EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Hoş bulduk canımmmn, Ben hiç ara vermeden diyebilirim. Gebeydim 3 Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldım şimdi kısmetse tekrar gebelik düşünüyorum, inşallah sende gebe kalırsın
Amin inşallah canım ama ben yazdıklarından sanırım seni şuan gebe düşündüm inşallah öyledir beklediğin gebelik varsa

Selamlar ben haziran ayi gebe kaldim ama dis gebelik oldu henuz gecen hafta sonlanabildi artik onumuzdeki aylarda insallah saglikla

Sonuç ne oldu canım?

Benim en son bat 12 Ağustos bu ay Eylül de gecikme var 4 gün dün akşam test yaptım negatifti bakalım nasipse sabah ilk idrarla test yapıcam

Anladım canım geçmiş olsun inşallah istediğin olur. Peki bu ay adet oldun mu ? Yani daha gebe olup olmadığın belli değil değil mi?
Yok bebeğim en son Türkiye’de Ağustos ayında oldum oda yine olmuyordum gebelik bakıldı olmayınca tarlusal ile regli sağlandı ogünden beri olmadım bakalım bekliyorum ama çogunlukla gecikiyor çünkü bir ayda bir den fazla yumurta aralıklı zamanla gebelik için yeterli olmayan ama regliyi geciktirecek kadar büyüyen yumurta oluyor haliyle regli de olmuyor kamaştık ama alıştım

Kızlar kasıklarımda rahmimin içinde hep bir ağrı var ya bide sarımsı kahvemsi akıntı gibi bişey oluyor ama çok çok az ağzımdada acımsı garip bi tat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…