Haklısın bir süre daha beklemek istiyorum hemen ilaca başlamadanBence yükselebilir geç döllenme olabilir bekle yutma canım: bende senin gibi bekliyorum. Benimde bugün gelmedi reglim bakalım 7 gün bekleyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın bir süre daha beklemek istiyorum hemen ilaca başlamadanBence yükselebilir geç döllenme olabilir bekle yutma canım: bende senin gibi bekliyorum. Benimde bugün gelmedi reglim bakalım 7 gün bekleyeceğim.
Sen bekle başlama hemen geç döllenmen var 1 hafta sonra git adetin gelmezse kan ver gelişmediğinden emin ol yada iki güne bir kan ver o şekilde emin ol artışlardan hemen. Başlaman yanlış ki geç döllenme nede olsaKızlar kafam çok karıştı ya
Benim normalde adet tarihm 13 eylül olacaktı ama geç yumurtlama olduğu için (3-4 eylül) 17/18 eylüle sarktı .Bugün 19 eylül fakat hâlâ adet olmadım evde idrar testleri negatif bugün hastanede kan verdim şimdi sonuç geldi 3.9 hcg.
Dr tarlusal yazdı grbelil yok diye sizce ilaca başlıyayım mı yoksa 2 gün sonra testi tekrarlasam mı?
3.9 hcg kesinlikle gebelik yok demek midir?
Yok 4 te erişkinliğini olmuş 5 te çatlamış önemli olan erişkin olması zaten3 de bana yumurtlama gibi geldi değerlendirdim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
Tmm teşekkür ederimOvulasyon testi yumurtlama günü belirliyor her gün sıvı alımına dikkat edip aynı saatlerde yapılıyor yumurtlama günü olduğunda iki çizgi de kip kırmızı çıkıyor o günü ve diğer 3 günü değerlendiriyorsunuz
Evet bugün kese görünmedi gebelik yok görünmüyor. doktor kan gebeliği olmuş kendiliğinden adetle atar dedi. Tam anlamadım mol gebelik mi acaba kimyasal mı yarın arayacağım doktoru ayrıntılı sorucam. sonuç olarak gebe değilimHiç bekletmeyin doktora gidin, bizi de haberdar edin mutlaka
Üzmeyin kendinizi, İnşallah bundan sonraki süreci güzel atlatırsınız ve sağlıklı bir gebelik elde edersinizEvet bugün kese görünmedi gebelik yok görünmüyor. doktor kan gebeliği olmuş kendiliğinden adetle atar dedi. Tam anlamadım mol gebelik mi acaba kimyasal mı yarın arayacağım doktoru ayrıntılı sorucam. sonuç olarak gebe değilim
Benim gecikti hala yok ama kan testi yaptırdım kesin emin olayım diye sonuç negatif. Artık bi dahaki aya deneyeceğizEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Umarım içerde bakarken ekranda gördüm üzüm büyüklüğünde bişey vardı acaba mol gebelik dediklerinden mi ona kafam takıldı. o da adetle atılmazsa eğer kürtaj mı olunuyor acaba bir de buna dert. edindim şimdi hangisine üzüleceğini bilemiyor insanÜzmeyin kendinizi, İnşallah bundan sonraki süreci güzel atlatırsınız ve sağlıklı bir gebelik elde edersiniz
Mol gebelikte bir sürü kesecik oluyor diye biliyorum ben canımUmarım içerde bakarken ekranda gördüm üzüm büyüklüğünde bişey vardı acaba mol gebelik dediklerinden mi ona kafam takıldı. o da adetle atılmazsa eğer kürtaj mı olunuyor acaba bir de buna dert. edindim şimdi hangisine üzüleceğini bilemiyor insan
İnşallah bugün tam 16 gün oldu gecikmeli yarın sabahtan yine kan vercem saglik ocagindaİnşallah hamilesinizdir.
Ben ilk gebeliğimde 5 gün gecikmeyle testte çıkmamıştı.
2 hafta sonra kan tahlilinde çıkmıştı, geç dollenme olmuştu.
Sizde belirtiler varmıyor belirti varsa nelerdi yazarmisin cnmİnşallah hamilesinizdir.
Ben ilk gebeliğimde 5 gün gecikmeyle testte çıkmamıştı.
2 hafta sonra kan tahlilinde çıkmıştı, geç dollenme olmuştu.
Yok bir belirti.Sizde belirtiler varmıyor belirti varsa nelerdi yazarmisin cnm
Ne kadar sonra çıktı ?Kızlar bugün ki testte böyle çıktı. Üstte ki adete 6gün kala yaptığım erken gebelik alttaki 4Gün kala normal test. Durumlar nedir sizce. 2.testte çizgiyi çok sonra gördüm ama hemen çıkmadı
Canim ben ovulasyon testinde net kırmızı yumurtlama goremiyordum. Bu ay düzenli incir kurusu yedim, net kırmızı yumurtlama gördüm.Kızlar iyi geceler maalesef bende adet oldum artık gelecek aya kaldı bebişim inanın belirsizlik daha kötüydü şimdi önümüzde ki maçlara bakacağız ovülasyon testi sipariş edeceğim folik asiti düzenli kullanacağım gelecek ay için önerileriniz nedir?
Var gibi duruyor isterseniz kan verin ya da strese girmek istemiyorum diyosanız gününüzün geçmesini bekleyip öyle verinGünaydın kızlar sanırım daha belirgin erken gebelik Testi bu da ve adete 3 gün var
Evet stres olmiyim bekliyim bakiyimVar gibi duruyor isterseniz kan verin ya da strese girmek istemiyorum diyosanız gününüzün geçmesini bekleyip öyle verin