EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir vajinal muayene çok kötü bir durum değil aklınızda olsun ( alet takıp bakmadıkları zaman ) diğer türlü başlıkla bakıyorlar pek sakınca olmuyor ama beklemek ve öyle gitmek inanın en güzeli tabi sabredilebilinirse 🥰🌸
İlk gebeliğimde başlarda vajinal muayene oldum o alet hiç hoşuma gitmedi çok kastım kendimi o yüzden sabredip karından görülmesini bekliycem😂

İlk gebeliğimde başlarda vajinal muayene oldum o alet hiç hoşuma gitmedi çok kastım kendimi o yüzden sabredip karından görülmesini bekliycem😂
İşte o kötü dedim ya çok acıtıyor ben gıcık oluyorum birde burada hepsi Demir bence hiç güzel değil

Adet dongunuz nasıl normalde ?
Normalde her ay düzenli şekilde gorururum gecen ay 4 gün gecikti 4 cu gün regli olmuştum bu ay bugün itibariyle 11 gün gecikti bakalım haftaya salıya kadar gelmezse yine yaptircam salı günü eğer çıkmazsa doktoruma gitcem kadın doğuma ilk kez geldi başıma böyle ama kendimize hamile gibi hissediyorum Rabbım artık nasip ettiyse olur saglicakla olmazlara kısmet değilmiş bu ay derim

Normalde her ay düzenli şekilde gorururum gecen ay 4 gün gecikti 4 cu gün regli olmuştum bu ay bugün itibariyle 11 gün gecikti bakalım haftaya salıya kadar gelmezse yine yaptircam salı günü eğer çıkmazsa doktoruma gitcem kadın doğuma ilk kez geldi başıma böyle ama kendimize hamile gibi hissediyorum Rabbım artık nasip ettiyse olur saglicakla olmazlara kısmet değilmiş bu ay derim
İnşallah hamilesinizdir.
Ben ilk gebeliğimde 5 gün gecikmeyle testte çıkmamıştı.
2 hafta sonra kan tahlilinde çıkmıştı, geç dollenme olmuştu.

8+4te oldum. 6haftada 4mm kese görülmüştü 8+1de kese 8mm olmuştu kesinlikle boş gebelik dediler 3 gün sonrada kürtaj oldum
Benim de ağustostaki 2. Gebelik boş gebelikti betam çok güzel arttı kese gördük sonra kontrolde 15 mm kadar büyüdü diğer kontrolde yine 15ti sonra düşüğüm başladı. İlk gebeliğim 10w kalbi durdu. İnş birdaha yaşamayız kimse de yaşamaz :)

SAT 11 ağustos adet gecikmesinin 4. günü beta 41,2 çıktı geriden mi geliyor bilmiyorum yarın tekrar kan vercem
Bence önemli olan artış ve sağlıklı devam etmesi. Bazı aylar yumurtlama günümüz kayabiliyor umarım sağlıklı devam eder
Eki Görüntüle 3130506 selam hatunlar. Bugün adet olup bitikten sonraki 8.günüm. İlk ovulasyon testini şimdi yaptım akıntı başladığı için bu gün. Sizce şu pik midir ? 🤔

İkisi eşit pik gibi duruyor bence şuan .

Canim bir kızımız var.
Ama 7 yaşında.
8 sene önce saglikliydi, bu süreçte tabiki birşeyler değişmiş olabilir.
Benim için de geçerli.
Ben bu ay kontrole gittim, degerlerimde bir anormallik yok, kistte çıkmadı.
Ya daha vakti gelmedi, yada dediğin gibi eşimde bir sıkıntı var.
Dr önümüzdeki regl dönemi için klomen kullandiracak. O da olmazsa artık eşim test verecek.
Ay kusura bakmayın ben ilk çocuk denemeleri sandım ya. Tabiki sonradan da sıkıntılar olabiliyor kimse doğuştan rahatsız olmuyor. En azından size daha fazla hormon yüklemesi yapılmadan bişeyler öğrenilmiş olur

Benim de ağustostaki 2. Gebelik boş gebelikti betam çok güzel arttı kese gördük sonra kontrolde 15 mm kadar büyüdü diğer kontrolde yine 15ti sonra düşüğüm başladı. İlk gebeliğim 10w kalbi durdu. İnş birdaha yaşamayız kimse de yaşamaz :)
Ben duphaston kullandığım için muhtemelen hiç düşük belirtim olmadı mecburen kürtaj oldum. Amin İnşallah hiçbirimiz böyle şeyler tekrar yaşamayız🥰

X