- 18 Eylül 2022
- 139
- 202
- 27
Amin kız amin inşallah o da olacakbir de çift çiftsek tadından yenmez
Merhaba, ben bi düşük geçirdim şubatta. Onu adete 5 gün kala normal kaset testle 12.günü öğrenmiştim tam. Ama kişiye ve gebelik durumuna göre de değişkenlik gösteriyordur muhtemelen. Bu sefer adete 6 gün varken erken gebelikte gölgelik çıktı adete 4günüm var normal testte hiç bişey çıkmadı henüz. Belki de testlerde sorun var. Bekleyip görelim. İnşallah gönlümüzce olurMerhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda kısaca özetleyip aranıza katılmak isterim 4 aydın bebek düşünüyoruz bu ay folik asit kullandım ve ovulasyon testi ile takip ettim 7 Eylül çatlama oldu bugün normal kaset test yaptım o günü saymaksak 12. Gün oluyor bugün test negatif Bat 22 si belirtilerim hafif hafif sancılanma bacaklarımda ağrı sabahları ağızda değişik bir tat SORUM ŞU SİZCE TESTİ ERKEN Mİ YAPTIM YOKSA HALA ÜMİT VAR MI?
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Biliyorum benim için çok yeni 4 ay uzun bir süre değil ama resmen test bağımlısı oldum konulara bakmadan duramıyorum psikolojikmen bebeğim olmayacak mı kafasına girdim testlerde hayali çizgiler görmeye çalışıyorum şu 3gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum umarım adet olmamMerhaba, ben bi düşük geçirdim şubatta. Onu adete 5 gün kala normal kaset testle 12.günü öğrenmiştim tam. Ama kişiye ve gebelik durumuna göre de değişkenlik gösteriyordur muhtemelen. Bu sefer adete 6 gün varken erken gebelikte gölgelik çıktı adete 4günüm var normal testte hiç bişey çıkmadı henüz. Belki de testlerde sorun var. Bekleyip görelim. İnşallah gönlümüzce olur
Merhaba, ben bi düşük geçirdim şubatta. Onu adete 5 gün kala normal kaset testle 12.günü öğrenmiştim tam. Ama kişiye ve gebelik durumuna göre de değişkenlik gösteriyordur muhtemelen. Bu sefer adete 6 gün varken erken gebelikte gölgelik çıktı adete 4günüm var normal testte hiç bişey çıkmadı henüz. Belki de testlerde sorun var. Bekleyip görelim. İnşallah gönlümüzce olur inşallah
Rica ederim canım, ama 4 ay gerçekten çok yeni bi zaman hiç stres olmaCevabın için çok teşekkür ederim canım. Biliyorum benim için çok yeni 4 ay uzun bir süre değil ama resmen test bağımlısı oldum konulara bakmadan duramıyorum psikolojikmen bebeğim olmayacak mı kafasına girdim testlerde hayali çizgiler görmeye çalışıyorum şu 3gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum umarım adet olmam
Hepimiz için Hayırlısı olsun canım doğru söylüyorsun , bende bura ile bilgilenip zaman geçirmeye çalışacağım gelişmeleri atarımRica ederim canım, ama 4 ay gerçekten çok yeni bi zaman hiç stres olma
Benim 2 yıl olacak hiç korunmadık bir kez oldu oda düşükle neticelendi. Rabbim zamanını bilir hayırlısını sağlıkla versin burası ve test olayları bağımlılıl yapıyo ben ara vermiştim bi süre erken gebelikte gölge görünce yine heyecan yaptımhayırlısı olsun sıkma canını az kalmış
Tamam canım dikkat et. Güzel haberlerini beklerizHepimiz için Hayırlısı olsun canım doğru söylüyorsun , bende bura ile bilgilenip zaman geçirmeye çalışacağım gelişmeleri atarım
4 yumurtlamış 5te çatlamış hadi bakalımAmin inşallah gardaşimmmşimdi testimi atıyorum yumurtam çatlamış
nolur bu kdar kafanıza takmamaya calısın bu ınsanı cok yıpratıyor ve daha 4 ay olmuş..Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Biliyorum benim için çok yeni 4 ay uzun bir süre değil ama resmen test bağımlısı oldum konulara bakmadan duramıyorum psikolojikmen bebeğim olmayacak mı kafasına girdim testlerde hayali çizgiler görmeye çalışıyorum şu 3gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum umarım adet olmam
Nasil kulanabilirim bu testi ne ise yariyorAmin inşallah gardaşimmmşimdi testimi atıyorum yumurtam çatlamış
Çok haklısınız işte eşim çok isteyip bunu gözlerinde gördüğümde o da bu duyguyu tatsın bende çok istiyorum inşallah kalbinizde ki sizinle olurnolur bu kdar kafanıza takmamaya calısın bu ınsanı cok yıpratıyor ve daha 4 ay olmuş..
benım 3sene oldu, ılk 1 yıl hıc dusunmemıstım kafama takmamıstım..
biraz kafayı rahat bırakmak gerkeıyor sanırım.. bu sekılde zor olur sıızn ıcın.. nacızane tavsıyem
ınan hepımız cok ıstıyoruz..Çok haklısınız işte eşim çok isteyip bunu gözlerinde gördüğümde o da bu duyguyu tatsın bende çok istiyorum inşallah kalbinizde ki sizinle olurBende bir ay daha ovülasyon deneyeceğim daha sonrası Allah’a kalmış ne diyim
3 de bana yumurtlama gibi geldi değerlendirdim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız4 yumurtlamış 5te çatlamış hadi bakalım
Ovulasyon testi yumurtlama günü belirliyor her gün sıvı alımına dikkat edip aynı saatlerde yapılıyor yumurtlama günü olduğunda iki çizgi de kip kırmızı çıkıyor o günü ve diğer 3 günü değerlendiriyorsunuzNasil kulanabilirim bu testi ne ise yariyor
Bence yükselebilir geç döllenme olabilir bekle yutma canım: bende senin gibi bekliyorum. Benimde bugün gelmedi reglim bakalım 7 gün bekleyeceğim.Kızlar kafam çok karıştı ya
Benim normalde adet tarihm 13 eylül olacaktı ama geç yumurtlama olduğu için (3-4 eylül) 17/18 eylüle sarktı .Bugün 19 eylül fakat hâlâ adet olmadım evde idrar testleri negatif bugün hastanede kan verdim şimdi sonuç geldi 3.9 hcg.
Dr tarlusal yazdı grbelil yok diye sizce ilaca başlıyayım mı yoksa 2 gün sonra testi tekrarlasam mı?
3.9 hcg kesinlikle gebelik yok demek midir?