İlk gebeliğimde başlarda vajinal muayene oldum o alet hiç hoşuma gitmedi çok kastım kendimi o yüzden sabredip karından görülmesini bekliycemHadi bakalım inşallah güzel haberler gelir vajinal muayene çok kötü bir durum değil aklınızda olsun ( alet takıp bakmadıkları zaman ) diğer türlü başlıkla bakıyorlar pek sakınca olmuyor ama beklemek ve öyle gitmek inanın en güzeli tabi sabredilebilinirse
İşte o kötü dedim ya çok acıtıyor ben gıcık oluyorum birde burada hepsi Demir bence hiç güzel değilİlk gebeliğimde başlarda vajinal muayene oldum o alet hiç hoşuma gitmedi çok kastım kendimi o yüzden sabredip karından görülmesini bekliycem
O yüzden en güzeli bi sorun olmadıkça karından görmekİşte o kötü dedim ya çok acıtıyor ben gıcık oluyorum birde burada hepsi Demir bence hiç güzel değil
Haklısın tabiki üstelik konforlu oluyor diğeri hiç estetik değilO yüzden en güzeli bi sorun olmadıkça karından görmek
KesinlikleHaklısın tabiki üstelik konforlu oluyor diğeri hiç estetik değil
Normalde her ay düzenli şekilde gorururum gecen ay 4 gün gecikti 4 cu gün regli olmuştum bu ay bugün itibariyle 11 gün gecikti bakalım haftaya salıya kadar gelmezse yine yaptircam salı günü eğer çıkmazsa doktoruma gitcem kadın doğuma ilk kez geldi başıma böyle ama kendimize hamile gibi hissediyorum Rabbım artık nasip ettiyse olur saglicakla olmazlara kısmet değilmiş bu ay derimAdet dongunuz nasıl normalde ?
İnşallah hamilesinizdir.Normalde her ay düzenli şekilde gorururum gecen ay 4 gün gecikti 4 cu gün regli olmuştum bu ay bugün itibariyle 11 gün gecikti bakalım haftaya salıya kadar gelmezse yine yaptircam salı günü eğer çıkmazsa doktoruma gitcem kadın doğuma ilk kez geldi başıma böyle ama kendimize hamile gibi hissediyorum Rabbım artık nasip ettiyse olur saglicakla olmazlara kısmet değilmiş bu ay derim
AmiiinBence başlangıç İçin iyi kuzum inşallah sağlıklı artışlar olur
ayyy inşallah yarın ikinci kanımı vericem bakalım nasipBenim son adet 8 ağustos 5-6 gün gecikmeyle 51 çıkmıştı canım 2 gün sonrası da 248 çıktı. Geç döllenme olabilir ikimizinki de, inşallah sağlıklıdırlar
Benim de ağustostaki 2. Gebelik boş gebelikti betam çok güzel arttı kese gördük sonra kontrolde 15 mm kadar büyüdü diğer kontrolde yine 15ti sonra düşüğüm başladı. İlk gebeliğim 10w kalbi durdu. İnş birdaha yaşamayız kimse de yaşamaz :)8+4te oldum. 6haftada 4mm kese görülmüştü 8+1de kese 8mm olmuştu kesinlikle boş gebelik dediler 3 gün sonrada kürtaj oldum
Bence önemli olan artış ve sağlıklı devam etmesi. Bazı aylar yumurtlama günümüz kayabiliyor umarım sağlıklı devam ederSAT 11 ağustos adet gecikmesinin 4. günü beta 41,2 çıktı geriden mi geliyor bilmiyorum yarın tekrar kan vercem
Eki Görüntüle 3130506 selam hatunlar. Bugün adet olup bitikten sonraki 8.günüm. İlk ovulasyon testini şimdi yaptım akıntı başladığı için bu gün. Sizce şu pik midir ?
Ay kusura bakmayın ben ilk çocuk denemeleri sandım ya. Tabiki sonradan da sıkıntılar olabiliyor kimse doğuştan rahatsız olmuyor. En azından size daha fazla hormon yüklemesi yapılmadan bişeyler öğrenilmiş olurCanim bir kızımız var.
Ama 7 yaşında.
8 sene önce saglikliydi, bu süreçte tabiki birşeyler değişmiş olabilir.
Benim için de geçerli.
Ben bu ay kontrole gittim, degerlerimde bir anormallik yok, kistte çıkmadı.
Ya daha vakti gelmedi, yada dediğin gibi eşimde bir sıkıntı var.
Dr önümüzdeki regl dönemi için klomen kullandiracak. O da olmazsa artık eşim test verecek.
Pik değil ams yumurtluyorsun değerlendir yarın ve ertesi günüdeEki Görüntüle 3130506 selam hatunlar. Bugün adet olup bitikten sonraki 8.günüm. İlk ovulasyon testini şimdi yaptım akıntı başladığı için bu gün. Sizce şu pik midir ?
Ben duphaston kullandığım için muhtemelen hiç düşük belirtim olmadı mecburen kürtaj oldum. Amin İnşallah hiçbirimiz böyle şeyler tekrar yaşamayızBenim de ağustostaki 2. Gebelik boş gebelikti betam çok güzel arttı kese gördük sonra kontrolde 15 mm kadar büyüdü diğer kontrolde yine 15ti sonra düşüğüm başladı. İlk gebeliğim 10w kalbi durdu. İnş birdaha yaşamayız kimse de yaşamaz :)
Ben bunu yaptigim ay hamile kalmistim ama ona bu sebepten miydi bilmiyorum hixKızlar maydonoz sütü buharına oturmayı bilen varmı gebelik için çoğu kişi böyle gebe kalmış bilgisi olan paylaşabilirmi
Bende bir kere yaptım hayırlısı inşallahBen bunu yaptigim ay hamile kalmistim ama ona bu sebepten miydi bilmiyorum hix
InsallaaaahhhGünaydın güzel haber veren yok mu? Ben sağlık ocağında tahlil yaptırdım eve şimdi geldim, sonuç 4 - 4,⁵ gibi çıkar dedi doktor inşallah buraya güzel haber yazarım. Tabi tahlil pazartesi gününe kalmazsa.
Amin teşekkür ederimInsallaaaahhh