Var canım gölge gibiKızlar yumurtalama sonrası 9. Gün fotosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım gölge gibiKızlar yumurtalama sonrası 9. Gün fotosu
İnsallah canim yaa. Pesindende biz gelirizBende görüyorum 5 dk içinde oluştu o nedenle takibe aldım belki takibe değer bir şeyler olmuştur
5 dk da göründü o nedenle takibe alıyorum şimdi bu çizgiyi hergün yada iki güne bir bakalım bu sefer bir şey çıkacak mıGolge var gibi
Haydi inşallahBende görüyorum 5 dk içinde oluştu o nedenle takibe aldım belki takibe değer bir şeyler olmuştur
İnşallah canım beklemeler devam bakalımİnsallah canim yaa. Pesindende biz geliriz
Hadi inşallahVar canım gölge gibi
İlk düşükte öyle yapılmıştı. Bunda doktor gerek görmedi. Kürtajdan 1 hafta sonra muayene oldum rahim temiz 1-2 haftaya da beta sıfırlanmış olur dedi. Takip yapmadıKurtajdan sonra beta takibi yapilmadi mi acaba ? Benim 10 altina dusene kadar kan vermistim
Bir kan ver o zaman belkide yeni hamileliktirİlk düşükte öyle yapılmıştı. Bunda doktor gerek görmedi. Kürtajdan 1 hafta sonra muayene oldum rahim temiz 1-2 haftaya da beta sıfırlanmış olur dedi. Takip yapmadı
Canim belirtilerin neydiiKızlar yumurtalama sonrası 9. Gün fotosu
Öyle yapıcam. Arkadaşımın ablası kadın doğumda hemşire o doktoruna sordu. 43 günde sıfırlanmış olması gerekir kan versin demiş.Bir kan ver o zaman belkide yeni hamileliktir
Dün akşam başım ağrıyordu ona bağladım ama midemin bulantısını ama bir bulantı aldı beni hoş regli yaklaşıncaya oluyor onnedenle ayırt edici değil değişik olarak kasığımda normalde olan batmadan farklı bir batma var ayağımı çekiyor bir damar çekiliyor gibi oluyor sürekli ve normalde olmayan iğnelenme hissi farklı bunlar var adet zamanı olmaz aöa yumurtlama değerlendirileceğim oluşabilir o nedenle belirleyici değil benim bakış açımdan.ben sadece pozitif çıkarsa ilerde onunkıyaslamak için erken başlıyorum artış oluyor mu görmek için burada kan tahlili yok idrar testi yapıyorlarCanim belirtilerin neydii
Ay insallah benimde.lekelenmem bebisle ilgilidirDün akşam başım ağrıyordu ona bağladım ama midemin bulantısını ama bir bulantı aldı beni hoş regli yaklaşıncaya oluyor onnedenle ayırt edici değil değişik olarak kasığımda normalde olan batmadan farklı bir batma var ayağımı çekiyor bir damar çekiliyor gibi oluyor sürekli ve normalde olmayan iğnelenme hissi farklı bunlar var adet zamanı olmaz aöa yumurtlama değerlendirileceğim oluşabilir o nedenle belirleyici değil benim bakış açımdan.ben sadece pozitif çıkarsa ilerde onunkıyaslamak için erken başlıyorum artış oluyor mu görmek için burada kan tahlili yok idrar testi yapıyorlar
İnşallah canım bekleyip göreceğizAy insallah benimde.lekelenmem bebisle ilgilidir
Merhaba bence bebiş var gibi bu çizgiye bakınca Şüpheli ilişki ne zaman olmuştu tarih olarak acaba? Bende de benzer bir durum söz konusu şu anHemen çıktı en sonki halini de atıcam şimdi. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu 1 Ağustosta kürtaj oldum. Korunuyorduk tek korunmasız ilişkimiz oldu ondan şüphelendim. Henüz kürtajdan sonra adet olmamıştım yani
Hayirlisi olsun canum benimmm Ekim ayında hepimiz bebis haber alalım insallahhhhh ❤Günaydın kızlar, benim adet kardeş gelmek üzere. bugun ateşim 36.2 ye düştü yani adet ateşime :) Zaten kasıkk ağrısı yerini bariz gelip giden adet sancılarına bıraktı. Yeni batım eylül sonuna derken ekime sarktı şaka gibi :) Sevm57 :)
Canım adet biter bitmez mi başladın?Kızlar ben bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba. Testler hep soluk.Eki Görüntüle 3128697
Başlamış sanki koyulaşmaya birkaç güne olur benceKızlar ben bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba. Testler hep soluk.Eki Görüntüle 3128697