EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Orası kesinlikle öyle de bizim burda o kadar çok mülteci varki devlette muayene olmak zulüm oluyor kocalarıyla sen muayenedeyken içeri dalmaya çalışıyorlar doktor kızınca anlamıyorlar da türkçe bilmedikleri için vs vs birçok sorun. O yüzden doktorlar da çok sinirli oluyor genelde burdaki devlet hastanesinde ben birazda o yüzden özele gidiyordum önceki gebelikte, ama dediğin gibi nasip işi bu işler iyi bir doktora denk gelmek falan

Oooy oooyy mülteci herkesin sorunu var ya hele dedigin gibi hastanelerde deli oluyorum ‍♀

Aynı bizim burayı tarif ediyorsun sanki nerde oturuyorsun ben bursa'da oturuyorum

Küçükken de çocuk aklı hep büyüyünce ikiz çocuğum olsun diye dua ederdim. Nasip bakalım teyzesi eğer olursa uykusuz gecelerde sizin başınızın etini yerim burda
Olsun olsun da ye başımızı hep birlikte delirelim hatta ne olacak ama belkide duan kabul oldu ben neden bu kadar sevinçliyim ve öyle olduğuna inanıyorum bende hep çok istemişimdir tek seferde mis gibi iki Uşak oooh canlarım falan derim hep kendim gibi hevesli ve sevinçliyim senin için

Çok teşekkür ederim zaten nasıl olursa başım gözüm üstüne İnşallah sen de güzel kalbinin karşılığını alırsın en yakın zamanda

Çok teşekkür ederim zaten nasıl olursa başım gözüm üstüne İnşallah sen de güzel kalbinin karşılığını alırsın en yakın zamanda
Amin inşallah canım hepimiz alırız inşallah benim ilk bebeğim olacak olursa o nedenle 2-3 tek seferde güzel olabilir diye cahil duası ya ediyorum bakalım sağlıklı olsunda bir bebek olsun ama rabbim verirse ikinciyede sevinirim valla ne yalan diyim

Benimde ilk olucak inşallah o yüzden bütün bu bilgisizliğim zaten senden de güzel haberler bekliyorum en yakın zamanda inşallah

Kızlar benim ovulasyon testi böyle oldu bugün de.
Yumurta çatlamamis mi?
Dün 19 du, bugün 20.
Dün çektiğim testi de ekliyorum ki, 19 bugün kuruduğu için daha soluk görünüyor

Eklentiler

• IMG_20220916_121946.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220915_123441.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 53
Benimde ilk olucak inşallah o yüzden bütün bu bilgisizliğim zaten senden de güzel haberler bekliyorum en yakın zamanda inşallah
İnşallah peşinden gelirim lh yükselmiş benim bugün Dr dediği gibi yakında yumurta olgunlaşır iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…