Evet uç kısmı hafif şişik ve etrafı halka şeklinde bir tık da koyu ucuO kahverenginyerin üstünde mi halka oluşuyor ben onu çok merak ediyorum nasıl diye kahverengini etrafından bir hat halka oluyor heralde doğru mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet uç kısmı hafif şişik ve etrafı halka şeklinde bir tık da koyu ucuO kahverenginyerin üstünde mi halka oluşuyor ben onu çok merak ediyorum nasıl diye kahverengini etrafından bir hat halka oluyor heralde doğru mu
Ben ucu değilde etrafındaki koyu halkanın üstünde bir koyu halka daha olacak zannediyorum ucu koyulaşacak ucunun etrafı koyulaşacak şimdi anladım doğrusunuEvet uç kısmı hafif şişik ve etrafı halka şeklinde bir tık da koyu ucu
Bizim kızlar da erken yaptıracak banaAy inşallah ya beklemek zor ama adet günümü 2-3 gün geçsin öyle test yapacağım erken yapmak istemiyorum
Haha yaa ben de yapmak isterim erken ama garantiye almak istiyorum açıkçası birazBizim kızlar da erken yaptıracak bana
Erken gebelik net çıkartıyor zaten kuzumHaha yaa ben de yapmak isterim erken ama garantiye almak istiyorum açıkçası biraz
Yani bilmiyorum benim şu anda böyle belki hamile değilimdir ama içimde bir his hamile olduğumu söylüyor, daha önce böyle bir hissim yoktu bilmiyorum nötrüm şu anBen ucu değilde etrafındaki koyu halkanın üstünde bir koyu halka daha olacak zannediyorum ucu koyulaşacak ucunun etrafı koyulaşacak şimdi anladım doğrusunu
Yarın sabah yapsam mı ki acaba bilemedim bak şimdiErken gebelik net çıkartıyor zaten kuzum
Bat ne senin kuzu ben en son 27 agus da oldum haftaya cuma 28 ci günümYarın sabah yapsam mı ki acaba bilemedim bak şimdi
Bat 23 ama garanti olsun diye 24ü bekliyorum ben aslında 5 gün varBat ne senin kuzu ben en son 27 agus da oldum haftaya cuma 28 ci günüm
İnşallah hisler doğrudur ve herşey güzel olur bana daha var ama bu konuyu hep merak etmişimdırYani bilmiyorum benim şu anda böyle belki hamile değilimdir ama içimde bir his hamile olduğumu söylüyor, daha önce böyle bir hissim yoktu bilmiyorum nötrüm şu an
Aynıyız kız döngünün 23 u bugunBat 23 ama garanti olsun diye 24ü bekliyorum ben aslında 5 gün var
23 Eylül bat evet :) sende de var mı bunlar peki?Aynıyız kız döngünün 23 u bugun
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsinİnşallah hisler doğrudur ve herşey güzel olur bana daha var ama bu konuyu hep merak etmişimdır
5 eylülde çekildim benim normaldede sancılı geçiyo adetlerim umarım hsg den dolayı dahada zorlamaz bakalım bekleyip görcez zamanda geçmiyo ki test yapalımHsg ne zaman cekıldın ben 6 agustos da cekıldım cok sancılı oluyor haberın olsun
Dikkat et üşütme ins grbesındır kuzum
Amin inşallahAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsin
Kız o zamana daha var sana Allah senı5 eylülde çekildim benim normaldede sancılı geçiyo adetlerim umarım hsg den dolayı dahada zorlamaz bakalım bekleyip görcez zamanda geçmiyo ki test yapalım
Benide ekler misiniz bende bu ay beklemedeyimEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Canim hem teste devam et, hem de günleri değerlendirmeye devam et. Belki yumurtlama tam olmamıştır olacaktır daha. .Merhaba şimdi yine test yaptım dünkü kötülük bugün yok silikleşmiş yine çizgi var ama silik çatlamış mıdır sizce yumurta ya da daha olgunlaşmadı mı
10 gün var daha dedim ya bat 28 eylülKız o zamana daha var sana Allah senı