- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
İnşallah düzeltmeye gerek kalmaz canımBenim bir önceki tedavide temmuzda tek yumurta çıktı boş oldu Kıbrıs a yönlendirdi çok canımı sıktı doktor değiştirdim 4 yumurta gördü 2 sini topladı biri dönllendi pazartesi transfer oldum şimdi hamile değilim yanlış işaretledim düzeltemedim de
İnşallah düzeltmeye gerek kalmaz canım
Hiç test yaptın mıİnşallah
Dünde yaptım ama erken gebelik testi değildi hiç çizgi yoktu 10+15 dk sonra atacakken yine çizgi gördüm ama kurumuştu güvenmedimHiç test yaptın mı
İnşallah hemen hüzne kapılıyor insan. pazartesi de kanımı vereyim inşallah hayırlısı sonuçlar olur bakalım
evet aynı hastane
Bugün lekem geldi sonra da ara ara kırmızı taze kokan kan geliyor aralarında minik pütürcükler de var düşük mü yapıyorum acaba normal mi betam da güzel çıkmamıştı yarın hastaneye gidcem özele artıkBu kadar az oynaması normal değil tabi ama belki kan verdiğiniz yerde sorun olmuştur siz ümitsizliğe kapılmadan önce pazartesi de kan verin inşallah güzel olur sonucu
Mümkün bazıları erken gebelik belirtileri yaşıyabiliyor canım test yaptın mı hiçKızlar bat 22 ama nasıl midem bulanıyor anlatamam mümkün mü böyle bişey ya psikolojik mi acaba
Sevm57 canım ben bu ay ilacımı yanlış başlamışım adet bitince kullanmam gerekirken 4.günü başlamışım ilacım da cyclo progynova erken başlayınca bat bugün yani 18 eylül oluyo çünkü ilaç bitince 5.gün mutlaka gelirdi hiç şaşmadan ama hala gelen giden yok bel ağrım uyku halim var birde durduk yere akan gözyaşlarım engel olamıyorum şişlik gaz sulu beyaz akıntı sol kasıkta batmalar karıncalanma arada kısa süren ağrı evin içinde bile yürüsem nefes nefese kalma 3 gündür geceleri miğde bulantısı açlık hissi yarın alabilirsem test yapacağım dua edin banada ne olur pozitif olsun 16 yıllık hasretim dinsin buarada pico var bende allahım tüm bekleyişte olanlara müjdesini versin inşallah amin
Rabbim şifa versin.Slm hanımlar burası doğru sayfa değil biliyorum ama sadece yazmak istedim gebelik için gün sayarken şimdi kızım için güzel haber almak için gün sayar oldum. Kızım 3 yaşında galiba kunduracı göğsü rahatsızlığı var salı günü çocuk cerahına gösterecez içim içimi yiyor stresten erken de adet oldum. Dağılmış durumdayım
Her gün testi yenileyin bence. Gittikçe koyulaşır insallahKızlarrrr selam, adete 6 gün varken yani dün akşam üzeri erken gebelik testi yaptım 5-20 dk arası doğru veriyormuş sanırım 20.dakika falan bakmışımdır sonuca hayalet bi çizgi vardı, sonra da sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım negatif çıktı. Biraz önce baktığımda o testte koyulaşmış. Hepsinin görselini atıyorum. Daha önce hiç bir testim sonradan böyle koyulaşmadı şaşırdım. Yorumlarınız nedir, varmıdır bişeler? (Kalın olan test erken gebelik)
Çok teşekkür ederim inşallah değildir canım ama pek umutlu değilimRabbim şifa versin.
İnşallah korktigunuz rahatsızlık degildir
Test yaptıkça daha çok strese giriyorum 22 eylül evlilik yıldönümümüz sabahında yapacağım inşallah bize güzdl bir sürpriz olurMümkün bazıları erken gebelik belirtileri yaşıyabiliyor canım test yaptın mı hiç
Hiç bekletmeyin doktora gidin, bizi de haberdar edin mutlakaBugün
Bugün lekem geldi sonra da ara ara kırmızı taze kokan kan geliyor aralarında minik pütürcükler de var düşük mü yapıyorum acaba normal mi betam da güzel çıkmamıştı yarın hastaneye gidcem özele artık
Rabbim kızınıza şifa versin umarım bu süreci o da siz de kolayca atlatırsınızSlm hanımlar burası doğru sayfa değil biliyorum ama sadece yazmak istedim gebelik için gün sayarken şimdi kızım için güzel haber almak için gün sayar oldum. Kızım 3 yaşında galiba kunduracı göğsü rahatsızlığı var salı günü çocuk cerahına gösterecez içim içimi yiyor stresten erken de adet oldum. Dağılmış durumdayım
Günaydın, şimdi yaptım hiç yokHer gün testi yenileyin bence. Gittikçe koyulaşır insallah
Canim o zaman batı bekle.Günaydın, şimdi yaptım hiç yok