EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Benim bir önceki tedavide temmuzda tek yumurta çıktı boş oldu Kıbrıs a yönlendirdi çok canımı sıktı doktor değiştirdim 4 yumurta gördü 2 sini topladı biri dönllendi pazartesi transfer oldum şimdi hamile değilim yanlış işaretledim düzeltemedim de 😃
İnşallah düzeltmeye gerek kalmaz canım🥰

İki gün önce yaptım ama çokkkk silik bir çizgiydi internetten sipariş verdim yarın ulaşır elime salı sabah yapayım diyorum 7. Gün olacak

Sevm57 Sevm57 canım ben bu ay ilacımı yanlış başlamışım adet bitince kullanmam gerekirken 4.günü başlamışım ilacım da cyclo progynova erken başlayınca bat bugün yani 18 eylül oluyo çünkü ilaç bitince 5.gün mutlaka gelirdi hiç şaşmadan ama hala gelen giden yok bel ağrım uyku halim var birde durduk yere akan gözyaşlarım engel olamıyorum şişlik gaz sulu beyaz akıntı sol kasıkta batmalar karıncalanma arada kısa süren ağrı evin içinde bile yürüsem nefes nefese kalma 3 gündür geceleri miğde bulantısı açlık hissi yarın alabilirsem test yapacağım dua edin banada ne olur pozitif olsun 16 yıllık hasretim dinsin buarada pico var bende allahım tüm bekleyişte olanlara müjdesini versin inşallah amin

Bugün
İnşallah hemen hüzne kapılıyor insan. pazartesi de kanımı vereyim inşallah hayırlısı sonuçlar olur bakalım 🤔

evet aynı hastane
Bu kadar az oynaması normal değil tabi ama belki kan verdiğiniz yerde sorun olmuştur siz ümitsizliğe kapılmadan önce pazartesi de kan verin inşallah güzel olur sonucu😇
Bugün lekem geldi sonra da ara ara kırmızı taze kokan kan geliyor aralarında minik pütürcükler de var düşük mü yapıyorum acaba normal mi betam da güzel çıkmamıştı yarın hastaneye gidcem özele artık :KK43:

Slm hanımlar burası doğru sayfa değil biliyorum ama sadece yazmak istedim gebelik için gün sayarken şimdi kızım için güzel haber almak için gün sayar oldum. Kızım 3 yaşında galiba kunduracı göğsü rahatsızlığı var salı günü çocuk cerahına gösterecez içim içimi yiyor stresten erken de adet oldum. Dağılmış durumdayım

Kızlarrrr selam, adete 6 gün varken yani dün akşam üzeri erken gebelik testi yaptım 5-20 dk arası doğru veriyormuş sanırım 20.dakika falan bakmışımdır sonuca hayalet bi çizgi vardı, sonra da sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım negatif çıktı. Biraz önce baktığımda o testte koyulaşmış. Hepsinin görselini atıyorum. Daha önce hiç bir testim sonradan böyle koyulaşmadı şaşırdım. Yorumlarınız nedir, varmıdır bişeler? (Kalın olan test erken gebelik)

Eklentiler

• 52A37AC6-4ABD-4A3C-85E9-58A0B5A0C903.jpeg
    52A37AC6-4ABD-4A3C-85E9-58A0B5A0C903.jpeg
    187,2 KB · Görüntüleme: 73
  • A26F9C24-B996-4DD7-8EA3-5CAFE9F452DD.jpeg
    A26F9C24-B996-4DD7-8EA3-5CAFE9F452DD.jpeg
    153,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 8292803D-7923-4878-BEA2-8B39EE58AE28.jpeg
    8292803D-7923-4878-BEA2-8B39EE58AE28.jpeg
    164,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 02ECB97C-CA92-44AC-90B4-415087A479FF.jpeg
    02ECB97C-CA92-44AC-90B4-415087A479FF.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 2E595C42-4AD1-4E62-91BD-AF70D130B99B.jpeg
    2E595C42-4AD1-4E62-91BD-AF70D130B99B.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 77
Sevm57 Sevm57 canım ben bu ay ilacımı yanlış başlamışım adet bitince kullanmam gerekirken 4.günü başlamışım ilacım da cyclo progynova erken başlayınca bat bugün yani 18 eylül oluyo çünkü ilaç bitince 5.gün mutlaka gelirdi hiç şaşmadan ama hala gelen giden yok bel ağrım uyku halim var birde durduk yere akan gözyaşlarım engel olamıyorum şişlik gaz sulu beyaz akıntı sol kasıkta batmalar karıncalanma arada kısa süren ağrı evin içinde bile yürüsem nefes nefese kalma 3 gündür geceleri miğde bulantısı açlık hissi yarın alabilirsem test yapacağım dua edin banada ne olur pozitif olsun 16 yıllık hasretim dinsin buarada pico var bende allahım tüm bekleyişte olanlara müjdesini versin inşallah amin
Sevm57 Sevm57 canım bi çarpı alayım kırmızı kart yedim yine demekki adet belirtilerimde değişti bu ay yada hepsi piskolojikti 😂😂

Slm hanımlar burası doğru sayfa değil biliyorum ama sadece yazmak istedim gebelik için gün sayarken şimdi kızım için güzel haber almak için gün sayar oldum. Kızım 3 yaşında galiba kunduracı göğsü rahatsızlığı var salı günü çocuk cerahına gösterecez içim içimi yiyor stresten erken de adet oldum. Dağılmış durumdayım
Rabbim şifa versin.
İnşallah korktigunuz rahatsızlık degildir

Kızlarrrr selam, adete 6 gün varken yani dün akşam üzeri erken gebelik testi yaptım 5-20 dk arası doğru veriyormuş sanırım 20.dakika falan bakmışımdır sonuca hayalet bi çizgi vardı, sonra da sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım negatif çıktı. Biraz önce baktığımda o testte koyulaşmış. Hepsinin görselini atıyorum. Daha önce hiç bir testim sonradan böyle koyulaşmadı şaşırdım. Yorumlarınız nedir, varmıdır bişeler? (Kalın olan test erken gebelik)
Her gün testi yenileyin bence. Gittikçe koyulaşır insallah

Rabbim kızınıza şifa versin umarım bu süreci o da siz de kolayca atlatırsınız

X