EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Eşinizde bir sıkıntı olmadığından emin misiniz? Bende sizin gibi düşünüp erteledim durdum sonuç ameliyat olması gerekiyormuş
Canim bir kızımız var.
Ama 7 yaşında.
8 sene önce saglikliydi, bu süreçte tabiki birşeyler değişmiş olabilir.
Benim için de geçerli.
Ben bu ay kontrole gittim, degerlerimde bir anormallik yok, kistte çıkmadı.
Ya daha vakti gelmedi, yada dediğin gibi eşimde bir sıkıntı var.
Dr önümüzdeki regl dönemi için klomen kullandiracak. O da olmazsa artık eşim test verecek.

Soğan kürü de kan değerlerini alt üst ediyor.
Demekki bunları kullanırken dikkatli olmak gerekiyir.
Sizinki de geçici kisttir insallah

Akıntım yumurtlamadan sonra oldu krem gibi bi akıntıydı 2-3 gün sonra geçti şuan akıntı yok canım idrarda yanma falan olmadı. Geçen ay 2 kere boşu boşuna gittim bu sefer net çizgi görmeden gitmek istemiyorum kan vermeye

Sonraki test sonucunu bana yaz lütfen ben çok eminim, tam yumurtlama zamanını yakalamışsın bu arada ilişkiden bir gün sonra çatlamış yumurtan spermlerde 3 ile 5 gün arasında yaşıyor süper
Merhaba sonuç çıkınca yazmamı istemiştiniz. 2 gün önce sağlık ocağında vermiştim 51 çıkmıştı bugün sabah sağlık ocağında tekrar verdik çıkmamış sonucu ama devlet hastanesinde şana eseri boş randevu buldum orda da muayene oldum rahim duvarı 12mm olmuş adet de olabilir bebek de demişti hastanedeki şimdi kan sonucumda çıkmış 248. Çok heyecanlıyım eğer kürtajdan kalan bir değer olsa bu kadar artmazdı değil mi???

Evet canım ben dedim sana Allah'ın izniyle hamile olduğuna çok emindim şimdi için rahat olabilir sana tavsiyem kalp atışını dinlemeye 7. Haftadan önce gitme ben ilk gebeliğim de 7. Haftayı bitirmek üzereyken kalp atışı yok direk kürtaja dediler kabul etmedim araya bayram girdi 10. Haftada gittim gayet güzel duyuldu en erken 8. Haftada gitmeni tavsiye ederim

Evet demiştiniz çok teşekkür ederimm Zaten önümüzdeki hafta düğünümüz var şehir dışında olcam en erken 7. Haftada gidebilirim ama dış gebelik falan olursa diye korkuyorum çünkü doktor bugün ultrasonu bastırınca canım yandı çok hafif, bu normal midir acaba?

Evet bariz belli oluyor zorlanmadan görebiliyorum canım kan verirsen çıkar inşallah sağlıcakla tutunur sağlıkcakla gelişir bebişin

O kimyasal olabilir diye demiştir bazen kese oluşmada düşüyor beta adet oluyorsun
Bende laboquik kaset test 40 da silik göstermişti
Bence 8. Haftaya kadar bekleme dış gebelik vs olabilir . En azında kesenin rahim içinde oluştuğunu görün derim

Evet bende ondan korkuyorum zaten önceki gebeliğimde boş gebelikti o yüzden riske atmadan 7.haftada giderim en iyisi. Zaten 6+4te faln anca 3900lü değerler oluyo o zamana da gözükür heralde

Canım kesenin gözükmesi için Beta hcgnin 1000-3000 ml olması gerekiyormuş, karından en erken 6. Haftada gözüküyormuş 7de gidebilirsin tabiki ama kalp atışı için demek istemiştim duymazsan korkma en 1 hafta bekle

Keseyi görmeye tabiki gidebilir ben kalp atışı için yazmıştım.

Şu an keseyi ve bebek oluşumunu görsem yeter bana çünkü öncekinde sadece kese görebilmiştim. Eğer bebek oluşumunu görürsem zaten kalp atışı için bu sefer 9. Haftaya kadar beklerim eğer duyulmazsa.Teşekkür ederim desteğiniz için

Eveeet tabikiiiii çok güzel değerleriniz hatta bence ikiz bile olabilir çünkü 2 günde iki katı beklenendir ama böyle sizinki 5 katı olmuş siz 2 gün sonra yine kan verin bu şekilde takiple beta iki katından fazla (ama katlanarak fazla yani böyle 3-4 kat olarak gidiyorsa) büyük büyük ihtimalle çoğul gebeliktir

Rica ederim canım kürtajını kaçıncı hafta yaptırmıştın

Evet bariz belli oluyor zorlanmadan görebiliyorum canım kan verirsen çıkar inşallah sağlıcakla tutunur sağlıkcakla gelişir bebişin
Teşekkür ederim kan testimi verdim betam yüksek çıktı hamile gibi görünüyorum sağlıkla takibi için kan vericem umarım inşallah keseyi de bebeği de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…