- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
Teşekkür ederim kan testimi verdim betam yüksek çıktı hamile gibi görünüyorum sağlıkla takibi için kan vericem umarım inşallah keseyi de bebeği de görürüz
Eğer öyleyse biterim ben çünkü ailem başka şehirde yaşıyorEveeet tabikiiiii çok güzel değerleriniz hatta bence ikiz bile olabilir çünkü 2 günde iki katı beklenendir ama böyle sizinki 5 katı olmuş siz 2 gün sonra yine kan verin bu şekilde takiple beta iki katından fazla (ama katlanarak fazla yani böyle 3-4 kat olarak gidiyorsa) büyük büyük ihtimalle çoğul gebeliktir
8+4te oldum. 6haftada 4mm kese görülmüştü 8+1de kese 8mm olmuştu kesinlikle boş gebelik dediler 3 gün sonrada kürtaj oldumRica ederim canım kürtajını kaçıncı hafta yaptırmıştın
Geçmiş olsun canım, bu beşini sağlıkla kucağına alırsın inşallah8+4te oldum. 6haftada 4mm kese görülmüştü 8+1de kese 8mm olmuştu kesinlikle boş gebelik dediler 3 gün sonrada kürtaj oldum
Çok teşekkürler amin inşallahGeçmiş olsun canım, bu beşini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Haklısın ama öteki türlüde daha çok strese giriyorum var mı yok mu diyeO bekleme heyecanı güzel ama negatif olunca moralim bozuluyor. Yoksa ben de çok seviyorum yapmayı
Biraz perişan eder ama hazırlıkta ol sen canım çünkü 2 günde 5 kat güzel ama normal değil(kötü manada değil) çünkü çoğul gebelikte olan bir durum iki gün sonra yine kan ver senEğer öyleyse biterim ben çünkü ailem başka şehirde yaşıyorama tabii hiç önemli değil sağlıklı olsun da kaç tane olursa olsun razıyım ben
Peki sadece çoğuk gebelikte mi olur bu durum yoksa Allah korusun dış gebelik ya da mol gebelik vs olabilir miBiraz perişan eder ama hazırlıkta ol sen canım çünkü 2 günde 5 kat güzel ama normal değil(kötü manada değil) çünkü çoğul gebelikte olan bir durum iki gün sonra yine kan ver sen
Dış gebelikte zaten kimyasalda Gibi artış düzenli değildir yani iki tanına erişemez ama artıkta olur mutlaka.Ṃol gebelik ise aşırı artışlıdır ama bu öyle 100 yada 1000 değil 2000000 gibi bir rakama çok rahat ulaşmasıdır sendeki durum 100 ve üzeri olacakken 200 ve üzeri olmuşPeki sadece çoğuk gebelikte mi olur bu durum yoksa Allah korusun dış gebelik ya da mol gebelik vs olabilir mi
SAT 11 ağustos adet gecikmesinin 4. günü beta 41,2 çıktı geriden mi geliyor bilmiyorum yarın tekrar kan vercemYaaa kaç çıktı beta maşallah canım tebrik ederim sağlıcakla hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah
Eki Görüntüle 3130506 selam hatunlar. Bugün adet olup bitikten sonraki 8.günüm. İlk ovulasyon testini şimdi yaptım akıntı başladığı için bu gün. Sizce şu pik midir ?
SAT 11 ağustos adet gecikmesinin 4. günü beta 41,2 çıktı geriden mi geliyor bilmiyorum yarın tekrar kan vercem
İçime doğdu galiba yapmayacaktım aslında daha erken diyodumPik canım tebrik ederim erken yumurtladın değerlendir
Yaa ne güzel ayrıntılı bir şekilde yazmışsınız çok teşekkür ederimDış gebelikte zaten kimyasalda Gibi artış düzenli değildir yani iki tanına erişemez ama artıkta olur mutlaka.Ṃol gebelik ise aşırı artışlıdır ama bu öyle 100 yada 1000 değil 2000000 gibi bir rakama çok rahat ulaşmasıdır sendeki durum 100 ve üzeri olacakken 200 ve üzeri olmuşyani daha çok şöyle bir durumcuk ihtimali yükseliyor ama betan 1500 civarındayken kese rahat görülür ki bu ortalama 7. Hafta ama kalp atışı için erken ikinci kese aynı anda görülür mü geriden mi gelir onu bilmem ama ben çok şüpheliyim senden beni mutlaka etiket yap.ilaveten bu artış için eminmişiz değiliz tabiki iki gün sonra bakılacak yeni bir beta lazım sonra iki gün sonra yine toplamda 4 kez bakılmasını genelde iyi buluyorlar baştan savmak istemeyen doktorlar.çünkü düzenini seyretmek için tek yöntem bu güzel haberlerinin devamını bekliyorum
Benim son adet 8 ağustos 5-6 gün gecikmeyle 51 çıkmıştı canım 2 gün sonrası da 248 çıktı. Geç döllenme olabilir ikimizinki de, inşallah sağlıklıdırlarSAT 11 ağustos adet gecikmesinin 4. günü beta 41,2 çıktı geriden mi geliyor bilmiyorum yarın tekrar kan vercem
İçime doğdu galiba yapmayacaktım aslında daha erken diyodumBeyim kişisine mesajı verdim değerlendircez artık
Hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir vajinal muayene çok kötü bir durum değil aklınızda olsun ( alet takıp bakmadıkları zaman ) diğer türlü başlıkla bakıyorlar pek sakınca olmuyor ama beklemek ve öyle gitmek inanın en güzeli tabi sabredilebilinirseYaa ne güzel ayrıntılı bir şekilde yazmışsınız çok teşekkür ederimVajinal muayene olmak istemiyorum o yüzden en erken haftaya cuma vs giderim heralde. Yarın da doktor sonuçlara bakmak için çağırdı bakalım o ne diyecek bu artışa Nasip olur da keseyi ve bebeği görebilirsem haber vericem mutlaka