EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar, az önce forumda bazı mesajlarda burun kuruluğu dikkatimi çekti. Hamileligin ilk ayında yada testten önce burun kuruluğu yaşayanlar olmuş. Tecrübeli arkadaşlar bir bakabilir mi? Ilk belirtiler arasında burun kuruluğu var mıydı?

Ben yaşamadım da çevremde de kimseden duymadım. Çok yaygın bir belirti değil bence

Burun kuruluğunu ilk defa duyuyorum ama burun tıkanıklığı duymuştum bende

Ben ilk gebeliğimde ( maalesef kalbi durduğu için kaybettim ) yaşamıştım inanılmaz burun kuruluğu ve hayatımda ilk defa burnum kanamıştı. Bu ay da gebelikten şüpheleniyorum ve yine burnum kupkuru

İnşallah hamilesinizdir ve Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder. Benimde ovulasyon geçeli 10 gün oldu. Reglie 4 gun var erken gebelik testi yaptım ama negatif

Klomenle ilk denemede mi kalmistiniz ?
İlk kullandığımda çatlatma iğnesi vurulmuştum o ay hamile kalmadım ikinci denemede ilacı 4 gün içtim babannem vefat edince her şeyi unuttum o ay kaldım hatta öğrendiğimde beta üç binlerdeydi ben stresten adet olmadığımı düşünüyodum Allah bir yerden acı yaşatıyor başka yerden derman veriyor şükürler olsun

Kızlar illa yumurtlamadan sonra 14. Gün mü adet olunur ? Yani 10-11-12. Gün olan yok mu ?
Yumurtlamanızı kesin olarak biliyorsanız 14 gün sonra adet olunur ama kesin bilmiyorsanız uygulamalardaki tarihler herzaman tutmaz ozaman değişir pcos olanlarında değişkenlik gösteriyor yumutlamalarına bağlı olarak ama normal şartlarda 14 gün sonrası adet beklenir

Günaydın hanımlar benim normalde bat 17 Eylül'dü ancak gec yumurtladım diye uzadı bugün çatlamadan sonraki 13.günüm henüz adet olmadım ama tüm belirtileri yaşıyorum az önce gebelik testi yaptım sonuç negatif bu ay çok uğraştım elimden geleni yaptım takviye aldım kilo verdim şunu anladım ki olmayınca olmuyor şu iki ayda çok yıprandım harap oldum hayırlısı diyip bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…