- 24 Ağustos 2022
- 44
- 40
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yap elinde varsa canımKızlar merhaba 22 Ağustos sat bat 19 Eylül bugün. Ne gelen var ne giden. Ama 8 gündür şiddetli kasık ağrısı bel boşluğu ağrısı mevcut. Hiç regl olacak mışım gibi değilim. Bel boşluğum ağırı ağrıyor kasığım öyle sanki orada bir top saklı ağırlık yapıyor gibi. Reglim hiç gecikmez benim. 28 günde bir regl olurum. Bugün beklemediğim benim gibi bekleyenler var mı ?
testt yapsana ya koş al hemen :)Kızlar merhaba 22 Ağustos sat bat 19 Eylül bugün. Ne gelen var ne giden. Ama 8 gündür şiddetli kasık ağrısı bel boşluğu ağrısı mevcut. Hiç regl olacak mışım gibi değilim. Bel boşluğum ağırı ağrıyor kasığım öyle sanki orada bir top saklı ağırlık yapıyor gibi. Reglim hiç gecikmez benim. 28 günde bir regl olurum. Bugün beklemediğim benim gibi bekleyenler var mı ?
Ya ben yapıcam da normalde 4-5 eylülde yumurtlama yaşamam gerekiyor o günleri hep değerlendirdim sonra içime kurt düştü 7 eylülde ovülasyon yapayım acaba yumurtlama oldumu dedim bi baktım çizgi yine koyulaşma kodundaydı şaşırdım 10 eylüle kadar ovülasyon yaptım ve 9 eylülde yumurtlama gördüm.belkide ikinci yumurtlamamdı başlarda yapmadım ovülasyon 9 Eylül’de yumurtlama gördüm yaptığım için belkide geç yumurtladım yada ikinciye yumurtladım, ondan biraz karışık hemen çıkmazsa diye bekliyorumtestt yapsana ya koş al hemen :)
Test yapmadınız mı henüzKızlar merhaba 22 Ağustos sat bat 19 Eylül bugün. Ne gelen var ne giden. Ama 8 gündür şiddetli kasık ağrısı bel boşluğu ağrısı mevcut. Hiç regl olacak mışım gibi değilim. Bel boşluğum ağırı ağrıyor kasığım öyle sanki orada bir top saklı ağırlık yapıyor gibi. Reglim hiç gecikmez benim. 28 günde bir regl olurum. Bugün beklemediğim benim gibi bekleyenler var mı ?
9 eylülde yumurtlamışsanız sizin bat 22 -23 Eylül şimdi bir erken gebelik testi yapmaya başlayabilirsiniz dilersenizYa ben yapıcam da normalde 4-5 eylülde yumurtlama yaşamam gerekiyor o günleri hep değerlendirdim sonra içime kurt düştü 7 eylülde ovülasyon yapayım acaba yumurtlama oldumu dedim bi baktım çizgi yine koyulaşma kodundaydı şaşırdım 10 eylüle kadar ovülasyon yaptım ve 9 eylülde yumurtlama gördüm.belkide ikinci yumurtlamamdı başlarda yapmadım ovülasyon 9 Eylül’de yumurtlama gördüm yaptığım için belkide geç yumurtladım yada ikinciye yumurtladım, ondan biraz karışık hemen çıkmazsa diye bekliyorum
Evet 9 Eylül ama belkide 2. Yumurtlama ya da geç yumurtlama hiç bilmiyorum canım ya işk defa böyle bir şey yaşıyorum9 eylülde yumurtlamışsanız sizin bat 22 -23 Eylül şimdi bir erken gebelik testi yapmaya başlayabilirsiniz dilerseniz
Yapmadım bekliyorum geç de eğer yumurtlama hemen çıkmaz diye bekliyorumTest yapmadınız mı henüz
Yok öyle değil yumurtlama gördükten sonra 14 gün sayın 12. Günden yapan var 17. Güne kadarYapmadım bekliyorum geç de eğer yumurtlama hemen çıkmaz diye bekliyorum
O zaman benim daha 10. Gün oluyor eğer geç yumurtlama ise. Ben pazar günü gibi yapayım diyorum eder reglim gelmezse. Bu şekilde şiddetli ağrı çeken oldu mı?Yok öyle değil yumurtlama gördükten sonra 14 gün sayın 12. Günden yapan var 17. Güne kadar
Olabiliyor bu çok normal o yüzden gününüzü bekleyin gebelik ihtimaliniz olabilrO zaman benim daha 10. Gün oluyor eğer geç yumurtlama ise. Ben pazar günü gibi yapayım diyorum eder reglim gelmezse. Bu şekilde şiddetli ağrı çeken oldu mı?
Hadi inşallah inşallah bu ay sperm testi yatıracak dik eşime ben yumurtlama görünce test vermeye gidemedi inşallah öyle bir sıkıntı da olmaz canım Allah razı olsunBugün değerlendir teste devam et çatlamayı görmen gerekiyor şimdi onu görümcede devam et yalnız eşinde sperm sorunu varsa ileri hareket vs gibi herhangi bir şey bnmkinde var mesela biz gün aşırı yada 2 doku bir boş yapıyoruz sende bu şekilde çatlama sonrasındada devam et gün gün yazabilirsin testinize yapınca etiketle beni at buraya bakarım hiç sorun değil tutturalım hadi bu ayı
Evet SivasliyimSen sivaslımısın isminde 58 olunca dikkatimi çekti
Haydi gardaşım o halde inşallah bir sivaslı daha olur yeryüzü nüfusundaEvet Sivasliyim
Aa bende SivasEvet Sivasliyim
Amin inşallah gardaşimmm şimdi testimi atıyorum yumurtam çatlamışHaydi gardaşım o halde inşallah bir sivaslı daha olur yeryüzü nüfusunda
Oooo yiğidolar çoğalıyorAa bende Sivas
bir de çift çiftsek tadından yenmezOooo yiğidolar çoğalıyor