Bence 20si bariz tam pik olmuş yarın da çatlar muhtemelen silikleşirEki Görüntüle 3130948 Eki Görüntüle 3130949
Büyük resim atayım bir de.
Aynı koyulukta değil mi, bana aynı geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 20si bariz tam pik olmuş yarın da çatlar muhtemelen silikleşirEki Görüntüle 3130948 Eki Görüntüle 3130949
Büyük resim atayım bir de.
Aynı koyulukta değil mi, bana aynı geldi.
Aminnn Rabbim razıysa inşallahİnşallah geliceksinn
Evet dedin, dinlemedigim için çok pişmanım şimdiBen dedim sana bugün sabaha bırak diye kalanlar yeter merak etme kocana takviye yap bal pekmez kuruyemiş falan. Ben üst üste olunca öyle yapıyodum
Elimde son test kaldı. Yarın da onu yaparım artık.Bence 20si bariz tam pik olmuş yarın da çatlar muhtemelen silikleşir
Acaba sen kimyasal mi gecirdin ya testlerde cunku bariz cizgi vardi
Ben yumurtam çatladığı günden 14 gün sonra adet olmuştum yanlış hatırlamıyorsam, sende silikleştiği günden sonra saymaya başla en erken 11 günde falan test yap çıkar inşallah bebişEvet dedin, dinlemedigim için çok pişmanım şimdi
Dün keçiboynuzu özü, ceviz, badem, fındık takviyesi yaptım. Bugün de yapayım
Normalde benim bata 8 gün kaldı.
Böyle geç yumurtladigim için şimdi bu yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet olmam gerek
8 gün sonra gelmeyen adet beni hiç heyecanlandırmasin demi ?
Ya bu son ovulasyon kullanısim.Ben yumurtam çatladığı günden 14 gün sonra adet olmuştum yanlış hatırlamıyorsam, sende silikleştiği günden sonra saymaya başla en erken 11 günde falan test yap çıkar inşallah bebiş
Artık az çok yumurtlama günlerini, o günlerdeki belirtilerini anlamışsındır zaten. Ben ovulasyon kullandığımda kalamadım ama o zamana denk gelen belirtiler sayesinde bi sonraki ay ve bi sonraki ay kaldım Hatta bu ay sadece 5 kere ilişkiye girdik önemli olan günleri tutturmak yani, inşallah sende tutturmuşsundurYa bu son ovulasyon kullanısim.
4 kez takip ettim, tutmadı.
Ama onlarda 15 inde felan yumurtlama oluyordu.
Artık ovulasyon yapmayacağım diğer aylar.
En iyi yöntem adet bittikten sonra baslayana kadar 2 gün ilişki. Tutarsa böyle de tutar.
İnşallah tutar.Artık az çok yumurtlama günlerini, o günlerdeki belirtilerini anlamışsındır zaten. Ben ovulasyon kullandığımda kalamadım ama o zamana denk gelen belirtiler sayesinde bi sonraki ay ve bi sonraki ay kaldım Hatta bu ay sadece 5 kere ilişkiye girdik önemli olan günleri tutturmak yani, inşallah sende tutturmuşsundur
Bugün tam pik olmuş canım bugün ve yarını kesinlikle değerlendir. İnşallah tKızlar benim ovulasyon testi böyle oldu bugün de.
Yumurta çatlamamis mi?
Dün 19 du, bugün 20.
Dün çektiğim testi de ekliyorum ki, 19 bugün kuruduğu için daha soluk görünüyor
Zaten oyle oluyo genelde kimyasal bi kac gun gecikmeyle dusuk kanamasi basliyo cogu kisi fark bile etmiyomus ama biz test bagimlisi oldugumuz icin fark etmeme ihtimalimiz yok bende adetten 4 gun ince ogrenmistimValla olabilir kuzum da çoooooook aşırı miniktir olduysa da
Ya bu son ovulasyon kullanısim.
4 kez takip ettim, tutmadı.
Ama onlarda 15 inde felan yumurtlama oluyordu.
Artık ovulasyon yapmayacağım diğer aylar.
En iyi yöntem adet bittikten sonra baslayana kadar 2 gün ilişki. Tutarsa böyle de tutar.
Olabilir canım yarına regle dönmezse test yap benceKızlar selam 23 agustos pik 25 çatlama. Ve tekrar 1 eylul yumurtlama 3 eylul çatlama oldu. 7 sınde doktora gıttım yumurtaların cok cıft yumurtlama olmus dedı. 7 sınde kandada alttan muayenedede bısı yoktu. Bız ıkı yumurtlamayıda degerlendırdık esımle. Son yumurtlamaya gore dun bugun yarın adet baslangıcı olmalı. Ikı gundur peceteye gelen hafıf hafıf kahverengı akıntım var. Bugun sabahtan berı bı mıde eksımesı mı desem bulantısımı bellı degıl parmagımı agzıma soksam anında kusacagım. Gogus uclarım zaten hassas ve dunden berı başım catlıyor. 7 sınde bakıldıgında bısı yoktu hamılelık belırtısı olabılır mı bunlar gec dollenme falan yasayan var mı acaba ?
Yarın kardeşim evleniyorrrr Güzel haber alıp onların güzelliğinin onune gecmek ıstemıyorum ya da bu kdar belırtıye kotu haner alıp moralımı bozmak ıstemıyorum dugun gunu. Pazar- pazartesı yapacagım ınsallah bakalımOlabilir canım yarına regle dönmezse test yap bence
İnşallah canım o zaman pazar günü test yap hem kardeşin de çok sevinir böyle bir habereYarın kardeşim evleniyorrrr Güzel haber alıp onların güzelliğinin onune gecmek ıstemıyorum ya da bu kdar belırtıye kotu haner alıp moralımı bozmak ıstemıyorum dugun gunu. Pazar- pazartesı yapacagım ınsallah bakalım
Sevinmezmi ilk defa teyze olacak herkese ilk torun olacak bakalım ınsallaj vardır benımledır mınıgım.İnşallah canım o zaman pazar günü test yap hem kardeşin de çok sevinir böyle bir habere
Gaz da var baya anlamadım ben normalde hiç ishal olmam belki küçükken olmuşumdur yani regle yakın da kabız olurum hep ama bilmiyorum şimdi niye böyle oldumKızlar bende çok fena ishal bağırsaklarımda guruldama göğüslerde aşırı hassasiyet var bata daha 8 gün var, bu kadar erken belirti olmaz eminim ama bilmiyorum neden böyle oluyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum 3 gün oldu daha geçmedi bu durum
Bende kimyasal geçiriyorum şu anda testim negatif çıkmış ama kasılma ve ara sıra gelen az kanamam oluyor gelecek ay görüşürüz. Tam tutmaması şaşırtmadı açıkçası yumurtlamanın son günü ani bir kararla yapmıştık.Zaten oyle oluyo genelde kimyasal bi kac gun gecikmeyle dusuk kanamasi basliyo cogu kisi fark bile etmiyomus ama biz test bagimlisi oldugumuz icin fark etmeme ihtimalimiz yok bende adetten 4 gun ince ogrenmistim