Benim de sırtımda bir ağrı var ama genel olarak ağrır onu önemsemiyorum sol kasık tarafımda ağrı, göğüslerde şişlik ve ağrı var eşim bile fark etti göğüslerin büyümüş dedi dün bir de beyaz krem gibi akıntıların var bekliyorumKızlar son 5 gün kaldı döngü günümeeee
Hafif belim agrıyor bugün
Batı yaklaşanlar ne durum da
Merhaba şimdi yine test yaptım dünkü kötülük bugün yok silikleşmiş yine çizgi var ama silik çatlamış mıdır sizce yumurta ya da daha olgunlaşmadı mıBak canım bu benimki.
20. Günde piki gördüm.
Bu kadar belirgin olması gerekiyor.
Benimde daha önceki aylar bu kadar köyü olmuyirdu.
Bu ay her gün incir kurusu yedim 1-2 tane.
Ve ondan mı bilmiyorum ilk defa bu ay bu kadar köyü oldu. Varsa sende tuket
Yarın daha koyu olur demiştiniz o yüzden soruyorum daha da açık bugünCanim daha olmamış. Yarın daha koyu olur büyük ihtimal.
Bir de biyle testleri öncekileri de sıralayıp atarsanız daha iyi karşılaştırma olur
Oldum evet 3. Gün embriyosu 6. Günüm bugün fakat hiç belirtim yokSiz transfer olmadınız mı?
4 numara pik değil yumurtlama olabilr.yumurtlama İle pik farklı şeyler.yanlış bir bilgi var.4 numarada yumurtlamaya yaklaşmış ama tamda değil bunu riske etmemek için bu durumlarda şunu yapın ben öyle yapıyorum değerlendirin çünkü bazen belli olmuyor yumurta 19-21 arası yeterli erişkinlikte oluyor bu şekilde olduğunda 17-18 gibi oluyor ama bazen Buda güzel olabiliyor bunu bilemiyoruz o nedenle değerlendirme yapıyoruz teste takip etmeyi bırakma eğer bu yumurtlaman gerçek değilse yani erişkin olan yumurtan değilse yumurtlama olmaya devam edecektir erişkin olan çıkana kadar bu arada test aynı saatte devam et aynı şekilde ama dediğim gibi bunu da atlama sakın…ha dilerim inşallah bu olmuştur ve daha fazla yorulmadan gebelik haberini alırsınŞöyle ekleyeyim sonuçları 5 numara bugünkü sanki 4 numara pik yapmış gibi mi
Bu pik olmuş değerlendirinKızlar bugün de mi yumurtlama bakırı misiniz
Canimdün yumurtlama olmuş ama bugün pik yapmış havuç ye çatlasın daha fazla büyümemesi gerekli listelememeli için bol havuç ilişkiye devamKızlar bugün de mi yumurtlama bakırı misiniz
Ay hadi bakalımmm baya belirti bar sendeBenim de sırtımda bir ağrı var ama genel olarak ağrır onu önemsemiyorum sol kasık tarafımda ağrı, göğüslerde şişlik ve ağrı var eşim bile fark etti göğüslerin büyümüş dedi dün bir de beyaz krem gibi akıntıların var bekliyorum
4 te pik olmuş 5 te çatlamış canımŞöyle ekleyeyim sonuçları 5 numara bugünkü sanki 4 numara pik yapmış gibi mi
Evet yarın çatlar canımKızlar bugün de mi yumurtlama bakırı misiniz
Benimde bugün 6. GünnOldum evet 3. Gün embriyosu 6. Günüm bugün fakat hiç belirtim yok
Ay evet yaa bilmiyorum baktım da göğüs ucumun etrafında bir halka oluşmuş resmen daha önce ya dikkat etmedim ya da ilk defa oluyorAy hadi bakalımmm baya belirti bar sende
Benim 10 gün var daha ama kasık ağrılarım oluyor bacaklarımı gererken ara ara batma yaşıyorum sol kasıkta bu ay hsg çekilmiştim sorun yoktu belki ondan oluyodur die gebeliktendir diyemiyorum bazende gaz sancım oluyoKızlar son 5 gün kaldı döngü günümeeee
Hafif belim agrıyor bugün
Batı yaklaşanlar ne durum da
Güzel haberler ver bize kızAy evet yaa bilmiyorum baktım da göğüs ucumun etrafında bir halka oluşmuş resmen daha önce ya dikkat etmedim ya da ilk defa oluyor
Ay inşallah ya beklemek zor ama adet günümü 2-3 gün geçsin öyle test yapacağım erken yapmak istemiyorumGüzel haberler ver bize kız
Hsg ne zaman cekıldın ben 6 agustos da cekıldım cok sancılı oluyor haberın olsunBenim 10 gün var daha ama kasık ağrılarım oluyor bacaklarımı gererken ara ara batma yaşıyorum sol kasıkta bu ay hsg çekilmiştim sorun yoktu belki ondan oluyodur die gebeliktendir diyemiyorum bazende gaz sancım oluyo
O kahverenginyerin üstünde mi halka oluşuyor ben onu çok merak ediyorum nasıl diye kahverengini etrafından bir hat halka oluyor heralde doğru muAy evet yaa bilmiyorum baktım da göğüs ucumun etrafında bir halka oluşmuş resmen daha önce ya dikkat etmedim ya da ilk defa oluyor