- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
Bnmde 12. Gün negatif ama rahim kalınlaşmaya başladı yeni yumurtam varmışYumurtlama.ustunden 11 gun gecti test yaptim ama negatif bu saatten sonra pozitife doner mi hic umudum yok bu ayda olmadi galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde 12. Gün negatif ama rahim kalınlaşmaya başladı yeni yumurtam varmışYumurtlama.ustunden 11 gun gecti test yaptim ama negatif bu saatten sonra pozitife doner mi hic umudum yok bu ayda olmadi galiba
Doktora mi gittinnBnmde 12. Gün negatif ama rahim kalınlaşmaya başladı yeni yumurtam varmış
Evet cnmDoktora mi gittinn
Bana da öyle geldi, herkes çok aktif değil sankiEylül pek durgun geçiyo sanki hiç yeni haber yok
Hadi tutar inşallahBnmde 12. Gün negatif ama rahim kalınlaşmaya başladı yeni yumurtam varmış
oda var bide pek gebelik haberi yok listede eylül verimsiz geçiyorBana da öyle geldi, herkes çok aktif değil sanki
Aynenoda var bide pek gebelik haberi yok listede eylül verimsiz geçiyor
İnşallah yenisi tutar canım çalışıyoruz üzerindeHadi tutar inşallah
Her doktor ne kadar farkli banada hep 2 gunde kan ver demislerdi ama suan hamile oldugumu ogrensem asla kendimi strese sokup kan vermezdim ne guzel demis doktorunGinnys şimdi doktordan geldim, evet yeni bir gebelik söz konusu ama şu an paronayak gibi beta takibi falan yapmaya gerek yok artık 1 hafta 10 gün sonra falan kontrole git kese vs için dedi. Eğer kanaman ya da ağrın olursa da direkt acile git dedi. Şimdiden çok sevinmek istemiyorum ama inşallah sağlıkla devam eder
Rabbim saglikla buyumesini keseyi ve kalbi sirasiyla gormeyo duymayi nasip etsin saglikla kucahina alirsin insalllah canim benimmmSevm57 hamileliğim kesinleşti canım, inşallah sağlıkla devam eder hepinizden dua bekliyorum ve bende en kısa sürede bebişlere kavuşmanız için hepinize bolca dua ediyorum
Tamam çok güzel ama ben çocul gebelik bekliyorum.doktor paranoya yapma git dediyse cidden herşey yokundadır kafa rahat misss bir şey olsa kötü olan bir şey derdi ztn şimdi keyfini çıkart ama ilk kontrolünde beni etiketle bakalım kese görülme vaktinde çıkacakmı yada ilerleyen takibinde ki haftadaGinnys şimdi doktordan geldim, evet yeni bir gebelik söz konusu ama şu an paronayak gibi beta takibi falan yapmaya gerek yok artık 1 hafta 10 gün sonra falan kontrole git kese vs için dedi. Eğer kanaman ya da ağrın olursa da direkt acile git dedi. Şimdiden çok sevinmek istemiyorum ama inşallah sağlıkla devam eder
Evet gerçekten çok iyi bir doktor hemde devlette olması büyük şansHer doktor ne kadar farkli banada hep 2 gunde kan ver demislerdi ama suan hamile oldugumu ogrensem asla kendimi strese sokup kan vermezdim ne guzel demis doktorun
Acaba sen kimyasal mi gecirdin ya testlerde cunku bariz cizgi vardivalla ben şakır şakır adet oldum 3. gün azaldı. Ama aylar sonra ilk kez bu kadar yogun oldum. ve de çok ağrılı geçti. Bir ayağımız eylülde, hala eylülde gebe kalma ihtimalimiz var :)
Ayy sen böyle dedikçe gözüm korkuyo çoğul gebeliktenTamam çok güzel ama ben çocul gebelik bekliyorum.doktor paranoya yapma git dediyse cidden herşey yokundadır kafa rahat misss bir şey olsa kötü olan bir şey derdi ztn şimdi keyfini çıkart ama ilk kontrolünde beni etiketle bakalım kese görülme vaktinde çıkacakmı yada ilerleyen takibinde ki haftada
İnşallah yenisi tutar canım çalışıyoruz üzerinde
İnşallah canım teşekkür ederimmmRabbim saglikla buyumesini keseyi ve kalbi sirasiyla gormeyo duymayi nasip etsin saglikla kucahina alirsin insalllah canim benimmm
Valla doktor isi şans işi ya devleti ozeli yok bence ozelde de tedavi oldum simdi devlettede tedavi oluyorum hepsi ayni hatta suan universite hastanesinde tedavi goruyorm orda ki doktorlar bencede ozeldekilere gore daha ilgili asistan doktor olduklari icin daha ilk iş zamanlari islerini zevkle sabirla yapiyolarEvet gerçekten çok iyi bir doktor hemde devlette olması büyük şans