- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
Oyyy niye korkuyorsun annesiiii kıyamam çok tatlı olur kiiiii oy oy oy kuzucuklar kızıcuklarAyy sen böyle dedikçe gözüm korkuyo çoğul gebelikten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy niye korkuyorsun annesiiii kıyamam çok tatlı olur kiiiii oy oy oy kuzucuklar kızıcuklarAyy sen böyle dedikçe gözüm korkuyo çoğul gebelikten
Orası kesinlikle öyle de bizim burda o kadar çok mülteci varki devlette muayene olmak zulüm oluyor kocalarıyla sen muayenedeyken içeri dalmaya çalışıyorlar doktor kızınca anlamıyorlar da türkçe bilmedikleri için vs vs birçok sorun. O yüzden doktorlar da çok sinirli oluyor genelde burdaki devlet hastanesinde ben birazda o yüzden özele gidiyordum önceki gebelikte, ama dediğin gibi nasip işi bu işler iyi bir doktora denk gelmek falanValla doktor isi şans işi ya devleti ozeli yok bence ozelde de tedavi oldum simdi devlettede tedavi oluyorum hepsi ayni hatta suan universite hastanesinde tedavi goruyorm orda ki doktorlar bencede ozeldekilere gore daha ilgili asistan doktor olduklari icin daha ilk iş zamanlari islerini zevkle sabirla yapiyolar
Küçükken de çocuk aklı hep büyüyünce ikiz çocuğum olsun diye dua ederdim. Nasip bakalım teyzesi eğer olursa uykusuz gecelerde sizin başınızın etini yerim burdaOyyy niye korkuyorsun annesiiii kıyamam çok tatlı olur kiiiii oy oy oy kuzucuklar kızıcuklar
Oooy oooyy mülteci herkesin sorunu var ya hele dedigin gibi hastanelerde deli oluyorum ♀Orası kesinlikle öyle de bizim burda o kadar çok mülteci varki devlette muayene olmak zulüm oluyor kocalarıyla sen muayenedeyken içeri dalmaya çalışıyorlar doktor kızınca anlamıyorlar da türkçe bilmedikleri için vs vs birçok sorun. O yüzden doktorlar da çok sinirli oluyor genelde burdaki devlet hastanesinde ben birazda o yüzden özele gidiyordum önceki gebelikte, ama dediğin gibi nasip işi bu işler iyi bir doktora denk gelmek falan
Aynı bizim burayı tarif ediyorsun sanki nerde oturuyorsun ben bursa'da oturuyorumOrası kesinlikle öyle de bizim burda o kadar çok mülteci varki devlette muayene olmak zulüm oluyor kocalarıyla sen muayenedeyken içeri dalmaya çalışıyorlar doktor kızınca anlamıyorlar da türkçe bilmedikleri için vs vs birçok sorun. O yüzden doktorlar da çok sinirli oluyor genelde burdaki devlet hastanesinde ben birazda o yüzden özele gidiyordum önceki gebelikte, ama dediğin gibi nasip işi bu işler iyi bir doktora denk gelmek falan
Olsun olsun da ye başımızı hep birlikte delirelim hatta ne olacak ama belkide duan kabul oldu ben neden bu kadar sevinçliyim ve öyle olduğuna inanıyorum bende hep çok istemişimdir tek seferde mis gibi iki Uşak oooh canlarım falan derim hep kendim gibi hevesli ve sevinçliyim senin içinKüçükken de çocuk aklı hep büyüyünce ikiz çocuğum olsun diye dua ederdim. Nasip bakalım teyzesi eğer olursa uykusuz gecelerde sizin başınızın etini yerim burda
Bursadayım canım doğru bildin İnegöldeyim ben sen nerdesin?Aynı bizim burayı tarif ediyorsun sanki nerde oturuyorsun ben bursa'da oturuyorum
Çok teşekkür ederim zaten nasıl olursa başım gözüm üstüne İnşallah sen de güzel kalbinin karşılığını alırsın en yakın zamandaOlsun olsun da ye başımızı hep birlikte delirelim hatta ne olacak ama belkide duan kabul oldu ben neden bu kadar sevinçliyim ve öyle olduğuna inanıyorum bende hep çok istemişimdir tek seferde mis gibi iki Uşak oooh canlarım falan derim hep kendim gibi hevesli ve sevinçliyim senin için
Amin inşallah canım hepimiz alırız inşallah benim ilk bebeğim olacak olursa o nedenle 2-3 tek seferde güzel olabilir diye cahil duası ya ediyorum bakalım sağlıklı olsunda bir bebek olsun ama rabbim verirse ikinciyede sevinirim valla ne yalan diyimÇok teşekkür ederim zaten nasıl olursa başım gözüm üstüne İnşallah sen de güzel kalbinin karşılığını alırsın en yakın zamanda
Benimde ilk olucak inşallah o yüzden bütün bu bilgisizliğim zaten senden de güzel haberler bekliyorum en yakın zamanda inşallahAmin inşallah canım hepimiz alırız inşallah benim ilk bebeğim olacak olursa o nedenle 2-3 tek seferde güzel olabilir diye cahil duası ya ediyorum bakalım sağlıklı olsunda bir bebek olsun ama rabbim verirse ikinciyede sevinirim valla ne yalan diyim
Bende gemlik teyimBursadayım canım doğru bildin İnegöldeyim ben sen nerdesin?
Demek ki Bursa'nın bütünü bu haldeBende gemlik teyim
Evet heryer aynı malesefDemek ki Bursa'nın bütünü bu halde
Hayıır asıl pik bugün olmuş bence yani 20si yazan. T daha koyu olduğunda tam pik oluyor canımKızlar benim ovulasyon testi böyle oldu bugün de.
Yumurta çatlamamis mi?
Dün 19 du, bugün 20.
Dün çektiğim testi de ekliyorum ki, 19 bugün kuruduğu için daha soluk görünüyor
Ufffff 2 gündür üst üste yapıyorduk, şimdi 3 gün daha yapmak mı gerekecek, adamda sprem kalmadıHayıır asıl pik bugün olmuş bence yani 20si yazan. T daha koyu olduğunda tam pik oluyor canım
İnşallah peşinden gelirim lh yükselmiş benim bugün Dr dediği gibi yakında yumurta olgunlaşır iyiceBenimde ilk olucak inşallah o yüzden bütün bu bilgisizliğim zaten senden de güzel haberler bekliyorum en yakın zamanda inşallah
Ben dedim sana bugün sabaha bırak diye kalanlar yeter merak etme kocana takviye yap bal pekmez kuruyemiş falan. Ben üst üste olunca öyle yapıyodumUfffff 2 gündür üst üste yapıyorduk, şimdi 3 gün daha yapmak mı gerekecek, adamda sprem kalmadı
İnşallah geliceksinnİnşallah peşinden gelirim lh yükselmiş benim bugün Dr dediği gibi yakında yumurta olgunlaşır iyice
Hayıır asıl pik bugün olmuş bence yani 20si yazan. T daha koyu olduğunda tam pik oluyor canım