EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben ucu değilde etrafındaki koyu halkanın üstünde bir koyu halka daha olacak zannediyorum ucu koyulaşacak ucunun etrafı koyulaşacak şimdi anladım doğrusunu
Yani bilmiyorum benim şu anda böyle belki hamile değilimdir ama içimde bir his hamile olduğumu söylüyor, daha önce böyle bir hissim yoktu bilmiyorum nötrüm şu an

Hsg ne zaman cekıldın ben 6 agustos da cekıldım cok sancılı oluyor haberın olsun
Dikkat et üşütme ins grbesındır kuzum
5 eylülde çekildim benim normaldede sancılı geçiyo adetlerim umarım hsg den dolayı dahada zorlamaz bakalım bekleyip görcez zamanda geçmiyo ki test yapalım

Rahim tarafimda ağırlasma var adet döngüsünde oldugu gibi ama hala adetime 2 hafta var sizce enfeksiyon mudur bu ay klomen kulandim onun belirtisimi bilgisi olan var mı

Benide ekler misiniz bende bu ay beklemedeyim

Merhaba şimdi yine test yaptım dünkü kötülük bugün yok silikleşmiş yine çizgi var ama silik çatlamış mıdır sizce yumurta ya da daha olgunlaşmadı mı
Canim hem teste devam et, hem de günleri değerlendirmeye devam et. Belki yumurtlama tam olmamıştır olacaktır daha. .
Ama olma ihtimaline karşı takip etmeye de devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…