Amin inşallah canım ama ben yazdıklarından sanırım seni şuan gebe düşündüm inşallah öyledir beklediğin gebelik varsaHoş bulduk canımmmn, Ben hiç ara vermeden diyebilirim. Gebeydim 3 Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldım şimdi kısmetse tekrar gebelik düşünüyorum, inşallah sende gebe kalırsın
Selamlar
Senin bat dünmüş bugün test yaptın mıKızlar beni ekler misiniz? BAT 12 EYLÜL cuma günü test yapacağım
Ben test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim bugün ama sonucu hala çıkmadı.fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt @eliffdgn F Feyzacim cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss W wish2401 @PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Teşekkürler canım, senin BAT ne zamanAmin inşallah canım ama ben yazdıklarından sanırım seni şuan gebe düşündüm inşallah öyledir beklediğin gebelik varsa
Sonuç ne oldu canım?Ya kuzu emin olmadan bisey de demek istemiyorum testlerin birinin şüpheli olduğunu biliyor ama hiç görmedi. Sadece bugün teste gittiğimi bilmiyor. Negatifi duysa akşam maç kaçınılmazama ben çok yorgunum dizlerim ayaklarım ağrıyor resmen sızım sızım , 28. Döngü günü yarın oluyor , şu yarını bir atlatayim adet olmazsa haftasonu onu sürükler götürürüm acile yoksa şüphelerimi çok dile getirdigimde ya gidek test ver ya da stres yapma bana da yaptırma deyip duruyor klasik erkek
Sonuç neymiş canım?İnşallah canımzaten cumartesi günü doktora gideceğim o zaman belli olur diye düşünüyorum bakalım
Benim bat yok bana bu nedenle pco dediler olamıyorum ilaçsızTeşekkürler canım, senin BAT ne zaman
Anladım canım geçmiş olsun inşallah istediğin olur. Peki bu ay adet oldun mu ? Yani daha gebe olup olmadığın belli değil değil mi?Benim bat yok bana bu nedenle pco dediler olamıyorum ilaçsız
Ben regl olmadım hala testler negatif maaleseffnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt @eliffdgn F Feyzacim cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss W wish2401 @PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Bende olmadım daha beklemedeyimfnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt @eliffdgn F Feyzacim cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss W wish2401 @PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Çok şükür temiz kuzum,geçiş var dedi Cevat beyYaaaaa ciddi. Misin nasıl cıktı sonucun ay cok gıZel kadındı papatyam
Benim en son bat 12 Ağustos bu ay Eylül de gecikme var 4 gün dün akşam test yaptım negatifti bakalım nasipse sabah ilk idrarla test yapıcamEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
O ne demek benım kini kimse yorumlamadı ordanÇok şükür temiz kuzum,geçiş var dedi Cevat bey
Test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım beklemedeyim benfnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt @eliffdgn F Feyzacim cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss W wish2401 @PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Benim en son regl 12 Ağustos bu ay Eylül de gecikme var 4 gün dün akşam test yaptım negatifti bakalım nasipse sabah ilk idrarla test yapıcam
Yok bebeğim en son Türkiye’de Ağustos ayında oldum oda yine olmuyordum gebelik bakıldı olmayınca tarlusal ile regli sağlandı ogünden beri olmadım bakalım bekliyorum ama çogunlukla gecikiyor çünkü bir ayda bir den fazla yumurta aralıklı zamanla gebelik için yeterli olmayan ama regliyi geciktirecek kadar büyüyen yumurta oluyor haliyle regli de olmuyor kamaştık ama alıştımAnladım canım geçmiş olsun inşallah istediğin olur. Peki bu ay adet oldun mu ? Yani daha gebe olup olmadığın belli değil değil mi?
Tüpler açık geçiş var yani canım.O ne demek benım kini kimse yorumlamadı ordan
Valla öyle olduğunu bilsem bende görüşürdümTüpler açık geçiş var yani canım.
Doktoru bekledim ben Cevat bey ile.gorustuk