Olası bi gecikme bekleyip o şekilde test yapim bari de hayal kırıklığı olmasın.Pardon 21 eylül takvimin doğru veriyor yani bende 27 agustosda regl oldum 22 Eylül beklenen adet tarihim yumurtlama günü 8 di senin de 7 Eylül yumurtlama günündü demekki.
Ben daha once hormonal analiz vermediyime gore bilmiyorum var ya yok, amma bu. kadar gecikmem hic olmamisdi mevsimseldir buyuk ihtimalle dogru,ilac iciyorum bitdiyinde effekti olur adet olrum belki bekliyorum isteBenim de sizin gibi normalde 30 31 g0nde bir olurdum iki aydır 35 günde bir oldum. Bu ay 42. Gün adet olcak gibi de değilim. Hormanal bi sıkıntımda yok benim daha yeni kontrollerim yapıldı. Mevsimselmidir yoksa geç mi döllenme olacak bilemedim. Son ilişkinin üstünden. 14 gün geçmeli çıkması için diyorlar genelde benim daha geçmedi bi de o süreyi bekleyelim bakalım. Bir umut belki
İnşallah iyi sonuçlar alırız yarın 10 gün olacak üzerinden geçeli test yapıcam negatif pozitif belli olur hiç bir belirtim yok gerçi ilk bebekte aşırı belirtim vardı bu defa olmadı galiba.Evet takvimime göre 5 -10 eylül arası doğurganlık dönemimdi. Hepsini değerlendirdikbakalım beklemedeyiz. İnşallah bebişlerimiz bizimle olur yakın zamanda. Teşekkür ederim cvpladığın için
Ben çarpı yedim maalesef@Masalimtamamlan @wenn @Queenbee0 @Derdedermanolan @Arasdefne @Sazaks @Lotuss9335 @LamariposaNutz @Sibel2924 Mujdem1825 @sfdhmyr Kızlar test yapan var mı hadi güzel haberler verin bizeeee ❤ (önceden yazan varsa kusura bakmayin cok yazışma oldugu icin aralarda kaynıyo beni etiketlemediginiz zaman )
Ne demek canım burada çok duymuştum uyarmak istedim rabbim sağlıcakla evlat nasip etsin hiç çekilmeye gerek kalmasın inşallahDediğiniz doğruymuş randevu aldığım yere mesaj atarak öğrendim ertesi aya randevu aldım çok teşekkür ederim eğer mesaj atmasaydiniz gidecektim Allah razı olsun
Merhaba cevat hocadan cektirin hsgnizi. 1 agustosta bende cektirdim 10 gun sonra hamile kaldim.3 aşilamam 6 defa negatif tup bebek denemem var..eger hsg gibi bir niyetiniz varsa zaman kaybetmeyin derim. Insallah kalirsinizda.Yaa hsg nasıldı?
Yeni yıla kadar hamile kalamazsam doktora gideceğim ben de eşimle. Önceden hormon testleri yapılmıştı sorun çıkmamıştı şimdi nasıl bilmiyorum ama hsg falan ister diye tedirginim biraz. Bir yandan da iyi olabilir diyorum çünkü hsg sonrası hamile kalan çokİnşallah sen de onlardan olursun
Eğer varsa öyle birşey bende de bir haftadır kuruluk var bacaklarım özellikle ve ağız kenarları yüzüme sarı kantaron yağı sürüyorum ona rağmen pul pul oluyor cildim yağlı dır normalde benimdeKızlar bilgisi olan varmı gebelikte ama erken belirtilerden olarak cilt kuruluğu gören varmı cildim erezyonlu toprak gibi oldu deli gibi su içmeme rağmen hatta cildimin yağlı dediğim yerleri bile kuruyor aranızda varmı bu durum.bir yerde progestron artınca yazıyor ama yaşamış olan varmı çevrenizde duyan falan
Valla aramıyorum ama cidden bacağım değil tüm vücut ki 3 TL su içerim ben ona rağmen kurur mu çok garip geldi yüzüm tüm vücutEğer varsa öyle birşey bende de bir haftadır kuruluk var bacaklarım özellikle ve ağız kenarları yüzüme sarı kantaron yağı sürüyorum ona rağmen pul pul oluyor cildim yağlı dır normalde benimdekafayı yedik yada belirti aramaktan
Kızlar rakı beyazı akıntı hamilelik belirtisi midir bilginiz var mı? Bayadır böyle birşey olmadı bende şimdi reglime 6 gün var bu ayda hiç öyle aman aman hissedilir akıntı olmamıştı az önce oturduğum yerde hissettim o derece yoğundu regle 5-6 gün kala yumurtlama olmaz herhalde değil mi?
Kızlar malaesef hiç bir belirti kesin bir belirti değil.Kızlar bilgisi olan varmı gebelikte ama erken belirtilerden olarak cilt kuruluğu gören varmı cildim erezyonlu toprak gibi oldu deli gibi su içmeme rağmen hatta cildimin yağlı dediğim yerleri bile kuruyor aranızda varmı bu durum.bir yerde progestron artınca yazıyor ama yaşamış olan varmı çevrenizde duyan falan
Benim de regle 6 gün var ve bende de kremsi beyaz akıntı varKızlar rakı beyazı akıntı hamilelik belirtisi midir bilginiz var mı? Bayadır böyle birşey olmadı bende şimdi reglime 6 gün var bu ayda hiç öyle aman aman hissedilir akıntı olmamıştı az önce oturduğum yerde hissettim o derece yoğundu regle 5-6 gün kala yumurtlama olmaz herhalde değil mi?
Hadi bakalım aynı günün habecisiyiz inşallah ikimizde müjdeyi alırızBenim de regle 6 gün var ve bende de kremsi beyaz akıntı var
İnşallah canımHadi bakalım aynı günün habecisiyiz inşallah ikimizde müjdeyi alırız