün sonra adet olunur ama kesin bilmiyorsanız uygulamalardaki tarihler herzaman tutmaz ozaman değişir pcos olanlarında değişkenlik gösteriyor yumutlamalarına bağlı olarak ama normal şartlarda 14 gün sonrası adet beklenirKızlar illa yumurtlamadan sonra 14. Gün mü adet olunur ? Yani 10-11-12. Gün olan yok mu ?