- 19 Ekim 2020
- 1.374
- 885
- 28
Ben dünki testim de pik oldu sandım değerlendirdim inşallah bugünu de değerlendireceğimBu pik olmuş değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dünki testim de pik oldu sandım değerlendirdim inşallah bugünu de değerlendireceğimBu pik olmuş değerlendirin
Tmm tatlım çok teşekkür ederimCanimdün yumurtlama olmuş ama bugün pik yapmış havuç ye çatlasın daha fazla büyümemesi gerekli listelememeli için bol havuç ilişkiye devam
Amin inşallah canımEvet yarın çatlar canım
Bugün değerlendir teste devam et çatlamayı görmen gerekiyor şimdi onu görümcede devam et yalnız eşinde sperm sorunu varsa ileri hareket vs gibi herhangi bir şey bnmkinde var mesela biz gün aşırı yada 2 doku bir boş yapıyoruz sende bu şekilde çatlama sonrasındada devam et gün gün yazabilirsin testinize yapınca etiketle beni at buraya bakarım hiç sorun değil tutturalım hadi bu ayıTmm tatlım çok teşekkür ederim
Sen sivaslımısın isminde 58 olunca dikkatimi çektiTmm tatlım çok teşekkür ederim
Hadi bakalım10 gün var daha dedim ya bat 28 eylül
Evet canim pik olmuş.Kızlar bugün de mi yumurtlama bakırı misiniz
Tarih verir misinBenide ekler misiniz bende bu ay beklemedeyim
Ben de beklemekteyim benim de bat 27 EylülBenide ekler misiniz bende bu ay beklemedeyim
Öyle gerçekten benim de her ay çok belirtim oluyo ama sonu hüsranBen elendim listeye Bi çizik atabilirsiniz beş gün var reglime ama bugün grip olduğum in acile gittim hamilelik şüphesi dolayısıyla kan testi de yapıldı sonuç 0.02
Tüm belirtileri yaşadım tekrar not düşeyim hatta hala kasıklarımda batma oluyor... Belirtileri göz ardı etmeye çalışın sanırım insan kendini dinledikçe belirti yaşıyor...
İyi akşamlarBAT 22 EYLÜL test yaptım bugün 4 gün kaldı diye ama negatif olmadı bu ay :)
30 EylülTarih verir misin
Hayırlısı inşallah müjdeler gelir bu ayBen de beklemekteyim benim de bat 27 Eylül
Benim bir önceki tedavide temmuzda tek yumurta çıktı boş oldu Kıbrıs a yönlendirdi çok canımı sıktı doktor değiştirdim 4 yumurta gördü 2 sini topladı biri dönllendi pazartesi transfer oldum şimdi hamile değilim yanlış işaretledim düzeltemedim deBenimde bugün 6. Günn benim sırtım ağrıyor ama herzaman ağrıyabilir o yüzden belirtidir diyemiyorum.Sanki tek yumurta toplandı oda boş çıktı diye bir yazını görmüştüm başkasıyla karıştırdım demek kiSenin hamiş olduğun kesinleşti mi, hamile yazıyor
Hiç belirtim yok zaten pek sanmıyorum ama bekleyelim bakalım hayırlısı inşallah sizlerin çift çizgisi olsun :)İyi akşamlar
Daha üzülmek için erken, geç döllenme ola bilir en iyisi adet günü veya adetiniz geçsin öyle yapın testi
Bilmek olmaz tatlim tüm hamilelerde belirti olacak diye bir kural yok kiHiç belirtim yok zaten pek sanmıyorum ama bekleyelim bakalım hayırlısı inşallah sizlerin çift çizgisi olsun :)
Benimde 22 beklemeye ve denemeye devamBAT 22 EYLÜL test yaptım bugün 4 gün kaldı diye ama negatif olmadı bu ay :)