EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Benim BAT 25 Eylül Nisanda kalbi durduğu için bir kaybım olmuştu :KK43: o zamandan beri deniyoruz bu ay yumurta takibi yaptı doktor ondan biraz umutluyum. Beyaz akıntı var ve aşırı burun kuruluğu var nisanda da böyle olmuştu ondan çok umutluyum umarım bu ay dualarım kabul olur

Kızlar merhaba 22 Ağustos sat bat 19 Eylül bugün. Ne gelen var ne giden. Ama 8 gündür şiddetli kasık ağrısı bel boşluğu ağrısı mevcut. Hiç regl olacak mışım gibi değilim. Bel boşluğum ağırı ağrıyor kasığım öyle sanki orada bir top saklı ağırlık yapıyor gibi. Reglim hiç gecikmez benim. 28 günde bir regl olurum. Bugün beklemediğim benim gibi bekleyenler var mı ?

Kızlar merhaba 22 Ağustos sat bat 19 Eylül bugün. Ne gelen var ne giden. Ama 8 gündür şiddetli kasık ağrısı bel boşluğu ağrısı mevcut. Hiç regl olacak mışım gibi değilim. Bel boşluğum ağırı ağrıyor kasığım öyle sanki orada bir top saklı ağırlık yapıyor gibi. Reglim hiç gecikmez benim. 28 günde bir regl olurum. Bugün beklemediğim benim gibi bekleyenler var mı ?
Test yap elinde varsa canım

testt yapsana ya koş al hemen :)

testt yapsana ya koş al hemen :)
Ya ben yapıcam da normalde 4-5 eylülde yumurtlama yaşamam gerekiyor o günleri hep değerlendirdim sonra içime kurt düştü 7 eylülde ovülasyon yapayım acaba yumurtlama oldumu dedim bi baktım çizgi yine koyulaşma kodundaydı şaşırdım 10 eylüle kadar ovülasyon yaptım ve 9 eylülde yumurtlama gördüm.belkide ikinci yumurtlamamdı başlarda yapmadım ovülasyon 9 Eylül’de yumurtlama gördüm yaptığım için belkide geç yumurtladım yada ikinciye yumurtladım, ondan biraz karışık hemen çıkmazsa diye bekliyorum

Test yapmadınız mı henüz

Ya ben yapıcam da normalde 4-5 eylülde yumurtlama yaşamam gerekiyor o günleri hep değerlendirdim sonra içime kurt düştü 7 eylülde ovülasyon yapayım acaba yumurtlama oldumu dedim bi baktım çizgi yine koyulaşma kodundaydı şaşırdım 10 eylüle kadar ovülasyon yaptım ve 9 eylülde yumurtlama gördüm.belkide ikinci yumurtlamamdı başlarda yapmadım ovülasyon 9 Eylül’de yumurtlama gördüm yaptığım için belkide geç yumurtladım yada ikinciye yumurtladım, ondan biraz karışık hemen çıkmazsa diye bekliyorum
9 eylülde yumurtlamışsanız sizin bat 22 -23 Eylül şimdi bir erken gebelik testi yapmaya başlayabilirsiniz dilerseniz

Yok öyle değil yumurtlama gördükten sonra 14 gün sayın 12. Günden yapan var 17. Güne kadar
O zaman benim daha 10. Gün oluyor eğer geç yumurtlama ise. Ben pazar günü gibi yapayım diyorum eder reglim gelmezse. Bu şekilde şiddetli ağrı çeken oldu mı?

O zaman benim daha 10. Gün oluyor eğer geç yumurtlama ise. Ben pazar günü gibi yapayım diyorum eder reglim gelmezse. Bu şekilde şiddetli ağrı çeken oldu mı?
Olabiliyor bu çok normal o yüzden gününüzü bekleyin gebelik ihtimaliniz olabilr

Bugün değerlendir teste devam et çatlamayı görmen gerekiyor şimdi onu görümcede devam et yalnız eşinde sperm sorunu varsa ileri hareket vs gibi herhangi bir şey bnmkinde var mesela biz gün aşırı yada 2 doku bir boş yapıyoruz sende bu şekilde çatlama sonrasındada devam et gün gün yazabilirsin testinize yapınca etiketle beni at buraya bakarım hiç sorun değil tutturalım hadi bu ayı
Hadi inşallah inşallah bu ay sperm testi yatıracak dik eşime ben yumurtlama görünce test vermeye gidemedi inşallah öyle bir sıkıntı da olmaz canım Allah razı olsun

Haydi gardaşım o halde inşallah bir sivaslı daha olur yeryüzü nüfusunda 😍
Amin inşallah gardaşimmm 😍 şimdi testimi atıyorum yumurtam çatlamış

Eklentiler

• IMG_20220919_135915.jpg
    IMG_20220919_135915.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220919_135910.jpg
    IMG_20220919_135910.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda kısaca özetleyip aranıza katılmak isterim 4 aydın bebek düşünüyoruz bu ay folik asit kullandım ve ovulasyon testi ile takip ettim 7 Eylül çatlama oldu bugün normal kaset test yaptım o günü saymaksak 12. Gün oluyor bugün test negatif Bat 22 si belirtilerim hafif hafif sancılanma bacaklarımda ağrı sabahları ağızda değişik bir tat SORUM ŞU SİZCE TESTİ ERKEN Mİ YAPTIM YOKSA HALA ÜMİT VAR MI?

X