EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

laboquick test yaptım demişssiniz acaba kaç betadayken silik çıkardı kendileri

laboquick test yaptım demişssiniz acaba kaç betadayken silik çıkardı kendileri
İlk salı günü yaptım 6 saat sonra ince bir çizgi çıkardı ama o gün beta kaçtı bilmiyorum. Dün damlatır damlatmaz çıkardı silik çizgiyi beta 10.28 çıktı kan tahlilinde. Üstelik erken gebelik değil kaset testti

Kızlar şükürler olsun bugün yumurtlamayi gördüm.
Dün değerlendirdik aslında.
Bugunle birlikte 3 gün değerlendirirsek 4 gün üst üste olacak.
Aslında bu kadar üst üste değerlendirme yapmak istemiyordum. Aylardır gebelik olusmayip benim testler de normal çıkınca eşimin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demiştim.

Sizce bugün değerlendirme zorunlu mu, yumurtlama bugün çatlama yarın ise yarın mi önemli olan ?

Ben öyle çok üst üste denk geldiğinde akşam değil sabahı değerlendiriyorum eğer imkanınız varsa bu akşamı değil yarın sabahı değerlendirebilirsiniz bence. Yani yumurta bu gece çatlasa bile zaten dün ilişkiye girmişsiniz en kötü ihtimalle onlar 1 gün dayanır diye düşünüyorum

Peki sizce akşam da test yapmalı mıyım, yumurtlama devam edecek mi, çatlayacak mi görmek için

Kizlar dün yani çarşamba test sonucum çıktı 1.20 negatif yani ama hala adet olmadim bugün tam 11 gün geçti dün kasiklarimda değişik batmalar oldu haftaya salı birdaha kan vericem sizce böyle başta negatif çıkıp sonradan pozitif dönen varmi hiç adet olcak gibide hissetmiyorum

Adet dongunuz nasıl normalde ?

Doğru zaman değil demekki hayırlı sağlıklı olsunda inşallah olur niye olmasın

Benimde 8 kaldıı kasık ve bel ağrısından zor uyudum gece. Dün test yaptım tabikide negatif çatlamanın üzerinden 1 hafta geçti
Benimde kasık ağrım bacak ağrım vardı aynı şekilde. Akintin var mı acaba ? İdrarda yanma olunca ben acile gittim. Betaya da bakıldı sonuç negatif. Boşuna heyecan yaptim anliyacagin. Çok merak ediyorsan hastaymış gibi gidip gebeliğe de baktirabilirsin.

Silik çizgi görünüyor gibi inşallah gönlünce olsun

Canim bunlardan kist olduğuna emin misin
Cok eminim hatta ben başlamadan önce küre tüm testlerimi muayenemi oldum hiç bir sıkıntı yoktu kürü yaptım 1 hafta içinde bu oldu hemen regl oldum ve kesilmedi doktora gittim kist oluştugunu öğrendik. İncir ve havucu haşlayıp suyunu içtim öyle demişlerdi

Eşinizde bir sıkıntı olmadığından emin misiniz? Bende sizin gibi düşünüp erteledim durdum sonuç ameliyat olması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…