İnşallah dediğiniz gibi olmuştur, yazarım tabiiSonraki test sonucunu bana yaz lütfen ben çok eminim, tam yumurtlama zamanını yakalamışsın bu arada ilişkiden bir gün sonra çatlamış yumurtan spermlerde 3 ile 5 gün arasında yaşıyor süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dediğiniz gibi olmuştur, yazarım tabiiSonraki test sonucunu bana yaz lütfen ben çok eminim, tam yumurtlama zamanını yakalamışsın bu arada ilişkiden bir gün sonra çatlamış yumurtan spermlerde 3 ile 5 gün arasında yaşıyor süper
Benim yumurtam 1 Eylülde çatladı canım.Son 3 gündür ovulasyon testim pozitif çıkmaya başladı ben ordan tahmin ettim gebe olduğumu çünkü normalde adete yakın iyice silik oluyordu.13. gün akşam idrarıyla yaptım ilk negatifti ama 6 saat sonra ince bir çizgi belirdi.14. gün akşam idrarında damlatır damlatmaz silik çizgi çıktı hemen acile gidip kan verdik ve pozitif çıktı.Tahminen sabah idrarıyla yapsam bir gün daha önce öğrenirdim sanırım çünkü sıvı alımına hiç dikkat etmeden öylesine yapmıştım.Ama laboquick test gerçekten çok hassasmış değer düşükken bile çizgi çıktı hemen.
İlk salı günü yaptım 6 saat sonra ince bir çizgi çıkardı ama o gün beta kaçtı bilmiyorum. Dün damlatır damlatmaz çıkardı silik çizgiyi beta 10.28 çıktı kan tahlilinde. Üstelik erken gebelik değil kaset testtilaboquick test yaptım demişssiniz acaba kaç betadayken silik çıkardı kendileri
Ben öyle çok üst üste denk geldiğinde akşam değil sabahı değerlendiriyorum eğer imkanınız varsa bu akşamı değil yarın sabahı değerlendirebilirsiniz bence. Yani yumurta bu gece çatlasa bile zaten dün ilişkiye girmişsiniz en kötü ihtimalle onlar 1 gün dayanır diye düşünüyorumKızlar şükürler olsun bugün yumurtlamayi gördüm.
Dün değerlendirdik aslında.
Bugunle birlikte 3 gün değerlendirirsek 4 gün üst üste olacak.
Aslında bu kadar üst üste değerlendirme yapmak istemiyordum. Aylardır gebelik olusmayip benim testler de normal çıkınca eşimin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demiştim.
Sizce bugün değerlendirme zorunlu mu, yumurtlama bugün çatlama yarın ise yarın mi önemli olan ? Eki Görüntüle 3130289 Eki Görüntüle 3130291
Peki sizce akşam da test yapmalı mıyım, yumurtlama devam edecek mi, çatlayacak mi görmek içinBen öyle çok üst üste denk geldiğinde akşam değil sabahı değerlendiriyorum eğer imkanınız varsa bu akşamı değil yarın sabahı değerlendirebilirsiniz bence. Yani yumurta bu gece çatlasa bile zaten dün ilişkiye girmişsiniz en kötü ihtimalle onlar 1 gün dayanır diye düşünüyorum
Testiniz fazla varsa yapın bence ama muhtemelen yarın çatlar zaten genellikle öyle oluyorPeki sizce akşam da test yapmalı mıyım, yumurtlama devam edecek mi, çatlayacak mi görmek için
O bekleme heyecanı güzel ama negatif olunca moralim bozuluyor. Yoksa ben de çok seviyorum yapmayıOlmuyo canım ben yapamıyorum negatifte görsem habire yapıyorum resmen bağımlı oldum
Adet dongunuz nasıl normalde ?Kizlar dün yani çarşamba test sonucum çıktı 1.20 negatif yani ama hala adet olmadim bugün tam 11 gün geçti dün kasiklarimda değişik batmalar oldu haftaya salı birdaha kan vericem sizce böyle başta negatif çıkıp sonradan pozitif dönen varmi hiç adet olcak gibide hissetmiyorum
Doğru zaman değil demekki hayırlı sağlıklı olsunda inşallah olur niye olmasınYa ben şuan sınav hazırlık dönemindeyim, başımı kasiyacak vaktim yok aslında, 5 aydır korunmuyoruz 5 ay hiç düşünmedim akışına bıraktım. Ama olmadı.
Bu ay doktora gittim tüm değerlerim normal çıktı.
Bekleyecez artık bakalım.
Benimde kasık ağrım bacak ağrım vardı aynı şekilde. Akintin var mı acaba ? İdrarda yanma olunca ben acile gittim. Betaya da bakıldı sonuç negatif. Boşuna heyecan yaptim anliyacagin. Çok merak ediyorsan hastaymış gibi gidip gebeliğe de baktirabilirsin.Benimde 8 kaldıı kasık ve bel ağrısından zor uyudum gece. Dün test yaptım tabikide negatif çatlamanın üzerinden 1 hafta geçti
Silik çizgi görünüyor gibi inşallah gönlünce olsunBen gebe miyim acaba? adetim 4 gün gecikti. testi yaptım böyle çıktı. Pcosluyum 9 aydır da istiyoruz. Kasık ağrılarım var sırtım belim çok ağrıyor. Geç döllenme olabilir mi kan versem sonuç çıkar mı kesin ?
Ben gecen ay incir ve havuç kürünü yaptım bu ay 4 cm kist oluştu dikkatli kullanın benceHep 3 damla damlatiyorum aslında.
Testlerde koyuluk orarinin kaç damla olduğuyla ilgili olduğunu bilmiyordum.
Her gün incir kurusu tükettim bu ay aslında.
Havuca da başlayayım.
Canim bunlardan kist olduğuna emin misinBen gecen ay incir ve havuç kürünü yaptım bu ay 4 cm kist oluştu dikkatli kullanın bence
Test markası ne acabaKızlar adete 7 gün kaldı çatlamanın üzerindende 7 gün geçti erken gebelik testim sanki ince bi çizgi görüyorum ben ya kafayı yedim
Cok eminim hatta ben başlamadan önce küre tüm testlerimi muayenemi oldum hiç bir sıkıntı yoktu kürü yaptım 1 hafta içinde bu oldu hemen regl oldum ve kesilmedi doktora gittim kist oluştugunu öğrendik. İncir ve havucu haşlayıp suyunu içtim öyle demişlerdiCanim bunlardan kist olduğuna emin misin
Eşinizde bir sıkıntı olmadığından emin misiniz? Bende sizin gibi düşünüp erteledim durdum sonuç ameliyat olması gerekiyormuşKızlar şükürler olsun bugün yumurtlamayi gördüm.
Dün değerlendirdik aslında.
Bugunle birlikte 3 gün değerlendirirsek 4 gün üst üste olacak.
Aslında bu kadar üst üste değerlendirme yapmak istemiyordum. Aylardır gebelik olusmayip benim testler de normal çıkınca eşimin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demiştim.
Sizce bugün değerlendirme zorunlu mu, yumurtlama bugün çatlama yarın ise yarın mi önemli olan ? Eki Görüntüle 3130289 Eki Görüntüle 3130291