EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar malaesef hiç bir belirti kesin bir belirti değil.
Ben ilk ay tüm belirtileri yaşamakla birlikte kalp atışını bile hissettim 🤣 yani karnım pıt pıt atıyordu.
Sonra kırmızılar göründü tanı.
Her ay belirtiler azala azala hiç kalmadı.
Bakalım hamile kalabilecek miyim, kaldığımda bir belirti yasayacakmiyim
Kalp atışı için çok erken olmaz mı gebelik testinde çıkmadan ben öyle diyorum kesinleşmiş büyümüş 6-7 haftalık gebelikte fln olsa kalp oluşunca ama ozamana kadar zaten testler gösteriyor

Kızlar ben yumurta takibi için ıphone uygulamasını kullanıyorum. Batla ilgili birşey soracaktım. Önce 30 temmuzda regl oldum. Sonra 26 ağustos. Yani 4 gün geriye gelmiş. Şimdide 21 eylül olası adet günü ,23 eylülde tahmini adet günü olarak gösteriyor uygulama. Benim batım tam olarak hangisi kızlar
22 Eylül canım, 28 günde bir adet oluyorsun dört 30 Temmuz ile 26 ağustos arasında 28 gün var,
26 ağustostan saymaya başla takvimde 28. Gün adet günün oda 22 Eylül

22 Eylül canım, 28 günde bir adet oluyorsun dört 30 Temmuz ile 26 ağustos arasında 28 gün var,
26 ağustostan saymaya başla takvimde 28. Gün adet günün oda 22 Eylül
Çok teşekkür ederim.🥰 Bende 22 eylül olarak düşüneceğim. Bugün göğüslerimde farkedilir bi sızı var. Kontrol ettim damarlarım belirginleşmiş mor mor. Dokundukca acıyo. Aşırı bi halsizlikde var. Normalde uyku saatlerim bellidir ama bugün ilk defa akşam 6 dan 8 e kadar uyumuşum. Hiç böyle ara uykusu yaşamazdım. Onun dışında öyle akıntı kasık ağrısı gibi birşeyim yok. Belki adet belirtileri yaşıyorumdur. İnsan umutlanıyo herşeyden😊 beynimiz resmen bize oyun oynuyo

Çok teşekkür ederim.🥰 Bende 22 eylül olarak düşüneceğim. Bugün göğüslerimde farkedilir bi sızı var. Kontrol ettim damarlarım belirginleşmiş mor mor. Dokundukca acıyo. Aşırı bi halsizlikde var. Normalde uyku saatlerim bellidir ama bugün ilk defa akşam 6 dan 8 e kadar uyumuşum. Hiç böyle ara uykusu yaşamazdım. Onun dışında öyle akıntı kasık ağrısı gibi birşeyim yok. Belki adet belirtileri yaşıyorumdur. İnsan umutlanıyo herşeyden😊 beynimiz resmen bize oyun oynuyo
Rica ederim canım tabi daha çok belirti çıkar meydana maalesef böyle oluyor inşallah hayırlısıyla hamiş haberini alırız bişey kalmamış az kaldı bata🥰😍

Rica ederim canım tabi daha çok belirti çıkar meydana maalesef böyle oluyor inşallah hayırlısıyla hamiş haberini alırız bişey kalmamış az kaldı bata🥰😍
İnşallah gönülden isteyen herkesin sağlıklı bebiş haberlerini alırız😊vallahi yarın temizlik günü. Acaba ya gebelik varmıdır diye çekiniyorum. Her pazar hunharca temizlik yaparımda🥹 koltuk çekmeli ,halı çırpmalı tarzında😊

İnşallah gönülden isteyen herkesin sağlıklı bebiş haberlerini alırız😊vallahi yarın temizlik günü. Acaba ya gebelik varmıdır diye çekiniyorum. Her pazar hunharca temizlik yaparımda🥹 koltuk çekmeli ,halı çırpmalı tarzında😊
Ooo olmaz öyle dikkat edeceksin yavaş yavaş sakincee🤣🤣🤣

Ooo olmaz öyle dikkat edeceksin yavaş yavaş sakincee🤣🤣🤣
22 sine kadar bekleyelim bakalım başkada çaremiz yok 😀herşeyin hayırlısı. Şafak 4 😂 arkadaşım da diyorki regliye 4 günün kalmış sen test yap varsa çıkar diyor. Hayır dedim gecikme yaşarsam yapıcam. Ona kalsa hergün test yapıcaz 😂13 ekim eşimin doğumgünü. Ona müjde vermek istiyorum🥰

22 sine kadar bekleyelim bakalım başkada çaremiz yok 😀herşeyin hayırlısı. Şafak 4 😂 arkadaşım da diyorki regliye 4 günün kalmış sen test yap varsa çıkar diyor. Hayır dedim gecikme yaşarsam yapıcam. Ona kalsa hergün test yapıcaz 😂13 ekim eşimin doğumgünü. Ona müjde vermek istiyorum🥰
Çıkar ama beklemek daha iyi tabi 😀 ayy ne güzel olur inşallah olursa😍

Kızlar son 5 gün kaldı döngü günümeeee
Hafif belim agrıyor bugün
Batı yaklaşanlar ne durum da

X